Fottur i fire landmed smak av Alpene

Gå på fottur i Østerrike, Liechtenstein, Tyskland og Sveits. Varierte vandringer i byer, alper og ved Bodensee. Opplev fjellene, frodige daler og prøvesmak vin, ost, øl og snaps.

Få landskap på jorden er så vakre som Alpene om sommeren, og man må ikke ha sett Sound of Music for å være enige i det. På reisen vandrer vi gjennom grønne daler, over fjellsider med panoramautsikt, langs bresjøer, over blomsterenger og i pittoreske småbyer. Vi besøker Østerrike, Liechtenstein, Tyskland og Sveits. Mellom vandringene prøvesmaker vi vin, ost, øl og snaps.

Reisefakta

Land: Schweiz, Österrike, Liechtenstein, Tyskland

Reiselengde: 7 dager

Størrelse på gruppen: 20-25 personer

Visum kreves : Nej

Høydepunkter

 • Prøvesmaking av ost, øl og snaps
 • Vandring rundt Lünersee
 • Besøk på blomsterøya Mainau
 • Vanring i Appenzellerland med ysteribesøk
 • Vingårdsbesøk i Liechtenstein

Dagsprogram
Sommer 2018

Dag 1 – Fly til Sveits og videre til Østerrike med buss 

På morgenen flyr du fra Norge til Zürich i Sveits der du blit møtt av din TEMA-reiseleder og buss. Vi reiser direkte til byene Brand og Bürserberg, midt i det vakre Brandnertal i Østerrike. Her på Tschenglaplatået, 1250 meter over havet, kan du nyte panoramautsikt over fem ulike daler. 

Vi sjekker inn på et mindre familieeid hotell som ligger i vakre omgivelser. Her er det perfekt å begi seg ut på egne korte vandringsturer rett fra hotellet. Denne første kvelden ønskes vi velkommen med en tradisjonell middag.

Dag 2 – Fottur i Liechtenstein med vinsmaking 

I dag pakker du med deg passet siden vi skal reise til fyrstedømmet Liechtenstein, som ligger mellom mellom Østerrike og Sveits. Til tross for en flate på bare 160 kvadratkilometer deles Lichtenstein inn i tre topografiske områder, fra Rhensänken 450 moh. og til toppen Grauspitze 2599 moh. 

Dagens fottur begynner i Walser-byen Triesenberg og avsluttes i Vaduz. Utsikten over Rhindalen er vakker og på den andre siden ser vi de sveitsiske fjellene. Fotturen går gjennom vakker bøkeskog og totalt er vandringen ca. 5 km, fra ca. 890 moh. og ned til Vaduz på knappe 450 moh. Underveis passerer vi Vaduz' fine slott som troner ovenfor hovedstaden Vaduz. Slottet, som ble bygget for ca. 700 år siden, huser i dag fyrsten og hans familie, og de har valgt å ikke ha slottet åpent for allmenheten. 

I byen bor cirka 5000 av landets drøyt 30 000 innbyggere. Vel fremme får du et stempel i passet som et bevis på at vi har besøkt den lille mikrostaten. 

Din belønning etter fotturen blir et besøk på det fyrstelige Hofkellerei. Vingården Herawingert har vært i fyrstefamiliens eie siden 1712 og jorden her er perfekt for Pinot Noir og Chardonnay. Etter en omvisning får vi lære mer om – samt prøvesmake – noen av gårdens viner. 

Etter å ha tilbrakt dagen i Liechtenstein reiser vi tilbake til hotellet i Østerrike og en felles middag og en avslappende kveld. 

Dagens vandring: ca. 5,5 km. 400 meter nedoverbakke (!). Vanskelighetsgrad ifølge reiselederne: 1 av 3.

Dag 3 – Høyalpin fottur i Østerrike 

Vi sjekker ut fra hotellet og tar taubanen opp til cirka 1 980 meters høyde ved sjøenLünersee. Herifra er det åtte kilometer til Liechtensteins grense og bare fem kilometer til Sveits. Dagens fottur tar oss rundt sjøen, som nå benyttes som vannmagasin og har en dybde på hele 139 meter. Leden er cirka 7,5 kilometer lang og går gjennom et staselig fjellandskap, som også er vernet. Om været er på vår side kan du gjøre en avstikker fra sjøstranden opp til den vakre fjellovergangen Lünerkrinne. I så fall forlenger du fotturen med cirka 2,5 kilometer. 

