Grand tour Italiafra nord til sør

Velkommen med på en stor reise til en klasssisk destinasjon. Reisen byr på det meste av det beste – en praktfull italiensk opplevelse fra nord til sør. Vi besøker ikoniske plasser som Verona, Venezia, Firenze, Roma, Vatikanstaten, Napoli, Amalfi, Capri, Pompeii, Paestum, Matera. 

Reisefakta

Land: Italia

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 15 dager

Størrelse på gruppen: 18-24 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

  • Kjærlighetens by Verona med Julias balkong
  • Lagunebyen Venezia
  • Firenze og Roma
  • Napolibukten med Capri og Pompeii
  • Matera - Europas kulturby 2019

Viktig om reisen

Grunnprisen omfatter følgende
Flyreise til Milano enkel reise, fly fra Napoli enkel reise. TEMAs reiseledelse, delt dobbeltrom, måltider, utflukter, inngangsbilletter og reisens transporter i henhold til dagsprogrammet.

Valuta
Euro (EUR). Minibanker finnes. De vanligste bank- og kredittkort aksepteres i de fleste butikker. For mer informasjon om valuta og kurs kontakt bank- eller vekslingskontor.

Driks
Driks er ikke inkludert i prisen. TEMAs reiseleder samler inn 50 EUR per person i begynnelsen av reisen, og tar seg av fordelingen mellom sjåfører, og restaurantpersonal ved felles måltider med mer.

Klima
Informasjon om klima og aktuelle værprognoser finner man blant annet på yr.no, bbc.com og cnn.com.

Klær og utstyr
Ta med klær som egner seg til fotturer i byen og på landet. Ta gjerne med en liten ryggsekk. Du kan få behov for en regnjakke og solbeskyttelse. Det er viktig å ha gode sko med kraftige såler.

Legg merke til
Reisen er lagt opp med buss, men det forekommer innslag av andre transportmidler for at vi så enkelt som mulig skal komme fram til de ulike severdighetene på reisen. Dette er ikke en vandringsreise, men vi går til fots én til fire kilometer per dag i forbindelse med byturer, besøk og måltider. Du får også en del tid på egen hånd, for å oppleve og besøke mer til fots. Du bør ha normalt god kondisjon.

Vi reserverer oss for eventuelle endringer.

Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

  • TEMAs reiseledere
  • Nøye utvalgte fly & hotell
  • Utvalgte måltider
  • Inngangsbilletter ifølge program
  • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.