Kampanje

Høydepunkter i KinaShanghai og Beijing

En rundreise som tar oss til metropolene Shanghai og Beijing samt Kinas største severdigheter – Den kinesiske muren, Den forbudte by og Den himmelske freds plass. Vi bor flott og sentralt, tar oss rundt i et rolig og behagelig tempo, bortsett fra vår tur med høyhastighetstoget fra Shanghai til Beijing. I tillegg til et gedigent program har vi også god tid til shopping på egen hånd.

Bestill "Høydepunkter i Kina" 2020
senest 31/12/2019 og få

500 kr. i rabatt per person.
(kun nye bokninger på avreiser i perioden 1.april 2020-31.oktober 2020, rabatten trekkes fra ordinær pris ved bestilling).

Reisefakta

Land: Folkerepublikken Kina

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 9 dager

Størrelse på gruppen: 20-28 personer

Visum kreves : Ja

Høydepunkter

 • Den kinesiske mur
 • Den forbudte by
 • Middag med pekingand
 • Shopping
 • Akrobatforestilling i Shanghai

Dagsprogram
Vinter 2019/20

Dag 1 – Avreise til Shanghai

Avreise til Kinas to store metropoler, Shanghai og Beijing. VI flyr komfortabelt med SAS og lander lokal tid påfølgende morgen.

Dag 2 – Byrundtur i Shanghai

Vi ankommer Shanghai og blir møtt av TEMAs reiseleder. Shanghai, smak bare på navnet - en av Asias mest sagnomsuste steder, og også landets mest moderene, største og mest dynamiske by. I løpet av en kort rundtur passerer vi det berømte The Bund, området langs Huangpuelven og kolinialtidens mest fasjonable promenader. Her ser vi bygninger som gamle Hong Kong Shanghai Bank, tollhuset og legendariske Peace Hotel med sitt karakteristiske pyramideformede grønne tak. På andre siden av vannet ser man Shanghais nyeste bydel, Pudong, med sin fantastiske futuristiske arkitektur og noen av Kinas høyeste bygninger. Høyest av de moderne skyskraperne tårner Shanghai tower med sine 632 meter. Kun Dubai har i dag en skyline som kan overtreffe Shanghais. Shanghai er byen som ikke nøyer seg med å være ledende i Kina. Shanghai vil lede verden.

På Nanjing Road, den lengste handelsgaten i hele Kina, får du tid til å strekke litt på beina. Nanjing anses å vøre en av verdens mest besøkte forretningsgater.

Vi spiser felles velkomstmiddag i dag med mulighet til å prøve Shanghais kjøkkens lette og søtsure smaker.

For den som orker mer etter en lang og innholdsrik dag, og som vil oppleve Shanghai "by night", er det mulig å bli med på en ekstra båtutflukt etter middagen (hvis været tillater det). Turen arrangeres av og sammen med vår lokale guide. Priset blir angitt i løpet av dagen og er avhengig av tid/utfluktens lengde og standard på båt.


Dag 3 – Yu Yuan og kinesisk akrobatikk

Vi starter dagen med et besøke i Yu-hagen, bestilt og anlagt av en mandarin under Ming-dynastiet. Hagen ligger i et område som på 1800-tallet ble Shanghais eget "Chinatown", en bydel der Shanghais innbyggere selv kunne bevege seg fritt under den utenlandske dominansen. I dag er dette et komplett mylder av smale grender, tehus, boligskur og prangende butikker som det er meget spennende å rusle rundt i. I løpet av dagen får du også et innblikk i den forfinede kunsten å fremstille silke fra silkeormer. Denne kunsten har bidratt til Shanghais vekst som mote- og trendsentrum i dagens Asia. Prisverdige er blandt annet de flotte sengeteppene som lages av tvillingkokonger.

Ettermiddagen er programfri og vi anbefaler et besøk i Taikang Lu, et område i de tidligere franske kvarterene, som syder av liv og gallerier, butikker kaféer og restauranter. Et annet alternativ er å begi seg til det meget interessante Shanghai Museum, smakfullt innredet og meget bra anordnet med utsøkt porselen fra ulike dynastier, tusjtegninger, bronse- og søvgjenstander blant mye annet. TEMAs reiseleder har flere tips som du kan lett fylle din ettermiddag med.

På kvelden spiser vi en felles middag og ser en akrobatikkforestilling. Artistenes dyktighet og talent skaper underholdning på meget høyt nivå.