Vår ferd går deretter videre gjennom Grosses Walsertal som er et såkalt biosfæreområde. Dette innebærer en forpliktelse fra myndighetene til å bevare naturen, det biologiske mangfoldet og kulturarven. Dertil skal den sosiale og økonomiske utviklingen ha et sosialt preg og forankring. Området er kjent for sin mangfoldige flora. 

I løpet av ettermiddagen gjør vi et besøk hos Gebrüder Bentele for å prøvesmake nasjonaldrikken "schnaps". Produsentene har også mange andre spennende produkter av lokal karakter, f.eks. bivokslys, hudkremer, oster osv. Her finnes noe for enhver smak. 

Midt i det vakre Bregenzerwald, med sine myke og runde åser og fjell, ligger dagens endestasjon Sibratsgfäll. Der sjekker vi inn på et familiedrevet Gasthof med mulighet for egne vandringer i hotellets nærhet. Vi nyter en deilig middag etter nok en innholdsrik dag. 

Dagens vandring: ca. 7,5 km. 250 meter opp/ned med oppstigning til utsiktspunktet (125 meter ekstra). Vanskelighetsgrad ifølge reiselederne: 1 av 3, med oppstigning til utsiktspunktet 1,5.

Dag 4 – Fottur og kuchen i Østerrike 

Formiddagens streiftog i Schönenbach består av en lett vandring på drøye 2,5 imer. Turen går over Iferswiesalpe tilbake til utgangspunktet i Schönenbach. Der blir lunsjen servert i form av en lokal Käserpätzle på en hütte. Den lille bosetningen Schönenbach ligger på drøye 1 000 moh. og er beitemark for et par hundre kyr på forsommeren og høsten. I løpet av høysommeren beiter krøtteret ennå høyere opp. 

Vi avrunder dagens aktiviteter med et besøk i pittoreske Schwarzenberg. Byens hovedgate kantes av særpregede, meget vakre hus kledd i trepanel i fiskebeinsmønster. Her får du ettermiddagskaffe med hjemmebakte kaker. 

Bussen tar oss tilbake til hotellet og på kvelden venter nok en velsmakende treretters middag. 

Dagens vandring: ca. 8,5 km. 140 meter opp/ned. Vanskelighetsgrad ifølge reiselederne: 1–1,5 av 3, lett vandring nesten bare på grusvei.

Dag 5 – Setertur 

I dag fortsetter opplevelsene ved Bodensjøen. På sjøens nivå, langs Alter Rein/Rhinelven, ligger Dornbirn. Over byen troner et staselig fjell ved navn Karren. Vi starter dagen med å ta taubanen opp på fjellet. Her oppe gjør vi dagens fottur gjennom beiteområder med storslått utsikt over Bodensee, eller Lake Constance som innsjøen også heter. Turen går gjennom små bosetninger der dyrene beiter sommerstid. Vår piknik inntas på en passende alpeeng om været tillater det. 

Vel nede fra Karrenfjellet forlater vi nå Østerrike og leter oss videre vestover ved Bodensjøens bredder og på andre siden av sjøen finnes vi sjarmerende Konstanz rett på grensen mellom Sveits og Tyskland. Vi bor i den gamle bydelen med brosteinsgater som snirkler seg ned mot havnen. 

Dagens vandring: ca. 9 km. Taubane 500 meter +/-. 400 meter opp/ned. Det er mulig å gå ned fra fjellet uten taubane. Vanskelighetsgrad ifølge reiselederne: 1,5 av 3. Ved regn 2 av 3.

Dag 6 – Sveitsisk ost og tysk øl 

I dag skal vi utforske den sveitsiske kantonen Appenzell. Hele landet er kjent for ost, men vår favoritt kommer fra Appenzeller Land. Vi begynner dagen med en tur til fots gjennom dette vakkert kuperte og frodige landskapet, og kommer til slutt til Stein, der vi finner Appenzells ysteri. Her får vi lære mer om kunsten og tradisjonen med å lage ost. Selvfølgelig avslutter vi besøket med prøvesmaking av de gode ostene, og deretter en lunsj. 

Vår siste kveld sammen tar vi en spasertur gjennom gatene i Konstanz. Ikke langt fra hotellet ligger det et lite bryggeri og her smaker vi tysk øl og spiser en god middag sammen. 

