Canadas besteVancouver med omegn

Det 150 år gamle Canada ser ut til å bli mer og mer gjestfri mot sine besøkende. Byen Vancouver er en av Nord-Amerikas vakreste byer takket være havnen, parkene og beliggenheten like ved de høye fjellene og den storslåtte villmarken. Her starter og avslutter vi rundreisen i provinsen British Columbia. Reisen byr på spektakulære vandringer, hvalsafari og bjørnesafari. Vi opplever sjarmerende byer, prøvesmaker vin og reiser med Sea-to-Sky Highway til OL byen Whistler.

Reisefakta

Land: Kanada

Reisetype: Rundreiser - Safari

Reiselengde: 12 dager

Størrelse på gruppen: 20-25 personer

Visum kreves : Ja

Høydepunkter

 • Grouse Mountain med ulv, grizzly og lumberjacks
 • Reise med Sea to Sky Gondola
 • Bjørn- og hvalsafari
 • Vinsmaking på Vancouver Island
 • Vakre Whistler med sitt aktivitetstilbud

Dagsprogram
2019 - august 11 dager

Dag 1 – To the "Best City in the Americas"

Avreise fra Norge og ankomst til Vancouver. TEMAs reiseleder møter deg på flyplassen for en kort transfer inn til en av verdens vakreste byer. Denne naturnære og multikulturelle byen har flere ganger blitt kåret til "Best City in the Americas" av Condé Nast Traveller Magazine.

Du bor midt i byen, så du kan enkelt starte med å utforske denne vennlige byen eller bare slappe av før kveldens middag.

Dag 2 – Grouse Mountain

Etter frokost er tiden kommet for en byrundtur i Vancouver. Noen av stedene vi besøker er Granville Island, Lions Gate Bridge og Canada Place nede ved Vancouver Waterfront. Her kan du når du har tid på egen hånd ta en spasertur langs havnen, nyte byens vakreste utsikter og lese anekdoter om dens historie ved forstørrede gamle bilder. Byrundturen tar oss også gjennom Stanley Park, som er like stor som hele bykjernen. Parken er et populært tilholdssted for byens innbygggere når de vil til en strand, ha piknik eller ta seg en joggetur.

Vi fortsetter til Grouse Mountain og bytter bussen mot en taubane. Oppe på fjellet er utsikten over Vancouver fantastisk og her nyter vi dagens lunsj. Man kan lett forstå at det er lett å være både storby- og naturmenneske i Vancouver. Fjellet, som bare ligger 15 minutters biltur fra bykjernen, er perfekt for vandringer, mountainbiketurer og alpint. På sommertid finnes det mange aktiviteter og du vil rekke å se gråulver, grizzlybjørner og et imponerende utvalg av rovfugler. Nok et show blir det når vedhoggere viser hvordan man klatrer i og feller trær – i den populære Grouse Mountain’s Lumberjack Show.

Turen fortsetter i nordlige Vancouver og til Capilano, der du får nyte en vandring blant sedertreduftende trekroner. Capilanos park byr på mer enn bare vakker natur og her kan du fordype deg ytterligere i Kanadas indianerkultur og totempåler. Det finnes også en laksetrapp i Capilanelven med tilhørende besøkssenter der du får lære mer om kanadensisk laks. Ønsker du å forene utsikt med opplevelse går du ut på den 137 meter lange hengebruen som spenner seg 70 meter ovenfor Capilanos ravine.

Dag 3 – Sea to Sky til Whistler

I løpet av de olympiske vinterlekene i 2010 var ikke bare Vancouver i fokus, men også vintersportsstedet Whistler. I dag begir vi oss dit for et par dager blant svimlende bakker og vakre topper.

Ferden går på Sea to Sky Highway med vakker utsikt over Howe-sundet via Squamish til Whistler. Veien løper paralellt med Shannon Falls Provincial Park og vi gjør et opphold ved selve fossefallet, som med sine 335 meter er meget imponerende. Et lite stykke videre langs veien finnes Sea to Sky Gondola. En ti minutter lang ferd med taubane tar oss opp til en høyde på nesten 900 meter over havet. Her får vi en mektig utsikt over Howe-sundet og hele Sunshine Coast, som kysten blir kalt.