Dag 4 – Fridag i Shanghai

Dagen er fri for flere egne oppdagelser i Shanghai. Dersom du vil komme utenfor storbyjungelen kan vi varmt anbefale en dagsutflukt til Dianshansjøen der Zhujiajiao ligger. Zhujiajiao er et kinesisk Venezia med kanaler og småsjøer. Buede steinbroer strekker seg over vannveiene og tusenvis av hus fra Ming-dynastiet (1368-1644) og Qing (1644-1911) gjør det til en meget vakker by. Marco Polo skal ha beskrevet disse miljøene når han pratet om at "I himmelen finnes paradiset og på jorden finnes Hangzhou". Hangzhou er i dag en mangemillionby, men i de gamle vannbyene finner man fortsatt de miljøene han pratet om. Stille steder der den klassiske, kinesiske hagekunsten gjemmer seg bak månedører, og der gondoler fortsatt vugger frem under broene.

Denne utflukten er utenom det ordinære TEMA-programmt og med engelsktalende reiseleder. Påmelding og betaling gjøres til TEMAs reiseleder på plass. Prisen er ca. 400 CNY inkluderet lunsj.

Dag 5 – Høyhastighetstog Shanghai – Beijing

Etter frokost forlater vi Shanghai for å fortsette vår reise i Kina med fire dager i Beijing. De to byene har vært koblet sammen med jernbaneforbindelse siden 1912. I dag, nesten hundre år senere, går reisen ti ganger så raskt (4 timer og 50 minutter) da toget når en hastighet på nærmere 300 km/t. Komforten er høy. Vi sitter alle med seter vendt riktig vei i togets kjøreretning, og risikoen for reisesyke er veldig liten.

Vær oppmerksom på at bagasjeservicen er begrenset på togstasjonene. Du må selv bære din bagasje på/av perrong og tog.

I løpet av ettermiddagen besøker vi Tian Tan, Himmelens tempel. Tempelet er ansett å være Kinas mest religiøse bygning, et arkitektonisk mesterverk i tre og et av Unescos verdensarv. Det ligger i en av Beijings største parker og her kan du også se innbyggerne utøve grasiøse gymnastikkøvelser som tai chi, sverddans eller tango. Parkene er kinesernes virkelige oaser, og å besøke disse på morgenen er et minne for livet. Landets kultur er sterkt forbundet med te og i Beijing finnes det i dag mange tradisjonelle tehus.

På kvelden er det tid for å oppleve nok et kulinarisk høydepunkt. Vi skal nyte Peking-and grillet over trekull og servert i tynne crêpes. Kjøttet dyppas i en søt bønnesaus, vårløk og agurk. Kokken transjerer anden rett ved bordet noe som forsterker opplevelsen.

Dag 6 – Utflukt til Den Kinesiske mur

I dag reiser vi på en heldagstur til et av verdens mest berømte byggverk, Den Kinesiske mur. Allerede på 600-tallet f.Kr. ble muren bygget i seksjoner av ulike hertugdømmer. Da riket til slutt ble enet år 221 f.Kr., under Qin Shi Huang Di, ble seksjonene lenket sammen til en sammenhengende mur. Det sies at mer enn 300 000 slaver arbeidet med den under ti års tid.. I dag er muren over 600 mil lang og er uten tvil et av verdens underverk. Begrepet om muren går som en rød tråd gjennom hele den kinesiske historien og det er få opplevelser i verden som kan måle seg med å ta en spasertur oppe på Den Kinesiske mur!

På kvelden har du mulighet til å få se den spesielle kunstformen som vi i vesten kaller Pekingopera. Dens korrekte navn er jingju og den har, fra sin opprinnelse i Peking, blitt høyt verdsatt over hele landet. Forestillingen er et sammendrag på cirka 1 time for å vise det beste innen operakunsten med artistenes perfekte bevegelser, særegne sang, akrobatikk og utrolige dialog. Bare de fargerike draktene og sminken er en kunstform i seg selv. Det er akkurat her i Peking du skal passe på å se den. Operakvelden er et valgfritt arrangement som du bestiller og betaler direkte til din reiseleder. Prisen er ca. 250-300 yuan, avhengig av hvor du sitter i salongen.