Dagens vandring: ca. 6,5 km. 150 meter opp/ned. Vanskelighetsgrad ifølge reiselederne: 1,5 av 3.

Dag 7 – Tysklands blomsterøy Mainau 

Hjemreisedagen har kommet, men får felles program er ennå ikke fullbyrdet. Etter frokost kjører vi buss til blomsterøya Mainau. Her får både botanikeren og historikeren en givende stund.I 1930 var Mainau en overgrodd park. Grev Lennart Bernadotte tok på seg oppgaven å forandre øya til et frodig paradis med planter fra hele verden. I dag finnes det et palme- og et sommerfuglhus som lokker besøkende hit. Det fine barokkslottet ligger også vakkert til. Vi spaserer litt rundt sammen men du får også tid på egen hånd til å utforske og spise lunsj.

Etter en innholdsrik og variert uke er det på tide å dra til flyplassen for hjemreise til Norge. 

Dagens vandring/spasertur: ca. 5 km. Jevnt og flatt underlag. Vanskelighetsgrad ifølge reiselederne: 1 av 3.

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Zürich
• Samtlige overnattinger
• 6 frokoster
• 3 piknik-lunsjer
• 2 hütte-lunsjer
• 5 middager
• 1 hjemmebakt alpesmørbrød
• Ost-, snaps-, vin- og ølsmaking
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Fly Norge – Zürich, Sveits. Buss til Brand/Bürserberg, Østerrike, ca. 1 t 45 min. Middag er inkludert. To overnattinger på hotell i Brand/Bürserberg.

Dag 2

Fottur i Liechtenstein, knappe 6 km. Besøk på vingård med vinsmaking. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 3

Fottur ved Lünersee, 7,5 km. Snapssmaking. Frokost, hüttelunsj og middag er inkludert. To overnattinger på hotell i Sibratsgfäll/Lingenau.

Dag 4

Fottur i Schönenbach, 8,5 km. Hüttelunsj. Ostesmaking. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 5

Fottur ved Karren, 9 km. Frokost og pikniklunsj er inkludert. To overnattinger på hotell i Konstanz.

Dag 6

Fottur ved St. Gallen/Appenzellerland, ca. 6,5 km. Besøk på ysteri med ostesmaking. Ølsmaking på bryggeri. Frokost, lett lunsj og middag er inkludert.

Dag 7

Spasertur på Mainau med besøk i slott, palme- og sommerfuglhus. Fly Zürich – Norge. Frokost er inkludert.

Sveits

Innbyggere 7 300 000 Flateinnhold 41 285 km² Valuta Sveitsisk franc Religion Kristendom (protestanter, katolikker), minoriteter av jøder og muslimer Språk Tysk, fransk, italiensk og retoromansk

Østerrike

Innbyggere 8 400 000 Flateinnhold 83 858 km² Valuta Euro Religion Hovedsaklig katolikker; minoriteter av protestanter, ortodokse kristne og muslimer Språk Tysk er offisielt språk

Liechtenstein

Innbyggere 36 000 Flateinnhold 160,5 km² Valuta Schweizerfranc (CHF) Religion Katolikker 77 %, protestanter 7 %, muslimer 4 % m.fl. Språk Tysk Styreform Konstitusjonell monarki 

Tyskland

Folkemengde 82 millioner Flateinnhold   356 854 km² Valuta Euro Religion 63% kristne, 5% muslimer, ca 30% som ikke er registrert i noe trossamfunn Språk Tysk

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Zürich t/r, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og øvrige transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Euro (EUR), Østerrike og Tyskland.
Sveitsiske franc (CHF), Sveits og Liechtenstein.

De vanligste bank-og kredittkortene aksepteres i de fleste butikker. Minibanker finnes.

Les mer her under Valutaveksling ».

Kontakt bank eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Drikke til maten ved felles måltider er ikke inkludert.

Klima 

På Internett finner du værprognoser over de fleste stedene vi besøker på reisen. Se www.bbc.com eller www.yr.no.

Sommerværet i Sentral-Europa minner om det skandinaviske. Noen av fotturene går i høyden og der kan temperaturen være noe lavere.

Driks

Driks er ikke inkludert i reisens pris. Vi anbefaler i stedet å beregne 20 EUR til sjåfører, restaurantpersonalet og ved inkluderte aktiviteter. Dette betales på plass til TEMAs reiseleder som tar seg av fordelingen. 


