Viltsafari i KenyaMasai Mara til Mombasa

Safari i Kenya med Masai Maras savanne, Nakurus rosa flamingoer og Mombasas hvite strender. Reisen begynner i Nairobi med besøk på Karen Blixens farm før safarieventyret begynner. Store opplevelser i nasjonalparker hvor vi får mulighet til å se The Big Five. Med jeep, fine lodger og TEMAs safariguide oppleves naturen på nært hold. Reisen avsluttes med sol og bad på Mombasakysten.

Reisefakta

Land: Kenya

Reisetype: Safari

Reiselengde: 13 dager

Størrelse på gruppen: 16-18 personer

Visum kreves : Ja

Høydepunkter

 • Masai Maras gressavanne
 • Sodasjøen i Nakuru
 • Fottur på Crescrent Island
 • Jeepsafari med store sjanser til å se The Big Five
 • Tre dager med avkobling ved Mombasas hvite strender

Dagsprogram
Sommer 2019

Dag 1 – Avreise til Kenya

Avreise fra Skandinavia. Fly til Nairobi via Amsterdam og ankomst Jomo Kenyatta International Airport (JKIA) sen kveld samme dag.

Vi blir møtt av TEMAs reiseleder og etter en kort transfer sjekker vi inn på hotellet.

Dag 2 – Nairobi og utflukt til Karen Blixens gård

I løpet av dagen tar vi en utflukt til Karen Blixens gård, der den danske forfatterinnen levde på begynnelsen av 1920-tallet. Mange av møblene som Karen solgte da hun forlot Kenya er kjøpt tilbake og et besøk her gir et innsyn i hvordan kolonilivet kunne arte seg i Øst-Afrika. Det var her deler av "Mitt Afrika", suksessfilmen om hennes liv, ble spilt inn.

Vi besøker også et "hjem" for sjiraffer. Sjiraffene her tilhører underarten Rotschild-sjiraff som dessverre er utrydningstruet i dag. På safarien får vi høyst sannsynlig se to sjiraffarter, Rothschild og Masai.

"Jeg kan en sang om Afrika (...) om sjiraffene og om den afrikanske nymånen, som ligger på ryggen, om plogene i jorden og om kaffeplukkernes svette ansikter. Kan også Afrika en sang om meg? Darrer luften noen gang over slettene med en farge som jeg har vært kledd i, leker barna en lek der mitt navn forekommer, kaster fullmånen en skygge over gruset på veien opp mot huset som ligner min? Speider ørnene på Ngong etter meg?"

Karen Blixen fra Mitt Afrika

På kvelden har vi en felles velkomstmiddag på hotellet.

Dag 3 – Vandringssafari på Crescent Island

Tidlig på morgenen forlater vi det yrende folkelivet i Nairobi og kommer ut på den kenyanske landsbygda. Ferden byr på en fantastisk utsikt når vi når veien nedenfor Great Rift Valleys forkastninger. Vårt mål er saltvannssjøen Naivasha.

Vi gjør en båttur på sjøen, noe som gir oss mulighet til å oppleve en del av det fantastiske fuglelivet som sjøen kan skryte av. Men også store flodhestkolonier i sjøen imponerer.

På Crescent Island går vi på land og gjør en kortere vandring i Crescent Island Game Park. Det er en av de få stedene i Øst-Afrika der man kan gjøre vandringssafari blant flokker av zebra, gnu, gaseller og sjiraffer.

Det finner ikke noen gjerder, men heller ingen rovdyr. Det er lett å føle det som om man er plassert i sitt eget "Mitt Afrika". I bakgrunnen ruver silhuetten av Mount Longonot, en utdødd stratovulkan med sitt høyeste punkt på nesten 2 800 meter over havet.

Dag 4 – Safari i Lake Nakuru National Park

Etter en tidlig frokost begir vi oss ut på en heldagstur til saltsjøen Nakuru.