Rett før vi ankommer Whistler gjør vi et besøk på Whistler Brewing Company der vi får en visning og ølsmaking før vi spiser lunsj.

Tidlig på ettermiddagen sjekker vi så inn på vårt hotell for de kommende to nettene og du har resten av dagen egen disposisjon i flotte Whistler.

Dag 4 – Egne oppdagelser i Whistler

Denne dagen står til egen disposisjon. Et tips er å gjøre en vandringstur på en isbre (utstyr kan lånes på plass), eller kanskje en kanotur mellom sjøene Alta og Grenn.

Den som vil opp til fjelltoppene kan prøve verdens lengste, frittløpende gondolheis på drøye tre kilometer mellom Blackcomb og fjellet Whistler. På sitt høyeste henger gondolen 430 meter over dalbunnen. Ellers kan du lære deg mer om indianerkulturene ved Squamish Lil'Wat Cultural Centre.

TEMAs reiseleder hjelper deg med å bestille utfluktene på plass.

Dag 5 – Vancouver Island

Vi hentes med buss og reiser fra fjellet ut mot kysten langs "Sea-to-Sky-Highway", en vakker vei med Howe-sundet på den ene siden og bratte fjell på den andre.

Fra Horseshoe Bay tar vi fergen over sundet til Nanaimo på Vancouver Island. På veien fra østkysten til øyas ville vestkyst, besøker vi Cathedral Grove i MacMillan Provincial Park. Sedertrærne i Cathedral Grove er giganter og man må ofte være fire til fem personer for å nå rundt deres stammer. Du vil få mulighet til å sammen med andre klemme disse skogens lunger som takk for den syre den gir oss. Man føler seg ganske liten blant disse trærne og innser naturens storhet.

Ved Ucluelets vakre kyst og strender sjekker vi inn på et meget flott og naturnære resort for to netter. Dersom værgudene er på vår side kan vi få nyte en enestående solnedgang i havet her.

Dag 6 – Bjørnesafari

Pacific Rim National Parks øde skog og strender er målet for dagens utflukt. Her spaserer vi gjennom urørt natur. Når tidevannet drar seg tilbake setter vi oss i en såkalt zodiakbåt for å se når svartbjørner kommer ned til stranden for å fiske mellom steinene. En zodiakbåt er åpen og oppblåsbar, men veldig stabil og lettmanøvrerbar. Robuste klær for vær og vind er dog et "must".

Lunsj inntas i den sjarmerende, lille byen Tofino rett ved Alafiaelven.

På kvelden slapper du av ved peisen med en god bok eller kanskje nyter en solnedgangsdrink på lodgen.

Dag 7 – Vingårdsbesøk

Dagens reise går over det kuperte innlandet og sørover til British Columbias hovedstad, Victoria. I byen Coombs får du mulighet til å besøke et lokalt marked med blant annet mange økologiske varer. Kanskje passer du på å kjøpe din lunsj her. Stedet er også kjent for sine takbeitende geiter som du kan forsøke å få tatt bilde av.

I det lille kystsamfunnet Chemainus ser vi moderne veggmalerier som skildrer byens og øyas historie. Å male på veggene startet som et forsøk på å få liv i et stagnerende samfunn og har i dag satt stedet på kartet. Besøkende kommer nå fra hele verden for å se skapelsene.

Når vi nærmer oss Victoria stopper vi ved Cherry Points vingård. Det er en av kun fire vingårder i verden som eies av urbefolkningen. Her får vi en guidet tur gjennom vingården og avslutter selvfølgelig med vinsmaking. Da dyrking av vin på Vancouver Island er relativt nytt, dyrkes fortsatt et flertall ulike druesorter. Målet er å finne ut hvilke druer som passer best her på øyas sørøstkyst.

Dag 8 – Hvalsafari

Morgenen starter med en kort spasertur til havnen der vi går ombord i zodiakbåter. Tiden har kommet for en av reisens absolutte høydepunkter – hvalsafari. Safarien er tre timer lang og blir et minne for livet med å se kolosser som knølhvaler og spekkhoggere leke rett ved båten.

