Alt om reisen

Aktuell informasjon om koronaviruset

Senest oppdatert 15.05.2020

UD har innført et generelt reisefraråd – hva gjelder?
Den 14. mars kom Utenriksdepartementet (UD) med fraråd om reiser til alle land. Reiserådet gjaldt for reiser med avreise fra og med 14.mars til og med 14.april. Den 15. mai gikk UD ut med en forlengelse av sitt fraråd, og dette reiserådet gjelder per i dag til 20. august.

Fra før er alle reiser fram til 15. juni nå innstilt. Vi følger nøye med på situasjonen, og hvis det er et fraråd fra UD 14 dager før avreise vil reisen bli innstilt. Berørte reisende vil bli kontaktet via e-post eller telefon. Vi ber om at alle som ikke har blitt kontaktet av oss om å avvakte vår kontakt.

Hva gjelder for avreiser etter 15.juni?
Vi følger situasjonen nøye, og finnes det et fraråd fra UD 14 dager før avreise vil reisen bli kansellert. Berørte reisende vil bli kontaktet via e-post eller telefon. Fram til reisende blir kontaktet av oss gjelder våre ordinære avbestillings – og ombookingsregler. Disse finner du her. 

Hva skjer hvis forutsetningene endres i løpet av en pågående reise?
Vi følger nøye med på utviklingen på alle våre reisemål og bevaker beslutninger fra UD og lokale myndigheter. Avhengig av omfatning har vi mulighet til å tilpasse planlagte aktiviteter og reisens innhold hvis nye anbefalinger oppstår i løpet av reiseruten.

Hva gjelder for reisende som er ute på reise nå?
Ingenting er viktigere for oss en våre reisende og vi følger situasjonen rundt i verden nøye. Noen land stenger nå grensene, i disse tilfeller gjør vi alt kan for å få hjem våre reisende så fort som mulig. Om din reise er påvirket blir du kontaktet av oss.  

Om du ikke hører noe fra oss kan du gå ut fra att din reise fortsetter som planlagt, og att din hjemreise til Norge skjer på ordinær hjemreisedato. Samtidig ber vi deg er oppmerksom på ny endringer fra myndigheter eller flyselskap kan skje på kort varsel.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på vår vakttelefon. Dette nummer finner du på reisebeviset.

Alle TEMAs reiser ledes av kunnskapsrike reiseledere som er reisevante og er proffe i sine jobber. Vi har kontinuerlig kontakt med våre reiseledere rundt i verden slik at de får seneste informasjon fra oss på hovedkontoret.

Informasjon fra administerende direktør David Karlsson
Klikk her for å se informasjonsbrevet ( på svensk) som gikk ut 24.mars.
Klikk her for å se informasjonsbrevet ( på svensk) som gikk ut 19.april. 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.