Canadas besteVancouver med omegn

Det 150 år gamle Canada ser ut til å bli mer og mer gjestfri mot sine besøkende. Byen Vancouver er en av Nord-Amerikas vakreste byer takket være havnen, parkene og beliggenheten like ved de høye fjellene og den storslåtte villmarken. Her starter og avslutter vi rundreisen i provinsen British Columbia. Reisen byr på spektakulære vandringer, hvalsafari og bjørnesafari. Vi opplever sjarmerende byer, prøvesmaker vin og reiser med Sea-to-Sky Highway til OL byen Whistler.

Reisefakta

Land: Kanada

Reisetype: Rundreiser - Safari

Reiselengde: 12 dager

Størrelse på gruppen: 20-25 personer

Visum kreves : Ja (Klikk for detaljer)

Høydepunkter

 • Grouse Mountain med ulv, grizzly og lumberjacks
 • Reise med Sea to Sky Gondola
 • Bjørn- og hvalsafari
 • Vinsmaking på Vancouver Island
 • Vakre Whistler med sitt aktivitetstilbud

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Vancouver t/r, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og reisens transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Kanadiske dollar (CAD). Kredittkort er vanlig, på enkelte hoteller må du oppgi nummeret som sikkerhet for å bruke telefon og minibar. Måltider i henhold til dagsprogrammet er inkludert. Når det gjelder øvrige måltider bør du regne med at en komplett meny koster ca. 20–30 CAD. Regn også med utgifter for drikke til måltidene og forfriskninger, suvenirer, driks, m.m.

Klima og bekledning

Sommeren i Vancouver strekker seg frem til slutten av september og gjennomsnittstemperaturen ligger på ca. 15 grader. På Vancouver Island møter vi åpent hav og det kan være sterk vind. Regntøy eller vanntett jakke og bukse anbefales for båtturene samt i nasjonalparken Pacific Rim. Båtturene gjennomføres med zodiacbåter med 6 personer i hver båt.

Gode sko med gummisåle anbefales på vandringer i ulendt terreng. Tursko hvis du har tenkt å ta en mer omfattende vandring på fridagen i Whistler.

Driks


Fom 2019 er felles driks ikke inkludert i prisen, og vi anbefaler å beregne CAD 60 for driks til felles aktiviteter og måltider, samt til sjåfører, lokale guider og bagasjebærere.TEMAs reiseleder samler sammen driksen ved reisens start og tar seg av fordelingen.


For øvrig

Du må ha adapter på 110 volt, da stikkontaktene er annerledes enn de europeiske. Mobiltelefon – 3G-telefoner fungerer. Kontroller alltid med mobiloperatøren din om vilkårene for utenlandssamtaler med ditt abonnement.

Vær oppmerksom på

Icelandair inkluderer ikke mat om bord, men tilbyr et sortiment av drikke og mat til salgs. For mer informasjon les videre her på flyselskapets hjemmeside.

Når du får flybilletten din og billettnummer/bestillingsreferanse ca. 3 uker før avreise kan du gå inn på Icelandairs hjemmeside for å forhåndbestille og betale mat om bord.

Hotell 

For avreisene i  2019 bor vi i Vancouver på Metropolitan Hotel Vancouver och i Whistler på Aava Whistler Hotel, samt i Victoria på Grand Pacific


Avreise 2020-09-02

Vancouver - Blue Horizon

Whistler - Delta Whistler Village Suites

Victoria - Inn at Laurel Point


Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.