Med sine viktorianske bygninger, flotte havn og vakre hager byr Victoria på en koselig byrundtur. Av øyas cirka 750 000 innbyggere bor cirka 300 000 i Victoria. Mange fasader i bykjernen har blitt renovert og gir Victoria en sjarmerende, viktoriansk havnebyfølelse.

Du får også egen tid til å utforske byen nærmere.

Dag 9 – Butchart Gardens

Ferden fra Victoria går via vakre Marine Drive til Oak Bay, med sine store herregårder og vakre utsikter. Før vi forlater Vancouver Island besøker vi Butchart Gardens, som regnes å være en av verdens fremste botaniske hager. På denne nordlige breddegraden har man siden 1904 lyktes med å by på en bugnende prakt som har fulgt årstidene. Det tilhørende, forlatte kalksteinsbruddet har blitt forvandlet til en estetisk "synkende hage". Her kan du ta del av sesongens blomsterprakt eller nyte din formiddagskaffe.

På kvelden samles vi for en felles middag og oppsummerer våre hendelsesrike dager sammen.

Dag 10 – Hjemreise

Den sentrale beliggenheten på hotellet gjør at du rekker den siste shoppingen før det er tid for å begi seg til flyplassen og reise tilbake til Norge.

Dag 11 – Hjemkomst

Ankomst til Norge.


Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Canada
• Samtlige overnattinger
• 10 frokoster (avreise 21/8/19: 9 frokoster)
• 3 lunsjer
• 4 middager
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Fly Norge – Vancouver. Transfer til hotell, 20 km. Velkomstmiddag er inkludert. To overnattinger på hotell i Vancouver.

Dag 2

Heldags byrundtur i Vancouver med Grouse Mountain og Capilano naturpark, 50 km. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 3

Vancouver – Whistler, 125 km. Tur med Sea to Sky Gondola. Besøk på Whistler Brewing Company med ølsmaking. Frokost og lunsj er inkludert. To overnattinger på hotell i Whistler.

Dag 4

Fridag i Whistler. Frokost er inkludert.

Dag 5

Whistler – Ucluelet. 360 km. Besøk i MacMillan Provincial Park. Frokost og middag er inkludert. To overnattinger på hotell i Ucluelet.

Dag 6

Utflukt i Pacific Rim National Park. Bjørnesafari med Zodiacbåter. 70 km. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 7

Ucluelet – Victoria, 320 km. Besøk på vingård inklusive vinsmaking. Frokost er inkludert. To overnattinger på hotell i Victoria.

Dag 8

Tre timers hvalsafari med båt og byrundtur med buss i Victoria. Frokost er inkludert.

Dag 9

Victoria – Vancouver, 120 km. Besøk i Butchart Gardens. Frokost og middag er inkludert. To overnattinger på hotell i Vancouver.

Dag 10

Ledig tid fram til avreise. 20 km. Frokost er inkludert.

Dag 11

Hjemkomst til Norge.

Canada

Folkemengde
33,4 millionerFlateinnhold
9,976,140 km2Valuta
Canadiske dollar (CAD)Språk
Engelsk 59,3% , fransk 23,2% (offisielle språk) - sammenlagt snakkes over hundre språk i Canada.Religion
Katolikker 45 %, protestanter 36 %, gresk-ortodokse, jøder, muslimer, sikher, hinduer med flere. Styresett

Konstisusjonelt monarki

Dagsprogram
2019 - september 12 dager

Dag 1 – To the "Best City in the Americas"

Avreise fra Norge og ankomst til Vancouver. TEMAs reiseleder møter deg på flyplassen for en kort transfer inn til en av verdens vakreste byer. Denne naturnære og multikulturelle byen har flere ganger blitt kåret til "Best City in the Americas" av Condé Nast Traveller Magazine.

Du bor midt i byen, så du kan enkelt starte med å utforske denne vennlige byen eller bare slappe av før kveldens middag.

Dag 2 – Grouse Mountain

Etter frokost er tiden kommet for en byrundtur i Vancouver. Noen av stedene vi besøker er Granville Island, Lions Gate Bridge og Canada Place nede ved Vancouver Waterfront. Her kan du når du har tid på egen hånd ta en spasertur langs havnen, nyte byens vakreste utsikter og lese anekdoter om dens historie ved forstørrede gamle bilder. Byrundturen tar oss også gjennom Stanley Park, som er like stor som hele bykjernen. Parken er et populært tilholdssted for byens innbygggere når de vil til en strand, ha piknik eller ta seg en joggetur.