Dag 7 – Utflukt til Den forbudte by og Den himmelske freds plass

I dag besøker vi Pekings største severdighet, Den forbudte by. Det er verdens største palassområde i areal med imponerende palass, paviljonger og hager. Met noe vemod besøker vi det Indre palasset som keiserens private del og "fengsel for livet". Der levde han omgitt av en hel rekke konkubiner, prinser, evnukker, prester og ministere. Det kan nevnes at det bare for matbeholdningen i Den forbudte by krevdes hele 5 000-6 000 kokker! 24 keisere fra de to siste dynastiene, Ming og Qing, regjerte her fra Midtens rike i løpet av nesten 500 år frem til 1911. Vi gjør også en liten spasertur på verdens største torg, Den himmelske freds plass. Rundt torget reiser regjeringsbygninger, Folkets store hall og Mao Zedongs mausoleum seg.

Et av høydepunktene under reisen er et besøk i Hutongene - de gamle bykvarterene. Frem til 1900-tallet hadde Peking få høyhus, og bybildet domineres av et mer landlig bilde av lave bygninger bak grå murer med en Siheyuan-Pekingfirkant som utgjorde hjemmene. Inne i Hutongområdene får man en følelse av å være ute på landet, selv om man egentlig er midt inne i sentrale Peking. På en sykkeltrishaw beveger vi oss gjennom smugene, og kommer også til en familie som forteller om sitt liv og sine minner fra dette Pekings tidligere dager. Byen ble oppført om og om igjen etter samme byplanlegging i løpet av hundrevis av år. Det Peking vi ser mest av er egentlig en veldig ung by.

For kvelden kan vi kanskje allerede nå lokke med et besøk på Red Theatre for å se Legend of Kung Fu. Det er en kombinasjon av Kung fu, dans og akrobatikk i et episk og vakkert fortalt show som har blitt sammenlignet med Riverdance i intensitet. Billetter varierer i pris fra ca. 280-880 RMB avhengig av plass og tilgjengelighet. Du bestiller og betaler til din reiseleder eller lokalguider på plass.

Dag 8 – Ledig dag i Beijing

Beijing i seg selv er et paradis når det gjelder ulike former for shopping. I dag har du en fridag for egne utflukter i Beijing. Din reiseleder er meget godt kjent i byen og kan komme med mange tips og anbefalinger som passer dine ønskemål.

Kanskje en shoppingrunde kan passe i dette mekka av markeder og varehus. Silkemarkedet som nå er et varehus har klær og kinesiske suvenirer i flere etasjer. Her må man prute! Men alt skjer med glimten i øyet og med en god porsjon humor.

Dag 9 – Hjemreise og hjemkomst

Etter en spennende uke i Kina er tiden kommet for hjemreise. I løpet av formiddagean reiser vi til Beijings futuristiske flyplass, som ser ut som en fjellkledd drage, for hjemreisen til Skandinavia.

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r
• Samtlige overnattinger
• 7 frokoster
• 3 lunsjer
• 3 middager
• Noe drikke er inkludert - ved de fleste av våre inkluderte lunsjer og middager tilbys en drikke som f.eks lokal øl eller mineralvann. 
• Inngansbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Avreise fra Skandinavia.

Dag 2

Ankomst til Shanghai. Utflukt til Pudong og The Bund. Middag er inkludert. Tre overnattinger på sentralt beliggende hotell i Shanghai.

Dag 3

Besøk i Yu Yuan, "Chinatown" og kveldsshow med akrobatikk. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 4

Fridag. Mulighet for å bestille en ekstra dagsutflukt til vannbyen (Watertown) Zhujiajiao. Frokost er inkludert.

Dag 5

Høyhastighetstog Shanghai – Beijing. Besøk vie Himmelens tempel. Frokost og middag er inkludert. Fire overnattinger på sentralt beliggende hotell i Beijing.

Dag 6

Utflukt til Den Kinesiske mur. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 7

Utflukt til Den forbudte by og Den himmelske freds plass. Trishawtur og teseremoni i Hutongene. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 8

Fridag. Frokost er inkludert.

Dag 9

Beijng – Skandinavia. Frokost er inkludert.

Kina

Innbyggere: 1,39 milliarder
Flateinnhold: 9 600 000 km²
Valuta: Yuan
Religion: Buddhisme, taoisme og konfucianisme (utøves ofte i tillegg), minoriteter av kristne og muslimer
Språk
Kinesisk (med flere ulike dialekter); de fleste minoriteter har dessuten egne språk

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly til Shanghai med retur fra Beijing, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og øvrige transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Kinesiske Yuan (CNY).

De vanligste bank- og kredittkortene aksepteres på hotellene samt i større butikker og på restaurantene.

Les mer under valutaveksling her.