Fotturen

Se flere tips til fotturen her »

Vær oppmerksom på 

Hotellendringer kan forekomme. Vi forsøker dog så godt vi kan å informere om dette før avreise. I Konstanz kommer vi på nedenstående avreisedatoer til å bo på et annet hotell enn det som er angitt på listen ved siden av. Det nye hotellet har samme standard og beliggenhet:

BREGENZERWALD

Wellness im Quellengarten, Linghenau***
23. mai 2018
11. juli 2018
12. september 2018
14. september 2018

KONSTANZ

Barbarossa Hotel & Restaurant***
30. mai 2018
6. juni 2018
4. juli 2018
18. juli 2018

Hotell information

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreiseflyplass Pris Status
2018-08-08

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2018-08-08
10:45
2018-08-08
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2018-08-14
20:30
2018-08-14
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2018-08-14
22:55
2018-08-15
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14490 NOK Fullbooket
2018-08-29

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2018-08-29
10:45
2018-08-29
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2018-09-04
20:30
2018-09-04
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2018-09-04
22:55
2018-09-05
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 13990 NOK Fullbooket
2018-09-05

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2018-09-05
10:45
2018-09-05
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2018-09-11
20:30
2018-09-11
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2018-09-11
22:55
2018-09-12
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 13890 NOK Forespørsel
2018-09-12

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2018-09-12
10:45
2018-09-12
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2018-09-18
20:30
2018-09-18
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2018-09-18
22:55
2018-09-19
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 13890 NOK Forespørsel
2018-09-19

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2018-09-19
10:45
2018-09-19
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2018-09-25
20:30
2018-09-25
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2018-09-25
22:55
2018-09-26
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 13590 NOK Fullbooket
2019-05-22

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-05-22
10:45
2019-05-22
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-05-28
20:30
2019-05-28
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-05-28
22:55
2019-05-29
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14590 NOK 2 plasser igjen Bestill
2019-05-29

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-05-29
10:45
2019-05-29
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-06-04
20:30
2019-06-04
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-06-04
22:55
2019-06-05
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14800 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-06-05

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-06-05
10:45
2019-06-05
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-06-11
20:30
2019-06-11
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-06-11
22:55
2019-06-12
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14800 NOK 4 plasser igjen Bestill
2019-06-26

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-06-26
10:45
2019-06-26
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-07-02
20:30
2019-07-02
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-07-02
22:55
2019-07-03
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14800 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-07-03

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-07-03
10:45
2019-07-03
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-07-09
20:30
2019-07-09
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-07-09
22:55
2019-07-10
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14990 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-07-10

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-07-10
10:45
2019-07-10
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-07-16
20:30
2019-07-16
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-07-16
22:55
2019-07-17
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 15050 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-07-17

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-07-17
10:45
2019-07-17
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-07-23
20:30
2019-07-23
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-07-23
22:55
2019-07-24
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 15050 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-08-07

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-08-07
10:45
2019-08-07
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-08-13
20:30
2019-08-13
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-08-13
22:55
2019-08-14
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 15050 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-08-14

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-08-14
10:45
2019-08-14
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-08-20
20:30
2019-08-20
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-08-20
22:55
2019-08-21
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14950 NOK 4 plasser igjen Bestill
2019-08-28

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-08-28
10:45
2019-08-28
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-09-03
20:30
2019-09-03
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-09-03
22:55
2019-09-04
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14790 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-09-04

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-09-04
10:45
2019-09-04
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-09-10
20:30
2019-09-10
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-09-10
22:55
2019-09-11
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14790 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-09-11

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-09-11
10:45
2019-09-11
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-09-17
20:30
2019-09-17
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-09-17
22:55
2019-09-18
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14590 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-09-18

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Zürich
2019-09-18
10:45
2019-09-18
13:00
SAS, 841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Zürich
Copenhagen
2019-09-24
20:30
2019-09-24
22:15
SAS, 610
Copenhagen
Oslo
2019-09-24
22:55
2019-09-25
00:05
SAS, 1474
7 dager Fottur i fire land Oslo 14590 NOK 6 plasser igjen Bestill

Inkludert i alle våre reiser

 • Fly og hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Prøvesmakinger
 • TEMAs reiseledere
 • Se dagsprogrammet
 
XClose