Vi fortsetter til Grouse Mountain og bytter bussen mot en taubane. Oppe på fjellet er utsikten over Vancouver fantastisk og her nyter vi dagens lunsj. Man kan lett forstå at det er lett å være både storby- og naturmenneske i Vancouver. Fjellet, som bare ligger 15 minutters biltur fra bykjernen, er perfekt for vandringer, mountainbiketurer og alpint. På sommertid finnes det mange aktiviteter og du vil rekke å se gråulver, grizzlybjørner og et imponerende utvalg av rovfugler. Nok et show blir det når vedhoggere viser hvordan man klatrer i og feller trær – i den populære Grouse Mountain’s Lumberjack Show.

Turen fortsetter i nordlige Vancouver og til Capilano, der du får nyte en vandring blant sedertreduftende trekroner. Capilanos park byr på mer enn bare vakker natur og her kan du fordype deg ytterligere i Kanadas indianerkultur og totempåler. Det finnes også en laksetrapp i Capilanelven med tilhørende besøkssenter der du får lære mer om kanadensisk laks. Ønsker du å forene utsikt med opplevelse går du ut på den 137 meter lange hengebruen som spenner seg 70 meter ovenfor Capilanos ravine.

Dag 3 – Sea to Sky til Whistler

I løpet av de olympiske vinterlekene i 2010 var ikke bare Vancouver i fokus, men også vintersportsstedet Whistler. I dag begir vi oss dit for et par dager blant svimlende bakker og vakre topper.

Ferden går på Sea to Sky Highway med vakker utsikt over Howe-sundet via Squamish til Whistler. Veien løper paralellt med Shannon Falls Provincial Park og vi gjør et opphold ved selve fossefallet, som med sine 335 meter er meget imponerende. Et lite stykke videre langs veien finnes Sea to Sky Gondola. En ti minutter lang ferd med taubane tar oss opp til en høyde på nesten 900 meter over havet. Her får vi en mektig utsikt over Howe-sundet og hele Sunshine Coast, som kysten blir kalt.

Rett før vi ankommer Whistler gjør vi et besøk på Whistler Brewing Company der vi får en visning og ølsmaking før vi spiser lunsj.

Tidlig på ettermiddagen sjekker vi så inn på vårt hotell for de kommende to nettene og du har resten av dagen egen disposisjon i flotte Whistler.

Dag 4 – Egne oppdagelser i Whistler

Denne dagen står til egen disposisjon. Et tips er å gjøre en vandringstur på en isbre (utstyr kan lånes på plass), eller kanskje en kanotur mellom sjøene Alta og Grenn.

Den som vil opp til fjelltoppene kan prøve verdens lengste, frittløpende gondolheis på drøye tre kilometer mellom Blackcomb og fjellet Whistler. På sitt høyeste henger gondolen 430 meter over dalbunnen. Ellers kan du lære deg mer om indianerkulturene ved Squamish Lil'Wat Cultural Centre.

TEMAs reiseleder hjelper deg med å bestille utfluktene på plass.

Dag 5 – Vancouver Island

Vi hentes med buss og reiser fra fjellet ut mot kysten langs "Sea-to-Sky-Highway", en vakker vei med Howe-sundet på den ene siden og bratte fjell på den andre.

Fra Horseshoe Bay tar vi fergen over sundet til Nanaimo på Vancouver Island. På veien fra østkysten til øyas ville vestkyst, besøker vi Cathedral Grove i MacMillan Provincial Park. Sedertrærne i Cathedral Grove er giganter og man må ofte være fire til fem personer for å nå rundt deres stammer. Du vil få mulighet til å sammen med andre klemme disse skogens lunger som takk for den syre den gir oss. Man føler seg ganske liten blant disse trærne og innser naturens storhet.

Ved Ucluelets vakre kyst og strender sjekker vi inn på et meget flott og naturnære resort for to netter. Dersom værgudene er på vår side kan vi få nyte en enestående solnedgang i havet her.