Kontakt bank eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Når du beregner din reisekasse, glem ikke at Kina er et eldorado for shopping, samt at drikke til våre felles måltider ikke er inkludert i prisen.

Visum

Visum kreves, og må skaffes før avreise. For dere som ikke allerede har skaffet eget visum, kan TEMA nå ordne med gruppevisum. For å kjøpe visumtjeneste til Kina, vennligst kontakt vår kundeservice.

Priser per visum:

1600 SEK/NOK, 165 EUR, 1250 DKK 

For at vi skal kunne handtere dette må vi ha en fargekopi av pass, informasjon om sysselsetting samt bokningsnummer og avreisedato. Vær oppmerksom på at vi må ha dette senest 2 måneder før avreise, alternativt så fort som mulig etter bestilling. Send til passport@temaresor.se eller via post til TEMA, Glödlampsgränd 1, 120 31 Stockholm, Sverige. Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst.

Visum sendes ut ca. 1 uke før avreise, og da får dere mer informasjon om visumet. OBS! Dokumentet skal kunne vises opp på både innreise og utreise.

Hvis dere ønsker å søke visum på egen hånd kan dere ta kontakt med Kinesiske ambassades visumsenter. For mer informasjon besøk deres hjemmeside. Merk at vi på TEMA innehar de bekreftelser (Hotel og dagsprogram) som dere trenger for å søke visum. Vennligst kontakt oss på passport@temaresor.se så sender vi disse dokumentene. Vær oppmerksom på at visumet er gyldig i 3 måneder, så man kan tidligst søke ca. 2 måneder før avreise. Behandlingstid på ambassaden er ca. fire arbeidsdager. Det er lurt å beregne noen dagers ekstra marginal. Vennligst søk om visum i god tid.

Det kreves i tillegg ytterligere informasjon til flyselskapet. Vennligst fyll i denne informasjon så fort som mulig på «Min reise».

OBS! Visumet krevet at man er minst to personer. Hvis du reiser alene må vi derfor legge sammen din visumsøknaden med andre reisendes søknad. Det betyr at dere må sjekke inn sammen på flyplassen og passere sikkerhetskontrollen i Kina sammen. Det samme gjelder for hjemreisen. Når avreise nærmer seg tar vi kontakt og formidler hverandres kontaktinformasjon slik at dere kan bestemme hvor dere skal ses på flyplassen for innsjekking. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på telefon 210 00 820 hvis du har spørsmål rundt dette.


Klima

På Internett finner du værprognoser over de fleste stedene vi besøker på reisen. Se bl.a www.bbc.com eller www.yr.no.

Klimaet i det meste av Kina styres av monsunvindene og luftfuktigheten er høy om sommeren. I vintersesongen kan det være kjølig på dagtid.

Klær og utstyr

Atmosfæren på hotellene er relativt uformell, også på de bedre hotellene. På dagtid går du løst og ledig kledd, men ha i tankene at du er på reise og mye av tiden på utflukter. Det viktigste er gode sko med gummisåle.

Påkledningen avhenger naturligvis av årstiden. Om sommeren reiser du i lette bomullsklær som er enkle å vaske (hotellenes vasketjeneste er hurtig og effektiv). Tidlig på våren og om høsten bør du ha et ullplagg samt jakke eller frakk for hånden. Ta også med regnjakke og gjerne paraply.

Vi anbefaler å pakke i robuste kofferter da kofferter ofte kan få litt "hard" behandling på flyreisene. Det vil bli mange muligheter for shopping, så det er nesten uunngåelig at du har med deg mere bagasje på hjemreisen enn hva du gjorde på utreisen. Det kan være bra å ha med seg en ekstra shoppingveske/bag.

Driks

Driks er ikke inkludert på denne reisen og i stedet anbefaler vi et beløp på 240 CNY i driks for felles aktiviteter og måltider, samt til sjåfører, lokalguider og bagasjebærere. TEMAs reiseleder samler inn drikspengene ved reisens start og porsjonerer deretter ut disse til berørte personer.

Vær oppmerksom på

Bussene i Kina er av god kvalitet, men holder ikke alltid samme komfortable standard som i Norge.

Togreise
Å reise med tog innebærer sikkerhetskontroller som mer eller mindre er samme som på flyplasser. Spisse gjenstander og beholdere med gass, som f.eks spray, kan ikke tas med uansett innsjekket veske eller håndbagasje.  
Tågresa


Hotell

Fra og med 2020-04-01 bor vi i Beijing på Asia Hotel. 