Lake Nakuru National Park er blant annet kjent for sine enorme mengder flamingoer som finnes her, og som til tider farger hele Nakurusjøen rosa. Her får du se vidstrakte områder med sumpmark og gressletter, men også klippefjell og akasieskoger. Det er ikke bare rødrosa flamingoer som holder til her, parken har også Afrikas største bestand av neshorn.

I omgivelsene rundt Nakurusjøen har du også muligheter til å møte Pumba fra Løvenes konge, det vil si vortesvin. Andre dyr som trives her er vannbukker, bøfler, impala, sjiraffer og med litt hell, løve og leopard. I løpet av dagen i Nakuru spiser vi en god lunsj på en lodge med utstikt over sjøen.

Vel tilbake til Naivasha avrunder vi med en middag på lodgen og sovner deretter godt etter nok en dag fyllt med spennende inntrykk.

Dag 5 – Til Masai Mara

Etter frokost fortsetter vi til de tilsynelatende uendelige savannene i Masai Mara, det mest viltrike av Kenyas naturreservater.Området er inndelt i to store deler, et på nesten 600 km2, som betraktes som selve nasjonalparken, og et annet på ca. 1200 km2 der masaiene ifølge sine gamle tradisjoner lever sammen med buskapen sin.

Masaiene, et av Kenyas 40 folkeslag, er et streifende gjeter- og krigerfolk som kom vandrende fra Nildalen i nord og etablerte seg i denne regionen på begynnelsen av 1700-tallet.

Du vil få muligheten til å besøke en masailandsby, enten på vei til lodgen eller i løpet av de kommende dagene i området.

Dag 6 – Safari i Masai Mara

Masai Mara er antageligvis den eneste regionen der man fremdeles kan oppleve det samme antall dyr som for flere tiår siden og et av de få stedene i verden der man fremdeles kan se enorme flokker drøvtyggere visse måneder i året, under den såkalte migrasjonen. Reservatet gjør sterkt inntrykk på alle besøkere hele året, med runde åser, stedvis tett buskvegetasjon og den tilsynelatende uendelige savannen. Elefant- og bøffelflokkene er imponerende innslag, og det er en uforglemmelig opplevelse hvis en løve plutselig dukker opp. Masai Mara har Kenyas største løvebestand. Det finnes også et stort antall arter planteetere som beiter fredelig side om side. Denne sameksistensen forklares ved at de til dels spiser ulike typer planter og derfor ikke trenger å konkurrere. En morgen- og en ettermiddagstur står på dagens program.

Om kvelden samles vi for å gå gjennom dagens opplevelser og lytter til de mange spennende dyrelåtene i den fløyelsmyke, afrikanske natten.

Dag 7 – Heldagssafari i Masai Mara

En av dagene i Masai Mara benyttes til en lengre game drive med pikniklunsj. Vi reiser lenger inn i det store reservatet og kommer til Maraelven som også flyter gjennom Serengeti i nabolandet Tanzania. Elven er kanskje mest kjent som stedet for det store skuespillet som finner sted under gnuenes årlige migrasjon mellom Serengeti og Masai Mara. Millioner av dyr krysser elven omtrent ved grensen mellom Kenya og Tanzania og i store deler av elven finnes det krokodiller og flodhester.

Som avslutning på fine safaridager spiser vi middag under åpen himmel (dersom været tillater det).

Dag 8 – Fly til Mombasa for sol- og badedager

Vi forlater Masai Mara tidlig om morgenen med en koffert full av uforglemmelige opplevelser. Reisen tilbake til Nairobi går gjennom masaienes beitemarker, over Rift Valley og det frodige høylandet. Vi ankommer Nairobi og flyplassen ved lunsjtid. TEMAs reiseleder takker for seg og sørger for at vi kommer trygt om bord på innenriksflyet til kysten og Det indiske hav der herlige sol- og badedager på egen hånd venter.

På flyplassen i Mombasa blir du møtt av en engelsktalende representant som tar deg med til hotellet for innsjekking.