Dag 6 – Bjørnesafari

Pacific Rim National Parks øde skog og strender er målet for dagens utflukt. Her spaserer vi gjennom urørt natur. Når tidevannet drar seg tilbake setter vi oss i en såkalt zodiakbåt for å se når svartbjørner kommer ned til stranden for å fiske mellom steinene. En zodiakbåt er åpen og oppblåsbar, men veldig stabil og lettmanøvrerbar. Robuste klær for vær og vind er dog et "must".

Lunsj inntas i den sjarmerende, lille byen Tofino rett ved Alafiaelven.

På kvelden slapper du av ved peisen med en god bok eller kanskje nyter en solnedgangsdrink på lodgen.

Dag 7 – Vingårdsbesøk

Dagens reise går over det kuperte innlandet og sørover til British Columbias hovedstad, Victoria. I byen Coombs får du mulighet til å besøke et lokalt marked med blant annet mange økologiske varer. Kanskje passer du på å kjøpe din lunsj her. Stedet er også kjent for sine takbeitende geiter som du kan forsøke å få tatt bilde av.

I det lille kystsamfunnet Chemainus ser vi moderne veggmalerier som skildrer byens og øyas historie. Å male på veggene startet som et forsøk på å få liv i et stagnerende samfunn og har i dag satt stedet på kartet. Besøkende kommer nå fra hele verden for å se skapelsene.

Når vi nærmer oss Victoria stopper vi ved Cherry Points vingård. Det er en av kun fire vingårder i verden som eies av urbefolkningen. Her får vi en guidet tur gjennom vingården og avslutter selvfølgelig med vinsmaking. Da dyrking av vin på Vancouver Island er relativt nytt, dyrkes fortsatt et flertall ulike druesorter. Målet er å finne ut hvilke druer som passer best her på øyas sørøstkyst.

Dag 8 – Hvalsafari

Morgenen starter med en kort spasertur til havnen der vi går ombord i zodiakbåter. Tiden har kommet for en av reisens absolutte høydepunkter – hvalsafari. Safarien er tre timer lang og blir et minne for livet med å se kolosser som knølhvaler og spekkhoggere leke rett ved båten.

Med sine viktorianske bygninger, flotte havn og vakre hager byr Victoria på en koselig byrundtur. Av øyas cirka 750 000 innbyggere bor cirka 300 000 i Victoria. Mange fasader i bykjernen har blitt renovert og gir Victoria en sjarmerende, viktoriansk havnebyfølelse.

Du får også egen tid til å utforske byen nærmere.

Dag 9 – Butchart Gardens

Ferden fra Victoria går via vakre Marine Drive til Oak Bay, med sine store herregårder og vakre utsikter. Før vi forlater Vancouver Island besøker vi Butchart Gardens, som regnes å være en av verdens fremste botaniske hager. På denne nordlige breddegraden har man siden 1904 lyktes med å by på en bugnende prakt som har fulgt årstidene. Det tilhørende, forlatte kalksteinsbruddet har blitt forvandlet til en estetisk "synkende hage". Her kan du ta del av sesongens blomsterprakt eller nyte din formiddagskaffe.

På kvelden samles vi for en felles middag og oppsummerer våre hendelsesrike dager sammen.

Dag 10 – Egne opplevelser i Vancouver

Du har nå en hel fridag til å sortere alle inntrykk fra rundreisen. Eller så kan du passe på å skaffe flere. Det finnes mye man kan sysselsette seg med her! TEMAs reiseleder kjenner byen veldig godt og kan gi deg tips og anbefalinger som passer akkurat dine interesser.

Dag 11 – Hjemreise

Den sentrale beliggenheten på hotellet gjør at du rekker den siste shoppingen før det er tid for å begi seg til flyplassen og reise tilbake til Norge.

Dag 12 – Hjemkomst

Ankomst til Norge.


Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Canada
• Samtlige overnattinger
• 10 frokoster (avreise 21/8/19: 9 frokoster)
• 3 lunsjer
• 4 middager
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Fly Norge – Vancouver. Transfer til hotell, 20 km. Velkomstmiddag er inkludert. To overnattinger på hotell i Vancouver.

