Nyhet

Fra Zagreb til Sarajevoen smakfull reise via Slovenia, Trieste og Istria

Reis i hjertet av Europa til det grønne Slovenia, Kroatia og Bosnia-Hercegovina samt en liten avstikker til Italia. Se «Den elskede byen» Ljubljana, Zagreb samt eventyrlige innsjøer i Bled og Plitvice. Drikk en ekte italiensk espresso i Trieste og smak Kroatias mest kjente ost på øya Pag. Langs Det adriatiske havet opplever vi verdensarvbyene Split og Trogir. Og i Bosnia-Hercegovina Mostars symbolske og vakre bro. Sarajevo er en by som alle har hørt om, men som kanskje ikke så mange har besøkt. Her finnes et historisk skattekammer man kan fordype seg i, og en tro på framtiden som man blir glad av. Stimuler alle sansene gjennom å lage mat, smake delikatesser, søke etter trøffel og se de stolte hestene i Lipica.


Observer: Reisen går i respektive retning. Avreise 24.09.2020 fra Zagreb til Sarajevo og avreise 04.10.2020 fra Sarajevo til Zagreb.  

Reisefakta

Land: Kroatia, Slovenia, Italia, Bosnia-Hercegovina

Reisetype: Rundreiser - Mat- og vinreise

Reiselengde: 11 dager

Størrelse på gruppen: 20-25 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

  • Eventyrsjøen Bled og nydelige Ljubljana i Slovania
  • Smakrikt med trøffeljakt i Istria, ost på Pag og vin i Jeruzalem
  • Den adriatiske kysten med Piran, Trogir og Split
  • Nasjonalparkene Plitvice og Krka
  • Mostars og Sarajevos kultur, arkitektur og historie

Viktig om reisen

Prisen inkluderer
Fly Norge – Zagreb t/r, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og øvrige transporter ifølge dagsprogrammet, om ikke annet er oppgitt.

Valuta
Italia: Euro (EUR)
Kroatia: Kuna (HRK)
Slovenia: Euro (EUR)
Bosnia-Hercegovina: Marka (BAM)

Minibanker finnes. De vanligste bank- og kredittkort aksepteres i de fleste butikker. For mer informasjon om valuta og kurs kontakt bank- eller vekslingskontor.

Driks
Driks er ikke inkludert i prisen. TEMAs reiseleder samler inn 50 EUR per person i begynnelsen av reisen, og tar seg av fordelingen mellom sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonal ved felles måltider med mer.

Klima  
Informasjon om klima og aktuelle værprognoser finner man blant annet på yr.no, bbc.com og cnn.com.

Klær og utstyr
Gode sko da det er en del byvandringer og ved flere tilfeller ujevn brostein. Ingen formelle klær kreves, men det settes pris på lokalt om man har pent tøy ved restaurantbesøk.

Hotell/overnatting

Kommentarer

Observer at Hotel Emonecs beliggenhet i sentrale Ljubliana innebærer at vår buss ikke kan nå helt fram til hotellet, og du må selv bære/rulle din bagasje den siste biten. 

Inkludert i alle våre reiser

  • TEMAs reiseledere
  • Nøye utvalgte fly & hotell
  • Utvalgte måltider
  • Inngangsbilletter ifølge program
  • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.