Dag 9 - 11 – Ferie på resort ved Diani Beach

Nyt herlige sol- og badedager ved Diani Beach. Det finnes flere utfluktsmuligheter med engelsktalende guide som kan bestilles på stedet. Kanskje du vil utforske Mombasa by nærmere?

Vi kan blant annet anbefale en kveldsutflukt til Mombasa by med den kjente festningen Fort Jesus, som ble oppført av portugiserne på slutten av 1500-tallet. Kelnere iført tradisjonelle drakter serverer en luksuriøs avskjedsmiddag akkompagnert av et lys- og lydshow som viser Øst-Afrikas turbulente historie.

Dag 12 – Hjemreise

Ferien i Kenya nærmer seg slutten. Om ettermiddagen kjører vi buss til flyplassen i Mombasa der vi begynner reisen tilbake til nordligere breddegrader. Reisen går via Nairobi og Amsterdam før du ankommer Norge.

Dag 13 – Hjemkomst

Etter en mellomlanding i Amsterdam er du tilbake i Norge.


Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Kenya
• Samtlige overnattinger
• 11 frokoster
• 8 lunsjer
• 10 middager
• All Inclusive på resort i Mombasa
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Fly Skandinavia – Nairobi, Kenya. Flymåltider er inkludert. To overnattinger på hotell i Nairobi.

Dag 2

Utflukt til Karen Blixens gård. Frokost og middag er inkludert.

Dag 3

Nairobi – Lake Naivasha, 90 km. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Båttur på Naivashasjøen. To overnattinger på lodge ved Lake Naivasha.

Dag 4

Heldagsutflukt til Lake Nakuru, 150 km. Game drive ved Lake Nakuru. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 5

Lake Naivasha – Masai Mara, 220 km. Game drive i Masai Mara. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Tre overnattinger på lodge i Masai Mara.

Dag 6

Game drives i Masai Mara. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 7

Heldagssafari i Masai Mara. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 8

Masai Mara – Nairobi, 260 km. Fly Nairobi – Mombasa. Transport til resort, 50 km. Frokost og middag er inkludert. Fire overnattinger på resort i Mombasa.

Dag 9 - 11

Sol- og badedager. All Inclusive er inkludert.

Dag 12

Diani Beach – Mombasas flyplass, 50 km. Busstransport til flyplassen og hjemreise. Frokost og flymåltider er inkludert.

Dag 13

Hjemkomst.

Kenya

Innbyggere 45 millioner
Flateinnhold 582 650 km²
Valuta Kenyansk shilling
Religion Kristne 83 %, muslimer 11 %, samt tradisjonelle og øvrige trossamfunn
Språk Kiswahili, engelsk m.fl.

Dagsprogram
2019-2020

Dag 1 – Avreise til Kenya

Avreise fra Skandinavia. Fly til Nairobi via Amsterdam og ankomst Jomo Kenyatta International Airport (JKIA) neste dag.

Dag 2 – Nairobi og utflukt til Karen Blixens gård

Etter pass-, visum- og tollformaliteter blir du møtt av TEMAs reiseleder som også er safariguide. Etter en kort kjøretur sjekker vi inn på hotellet i sentrum av Nairobi.I løpet av dagen tar vi en utflukt til Karen Blixens gård, der den danske forfatterinnen levde på begynnelsen av 1920-tallet. Mange av møblene som Karen solgte da hun forlot Kenya er kjøpt tilbake og et besøk her gir et innsyn i hvordan kolonilivet kunne arte seg i Øst-Afrika. Det var her deler av "Mitt Afrika", suksessfilmen om hennes liv, ble spilt inn.

Vi besøker også et "hjem" for sjiraffer. Sjiraffene her tilhører underarten Rotschild-sjiraff som dessverre er utrydningstruet i dag. På safarien får vi høyst sannsynlig se to sjiraffarter, Rothschild og Masai.