Dag 2

Heldags byrundtur i Vancouver med Grouse Mountain og Capilano naturpark, 50 km. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 3

Vancouver – Whistler, 125 km. Tur med Sea to Sky Gondola. Besøk på Whistler Brewing Company med ølsmaking. Frokost og lunsj er inkludert. To overnattinger på hotell i Whistler.

Dag 4

Fridaag i Whistler. Frokost er inkludert.

Dag 5

Whistler – Ucluelet. 360 km. Besøk i MacMillan Provincial Park. Frokost og middag er inkludert. To overnattinger på hotell i Ucluelet.

Dag 6

Utflukt i Pacific Rim National Park. Bjørnesafari med Zodiacbåter. 70 km. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 7

Ucluelet – Victoria, 320 km. Besøk på vingård inklusive vinsmaking. Frokost er inkludert. To overnattinger på hotell i Victoria.

Dag 8

Tre timers hvalsafari med båt og byrundtur med buss i Victoria. Frokost er inkludert.

Dag 9

Victoria – Vancouver, 120 km. Besøk i Butchart Gardens. Frokost og middag er inkludert. To overnattinger på hotell i Vancouver.

Dag 10

Fridag. Frokost er inkludert.

Dag 11

Fri tid frem til avreise. 20 km. Frokost er inkludert.

Dag 12

Hjemkomst til Norge.

Canada

Folkemengde
33,4 millionerFlateinnhold
9,976,140 km2Valuta
Canadiske dollar (CAD)Språk
Engelsk 59,3% , fransk 23,2% (offisielle språk) - sammenlagt snakkes over hundre språk i Canada.Religion
Katolikker 45 %, protestanter 36 %, gresk-ortodokse, jøder, muslimer, sikher, hinduer med flere. Styresett

Konstisusjonelt monarki

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Vancouver t/r, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og reisens transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Kanadiske dollar (CAD). Kredittkort er vanlig, på enkelte hoteller må du oppgi nummeret som sikkerhet for å bruke telefon og minibar. Måltider i henhold til dagsprogrammet er inkludert. Når det gjelder øvrige måltider bør du regne med at en komplett meny koster ca. 20–30 CAD. Regn også med utgifter for drikke til måltidene og forfriskninger, suvenirer, driks, m.m.

Klima og bekledning

Sommeren i Vancouver strekker seg frem til slutten av september og gjennomsnittstemperaturen ligger på ca. 15 grader. På Vancouver Island møter vi åpent hav og det kan være sterk vind. Regntøy eller vanntett jakke og bukse anbefales for båtturene samt i nasjonalparken Pacific Rim. Båtturene gjennomføres med zodiacbåter med 6 personer i hver båt.

Gode sko med gummisåle anbefales på vandringer i ulendt terreng. Tursko hvis du har tenkt å ta en mer omfattende vandring på fridagen i Whistler.

Driks


Fom 2019 er felles driks ikke inkludert i prisen, og vi anbefaler å beregne CAD 60 for driks til felles aktiviteter og måltider, samt til sjåfører, lokale guider og bagasjebærere.TEMAs reiseleder samler sammen driksen ved reisens start og tar seg av fordelingen.


For øvrig

Du må ha adapter på 110 volt, da stikkontaktene er annerledes enn de europeiske. Mobiltelefon – 3G-telefoner fungerer. Kontroller alltid med mobiloperatøren din om vilkårene for utenlandssamtaler med ditt abonnement.

Vær oppmerksom på

Icelandair inkluderer ikke mat om bord, men tilbyr et sortiment av drikke og mat til salgs. For mer informasjon les videre her på flyselskapets hjemmeside.

Når du får flybilletten din og billettnummer/bestillingsreferanse ca. 3 uker før avreise kan du gå inn på Icelandairs hjemmeside for å forhåndbestille og betale mat om bord.

Hotell 

For avreisene i  2019 bor vi i Vancouver på Metropolitan Hotel Vancouver och i Whistler på Aava Whistler Hotel, samt i Victoria på Grand Pacific


Avreise 2020-09-02

Vancouver - Blue Horizon

Whistler - Delta Whistler Village Suites

Victoria - Inn at Laurel Point


Hotell information

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Prøvesmakinger
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose