Alt om reisen

Russland

Visum kreves og du må selv søke og betale for visumet.

Du kan bestille visum via vår samarbeidspartner Visum Service AS, som er eksperter på visumhåndtering. Les mer og søk om visum her »

Du kan også få hjelp via TASS, offisielt visumsenter for Russland i Norge. 

Hotellvoucher og hotellbekreftelse med referansenummer er nødvendig for å søke visum. Disse sendes direkte fra oss til Visum Service. Ønsker du å ordne visum på egen hånd kan du sende en e-post til passport@temaresor.se så sender vi bekreftelsen du trenger for å søke visum.

Merk: Fra og med 1.oktober 2019 kan man til Sankt Petersburg søke om e-visa, uten kostnader.  For mer informasjon og søknad, gå inn på den Russiske Ambassaden. Dette gjelder kun for innreise til Sankt Petersburg. Søk tidligst 20 dager før avreise og senest 5 dager før avreise.   

Det kreves utfyllende opplysninger for denne rundreisen. Vennligst gå inn på Min reise  for å oppgi nødvendige opplysninger snarest mulig for at vi kan organisere deres vouchers. Vi må ha denne informasjonen senest 1 måned før avreise.

Behandlingstiden for visum til Russland er ca. 7 arbeidsdager. Vær oppmerksom på at visum tidligst kan søkes 3 måneder før avreise. 

Det kreves et reiseforsikringsbesvis på engelsk, med logo, stempel og signatur for å kunne søke om visum. Forsikring å være gyldig under hele visumpereioden og beviset kan ikke være eldre enn 3 måneder ved datoen visumsøknaden sendes inn.

For mer informasjon se UDs reiseinformasjon om Russland her. 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.