Hotell/overnatting

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreiseflyplass Pris Status
2020-03-14 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Helsinki
2020-03-14
13:15
2020-03-14
15:40
Finnair, 914
Helsinki
Shanghai
2020-03-14
17:25
2020-03-15
08:30
Finnair, 087
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Helsinki
2020-03-22
11:50
2020-03-22
14:25
Finnair, 813
Helsinki
Oslo
2020-03-22
16:05
2020-03-22
16:35
Finnair, 915
9 dager Høydepunkter i Kina Oslo 16 550 NOK 4 plasser igjen Bestill
2020-03-14 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Helsinki
2020-03-14
11:55
2020-03-14
14:50
Finnair, 942
Helsinki
Shanghai
2020-03-14
17:25
2020-03-15
08:30
Finnair, 087
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Helsinki
2020-03-22
11:50
2020-03-22
14:25
Finnair, 813
Helsinki
Bergen
2020-03-22
15:50
2020-03-22
16:45
Finnair, 941
9 dager Høydepunkter i Kina Bergen 16 690 NOK Forespørsel
2020-04-04 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2020-04-04
15:10
2020-04-04
16:20
SAS, 1471
Copenhagen
Shanghai
2020-04-04
18:40
2020-04-05
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-04-12
14:50
2020-04-12
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Oslo
2020-04-12
22:55
2020-04-13
00:05
SAS, 1474
9 dager Høydepunkter i Kina Oslo 16 150 NOK Forespørsel
2020-04-04 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2020-04-04
15:50
2020-04-04
17:00
SAS, 1877
Copenhagen
Shanghai
2020-04-04
18:40
2020-04-05
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-04-12
14:50
2020-04-12
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Stavanger
2020-04-12
21:00
2020-04-12
22:10
SAS, 1876
9 dager Høydepunkter i Kina Stavanger 16 150 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-04-11 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2020-04-11
15:10
2020-04-11
16:20
SAS, 1471
Copenhagen
Shanghai
2020-04-11
18:40
2020-04-12
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-04-19
14:50
2020-04-19
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Oslo
2020-04-19
22:55
2020-04-20
00:05
SAS, 1474
9 dager Høydepunkter i Kina Oslo 16 990 NOK 4 plasser igjen Bestill
2020-04-11 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2020-04-11
15:50
2020-04-11
17:00
SAS, 1877
Copenhagen
Shanghai
2020-04-11
18:40
2020-04-12
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-04-19
14:50
2020-04-19
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Stavanger
2020-04-19
21:00
2020-04-19
22:10
SAS, 1876
9 dager Høydepunkter i Kina Stavanger 16 990 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-07-11 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2020-07-11
15:10
2020-07-11
16:20
SAS, 1471
Copenhagen
Shanghai
2020-07-11
18:40
2020-07-12
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-07-19
14:50
2020-07-19
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Oslo
2020-07-19
21:50
2020-07-19
23:00
SAS, 476
9 dager Høydepunkter i Kina Oslo 16 950 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-07-11 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2020-07-11
15:50
2020-07-11
17:00
SAS, 1877
Copenhagen
Shanghai
2020-07-11
18:40
2020-07-12
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-07-19
14:50
2020-07-19
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Stavanger
2020-07-19
21:00
2020-07-19
22:10
SAS, 1876
9 dager Høydepunkter i Kina Stavanger 16 950 NOK Forespørsel
2020-09-12 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2020-09-12
15:10
2020-09-12
16:20
SAS, 1471
Copenhagen
Shanghai
2020-09-12
18:40
2020-09-13
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-09-20
14:50
2020-09-20
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Oslo
2020-09-20
21:50
2020-09-20
23:00
SAS, 476
9 dager Høydepunkter i Kina Oslo 16 990 NOK 6 plasser igjen Bestill
2020-09-12 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2020-09-12
15:50
2020-09-12
17:00
SAS, 1877
Copenhagen
Shanghai
2020-09-12
18:40
2020-09-13
10:55
SAS, 997
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Beijing
Copenhagen
2020-09-20
14:50
2020-09-20
18:45
SAS, 996
Copenhagen
Stavanger
2020-09-20
21:00
2020-09-20
22:10
SAS, 1876
9 dager Høydepunkter i Kina Stavanger 16 990 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-10-24 9 dager Høydepunkter i Kina Oslo 16 350 NOK 4 plasser igjen Bestill
2020-10-24 9 dager Høydepunkter i Kina Stavanger 16 350 NOK 2 plasser igjen Bestill
Visa fler avresor

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Trygghet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.