Alt om reisen

Aktuell informasjon om koronaviruset

Senest oppdatert 26.03.2020

UD har innført et generelt reisefraråd – hva gjelder?
Fra den 14.mars fraråder Utenriksdepartementet (UD) reiser til alle land. Reiserådet gjelder for reiser med avreise fra og med 14.mars til og med 14.april. På grunn av dette kommer ikke reiser i denne perioden til å gjennomføres. Samtlige berørte reisende kommer til å bli kontaktet av oss med videre informasjon om respektive reise. Vi kontakter alle reisende i turordning etter avreisedato via e-post og telefon, og starter med de reisende som har avreise 16.mars. Vi ber alle med senere avreisedatoer avvakte vår kontakt. 

Hva skjer hvis forutsetningene endres i løpet av en pågående reise?
Vi følger nøye med på utviklingen på alle våre reisemål og bevaker beslutninger fra UD og lokale myndigheter. Avhengig av omfatning har vi mulighet til å tilpasse planlagte aktiviteter og reisens innhold hvis nye anbefalinger oppstår i løpet av reiseruten.

Vilkår for reiser etter 14.april
Reiser med avreise etter 14.april kommer til å gjennomføres som vanlig, vanlige avbestilling og endringsregler er gjeldene. Disse finner du her.

Vad gäller för resenärer på resa just nu?
Ingenting er viktigere for oss en våre reisende og vi følger situasjonen rundt i verden nøye. Noen land stenger nå grensene, i disse tilfeller gjør vi alt kan for å få hjem våre reisende så fort som mulig. Om din reise er påvirket blir du kontaktet av oss.  

Om du ikke hører noe fra oss kan du gå ut fra att din reise fortsetter som planlagt, og att din hjemreise til Norge skjer på ordinær hjemreisedato. Samtidig ber vi deg er oppmerksom på ny endringer fra myndigheter eller flyselskap kan skje på kort varsel.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på vår vakttelefon. Dette nummer finner du på reisebeviset.

Alle TEMAs reiser ledes av kunnskapsrike reiseledere som er reisevante og er proffe i sine jobber. Vi har kontinuerlig kontakt med våre reiseledere rundt i verden slik at de får seneste informasjon fra oss på hovedkontoret.

Informasjon fra administerende direktør David Karlsson
Klikk her for å se informasjonsbrevet ( på svensk) som gikk ut 24 mars.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.