"Jeg kan en sang om Afrika (...) om sjiraffene og om den afrikanske nymånen, som ligger på ryggen, om plogene i jorden og om kaffeplukkernes svette ansikter. Kan også Afrika en sang om meg? Darrer luften noen gang over slettene med en farge som jeg har vært kledd i, leker barna en lek der mitt navn forekommer, kaster fullmånen en skygge over gruset på veien opp mot huset som ligner min? Speider ørnene på Ngong etter meg?"

Karen Blixen fra Mitt Afrika

På kvelden har vi en felles velkomstmiddag på hotellet.

Dag 3 – Vandringssafari på Crescent Island

Tidlig på morgenen forlater du det yrende folkelivet i Nairobi og kommer ut på den kenyanske landsbygda. Ferden byr på en fantastisk utsikt når vi når veien nedenfor Great Rift Valleys forkastninger. Vårt mål er saltvannssjøen Naivasha.

Vi gjør en båttur på sjøen, noe som gir oss mulighet til å oppleve en del av det fantastiske fuglelivet som sjøen kan skryte av. Men også store flodhestkolonier i sjøen imponerer.

På Crescent Island går vi på land og gjør en kortere vandring i Crescent Island Game Park. Det er en av de få stedene i Øst-Afrika der man kan gjøre vandringssafari blant flokker av zebra, gnu, gaseller og sjiraffer.

Det finner ikke noen gejrder, men heller ingen rovdyr. Det er lett å føle det som om man er plassert i sitt eget "Mitt Afrika". I bakgrunnen ruver silhuetten av Mount Longonot, en utdødd stratovulkan med sitt høyeste punkt på nesten 2 800 meter over havet.

Dag 4 – Safari i Lake Nakuru National Park

Etter en tidlig frokost begir vi oss ut på en heldagstur til saltsjøen Nakuru.

Lake Nakuru National Park er blant annet kjent for sine enorme mengder flamingoer som finnes her, og som til tider farger hele Nakurusjøen rosa. Her får du se vidstrakte områder med sumpmark og gressletter, men også klippefjell og akasieskoger. Det er ikke bare rødrosa flamingoer som holder til her, parken har også Afrikas største bestand av neshorn.

I omgivelsene rundt Nakurusjøen har du også muligheter til å møte Pumba fra Løvenes konge, det vil si vortesvin. Andre dyr som trives her er vannbukker, bøfler, impala, sjiraffer og med litt hell, løve og leopard. I løpet av dagen i Nakuru spiser vi en god lunsj på en lodge med utstikt over sjøen.

Vel tilbake til Naivasha avrunder vi med en middag på lodgen og sovner deretter godt etter nok en dag fyllt med spennende inntrykk.

Dag 5 – Til Masai Mara

Etter frokost fortsetter vi til de tilsynelatende uendelige savannene i Masai Mara, det mest viltrike av Kenyas naturreservater.Området er inndelt i to store deler, et på nesten 600 km2, som betraktes som selve nasjonalparken, og et annet på ca. 1200 km2 der masaiene ifølge sine gamle tradisjoner lever sammen med buskapen sin.

Masaiene, et av Kenyas 40 folkeslag, er et streifende gjeter- og krigerfolk som kom vandrende fra Nildalen i nord og etablerte seg i denne regionen på begynnelsen av 1700-tallet.

Du vil få muligheten til å besøke en masailandsby, enten på vei til lodgen eller i løpet av de kommende dagene i området.

Dag 6 – Safari i Masai Mara

Masai Mara er antageligvis den eneste regionen der man fremdeles kan oppleve det samme antall dyr som for flere tiår siden og et av de få stedene i verden der man fremdeles kan se enorme flokker drøvtyggere visse måneder i året, under den såkalte migrasjonen. Reservatet gjør sterkt inntrykk på alle besøkere hele året, med runde åser, stedvis tett buskvegetasjon og den tilsynelatende uendelige savannen. Elefant- og bøffelflokkene er imponerende innslag, og det er en uforglemmelig opplevelse hvis en løve plutselig dukker opp. Masai Mara har Kenyas største løvebestand. Det finnes også et stort antall arter planteetere som beiter fredelig side om side. Denne sameksistensen forklares ved at de til dels spiser ulike typer planter og derfor ikke trenger å konkurrere. En morgen- og en ettermiddagstur står på dagens program.

Om kvelden samles vi for å gå gjennom dagens opplevelser og lytter til de mange spennende dyrelåtene i den fløyelsmyke, afrikanske natten.

Dag 7 – Heldagssafari i Masai Mara

En av dagene i Masai Mara benyttes til en lengre game drive med pikniklunsj. Vi reiser lenger inn i det store reservatet og kommer til Maraelven som også flyter gjennom Serengeti i nabolandet Tanzania. Elven er kanskje mest kjent som stedet for det store skuespillet som finner sted under gnuenes årlige migrasjon mellom Serengeti og Masai Mara. Millioner av dyr krysser elven omtrent ved grensen mellom Kenya og Tanzania og i store deler av elven finnes det krokodiller og flodhester.

Som avslutning på fine safaridager spiser vi middag under åpen himmel (dersom været tillater det).

Dag 8 – Fly til Mombasa for sol- og badedager

Vi forlater Masai Mara tidlig om morgenen med en koffert full av uforglemmelige opplevelser. Reisen tilbake til Nairobi går gjennom masaienes beitemarker, over Rift Valley og det frodige høylandet. Vi ankommer Nairobi og flyplassen ved lunsjtid. TEMAs reiseleder takker for seg og sørger for at vi kommer trygt om bord på innenriksflyet til kysten og Det indiske hav der herlige sol- og badedager på egen hånd venter.

På flyplassen i Mombasa blir du møtt av en engelsktalende representant som tar deg med til hotellet for innsjekking.

Dag 9 - 11 – Ferie på resort ved Diani Beach

Nyt herlige sol- og badedager ved Diani Beach. Det finnes flere utfluktsmuligheter med engelsktalende guide som kan bestilles på stedet. Kanskje du vil utforske Mombasa by nærmere?

Vi kan blant annet anbefale en kveldsutflukt til Mombasa by med den kjente festningen Fort Jesus, som ble oppført av portugiserne på slutten av 1500-tallet. Kelnere iført tradisjonelle drakter serverer en luksuriøs avskjedsmiddag akkompagnert av et lys- og lydshow som viser Øst-Afrikas turbulente historie.

Dag 12 – Hjemreise

Ferien i Kenya nærmer seg slutten. Om ettermiddagen kjører vi buss til flyplassen i Mombasa der vi begynner reisen tilbake til nordligere breddegrader. Reisen går via Nairobi og Amsterdam før du ankommer Norge.

Dag 13 – Hjemkomst

Etter en mellomlanding i Amsterdam er du tilbake i Skandinavia. 

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Kenya
• Samtlige overnattinger
• 11 frokoster
• 8 lunsjer
• 10 middager
• All Inclusive på resort i Mombasa
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Fly Norge – Nairobi, Kenya. Flymåltider er inkludert.

Dag 2

Ankomst Nairobi. Utflukt til Karen Blixens gård. Middag er inkludert. En overnatting på hotell i Nairobi.

Dag 3

Nairobi – Lake Naivasha, 90 km. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Båttur på Naivashasjøen samt vandring på Crescent Island. To overnattinger på lodge ved Lake Naivasha.

Dag 4

Heldagsutflukt til Lake Nakuru, 150 km. Game drive ved Lake Nakuru. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 5

Lake Naivasha – Masai Mara, 220 km. Game drive i Masai Mara. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Tre overnattinger på lodge i Masai Mara.

Dag 6

Game drives i Masai Mara. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 7

Heldagssafari i Masai Mara. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 8

Masai Mara – Nairobi, 260 km. Fly Nairobi – Mombasa. Transport til resort, 50 km. Frokost og middag er inkludert. Fire overnattinger på resort i Mombasa.

Dag 9 - 11

Sol- og badedager. All Inclusive er inkludert.

Dag 12

Diani Beach – Mombasas flyplass, 50 km. Busstransport til flyplassen og hjemreise. Frokost og flymåltider er inkludert.

Dag 13

Hjemkomst.

Kenya

Innbyggere 45 millioner
Flateinnhold 582 650 km²
Valuta Kenyansk shilling
Religion Kristne 83 %, muslimer 11 %, samt tradisjonelle og øvrige trossamfunn
Språk Kiswahili, engelsk m.fl.

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Norge–Nairobi/ Mombasa–Norge, innenriksfly Nairobi–Mombasa, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom på hotell, lodger og permanente teltleirer, måltider, utflukter, entréer og øvrige transporter ifølge dagsprogrammet, om ikke annet angis.

Størrelse på gruppen

Minimum 16 personer og max 18 personer.

Safarijeeper

Vi reiser med 4-hjuls drevne jeeper med takluke. Maks seks personer i respektive jeep, alle er garantert vindusplass. Taket kan åpnes for beste muligheter til fotografering når man er ute på en såkalt gamedrive = safari i nasjonalparken.

Bagasjen

Bruk gjerne myke vesker da det er begrenset plass i jeepene.

Pakketips

– Lommelykt, mange lodger stenger varmtvann og strøm ved visse tidspunkt pga. energi- og vannrasjonering.
– Kamera.
– Kikkert med forstørrelse 8-10 mm, noen gjester synes at en god kikkert er bedre å ha med seg enn et kamera.
– Adapter til afrikanske stikkontakter, mange steder i Kenya bruker fortsatt den britiske stikkontaktsmodellen (commonwealth-model) med tre plugger.
– Myggmiddel er nødvendig om kvelden når du oppholder deg utendørs.

Vaksinasjoner

Noen vaksinasjoner kan være obligatorisk for å komme inn i respektive land. Rådfør deg med lege eller vaksinasjonskontor.

Fotografering
 

Under safarien får du se de ville dyrene i sitt rette miljø i beskyttede områder. Vi foretrekker å stoppe på litt avstand istedenfor å kjøre så nært at dyrene forstyrres. Teleobjektiv er nødvendig for gode dyrebilder, 135 mm bør holde til større dyr. 300-400 mm for mindre dyr som fugler.

Ta gjerne med ekstra minnekort eller film hjemmefra. Du må regne med at det går en del film hvis du ikke benytter digitalt utstyr.

Fotografering av mennesker kan være vanskelig. Tidligere var det forbudt ved lov å fotografere masaiene, nå kan man ta bilder etter å ha avtalt på forhånd og blitt enig om en pris. Generelt er det å spørre først en god regel. Uniformert personale (politi, militære og parkvakter) må aldri fotograferes.

Valuta

Kenyansk shilling (KES).

En anbefaling er å veksle små beløp av gangen. Du kan veksle valuta på flyplassen i Nairobi rett etter ankomst. På grunn av ustabil lokal valuta er det lurt å ta med US-dollar eller euro.

Det finnes banker og minibanker i Nairobi og Mombasa, de vanligste bank- og kredittkortene aksepteres.

Under safarien er det helpensjon. Derfor behøver du ikke å ta høyde for andre utgifter enn personlig driks, drikke til mat og eventuelle innkjøp av suvenirer.

Les mer under Valutaveksling »

Kontakt bank eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Driks

Det er vanlig og god skikk å gi driks til blant annet sjåfør (for en ukes safari anbefales ca. 50 US-dollar per person) bagasjebærer, servitører og vaskepersonale. Rådfør deg med din TEMA-reiseleder på plass om hvor mye driks du skal gi til forskjellige personer.

Klima  

På Internett finner du værprognoser over de fleste stedene vi besøker på reisen. Se f.eks www.bbc.com eller www.yr.no.

På reisen befinner vi oss nær ekvator, men det meste av Kenya er høyland. Nairobi ligger på 1660 moh. Om dagen er det som regel varmt, ettermiddagstemperaturer på over 35 grader er ikke uvanlig og det er sterk sol. Temperaturen synker kraftig i løpet av natten og det kan være kaldt om morgenen (under 10 grader). Fra juni til august kan temperaturen synke til frysepunktet. Hotellene/lodgene er ikke like godt isolert som hjemme og det blir relativt kjølig innendørs. Ved kysten er det varmt døgnet rundt og om natten synker temperaturen sjelden under 25 grader.

Klær

På dagsetappene anbefaler vi at du har på deg behagelig tøy som lange shorts, skjørt, joggesko og T-skjorte. Du bør ha med deg langbukser, langermede skjorter og eventuelt en jakke pga. de kjølige nettene og myggen. Om kvelden og morgenen bør du ha en genser og lett jakke. Badetøy trenger du til lodgenes svømmebasseng og kysten.

For øvrig

Safarien i Kenya gjennomføres med jeeper med begrenset plass. Jeepene har regulerbart soltak, som underletter fotograferingen. Mange veier i Kenya er på enkelte steder i dårlig stand.

Vær oppmerksom på

Innføring og bruk av plastposer er fra og med 28. august 2017 forbudt i Kenya!

Etterlat plastposene hjemme. Med hensikt å minske miljøforurensningen har Kenya innført strenge straffer for innføring og benyttelse av plastposer. Den nye loven støttes av FN`s miljøprofgram, som antyder at det tidligere har blitt benyttet cirka 24 millioner plastposer per måned i Kenya, hvorav mesteparten havnet i Det Indiske hav.

Hotell information

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreiseflyplass Pris Status
2019-10-09 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2019-10-09
09:20
2019-10-09
11:10
K L M, 1142
Amsterdam
Nairobi
2019-10-09
12:55
2019-10-09
21:50
K L M, 565
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Mombasa
2019-10-16
19:00
2019-10-16
20:00
Kenya Airways, 616
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Mombasa
Nairobi
2019-10-20
20:40
2019-10-20
21:40
Kenya Airways, 617
Nairobi
Amsterdam
2019-10-20
23:50
2019-10-21
07:05
K L M, 566
Amsterdam
Oslo
2019-10-21
09:20
2019-10-21
11:05
K L M, 1143
13 dager Viltsafari i Kenya Oslo 32 990 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-01-16 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Amsterdam
2020-01-16
17:20
2020-01-16
18:55
K L M, 1204
Amsterdam
Nairobi
2020-01-16
20:40
2020-01-17
06:45
Kenya Airways, 117
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Mombasa
2020-01-23
17:00
2020-01-23
18:00
Kenya Airways, 610
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Mombasa
Nairobi
2020-01-27
20:40
2020-01-27
21:40
Kenya Airways, 617
Nairobi
Amsterdam
2020-01-27
23:59
2020-01-28
06:25
K L M, 566
Amsterdam
Stavanger
2020-01-28
07:55
2020-01-28
09:25
K L M, 1197
13 dager Viltsafari i Kenya Stavanger 32 690 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-01-16 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2020-01-16
17:00
2020-01-16
18:55
K L M, 1148
Amsterdam
Nairobi
2020-01-16
20:40
2020-01-17
06:45
Kenya Airways, 117
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Mombasa
2020-01-23
17:00
2020-01-23
18:00
Kenya Airways, 610
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Mombasa
Nairobi
2020-01-27
20:40
2020-01-27
21:40
Kenya Airways, 617
Nairobi
Amsterdam
2020-01-27
23:59
2020-01-28
06:25
K L M, 566
Amsterdam
Oslo
2020-01-28
10:05
2020-01-28
11:55
K L M, 1143
13 dager Viltsafari i Kenya Oslo 32 690 NOK 4 plasser igjen Bestill

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Prøvesmakinger
 • Se dagsprogrammet

Andre Safarireiser

 
XClose