Den store Vietnamreisenfra Hanoi via Ha Long til Saigon

Opplev Vietnams tidløse sjarm. Reisen tar oss fra innsjøenes by Hanoi via skjærgården i Ha Long-bukten, til storbypuls i Saigon. Vi blir kjent med folket som ønsker oss velkommen og deler med seg av sin kultur og mat. Vietnamesisk matlagingskurs,  Ha Longbuktens sukkertoppfjell og heldag i Mekongdeltaet er noen av høydepunktene. Bli med på en innholdsrik reise på land og langs elver, til havs og under jorden ned i Cu Chi tunellene. Det blir også tid til å bare slappe av ved Hoi Ans strand. 

Reisefakta

Land: Vietnam

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 12 dager

Størrelse på gruppen: 20-25 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

 • Ha Longbuktens sukkertoppfjell
 • Hoi Ans verdensarvlistede gamle bydel
 • Cu Chi, det hemmelige nettverket av tunneler
 • Morsomt kurs i vietnamesisk matlagingskunst
 • Heldag i Mekongdeltaet med båttur og lokale besøk

Viktig om reisen

Valuta
Dong (VND). De vanligste bank- og kredittkortene aksepteres i de fleste butikkene. Minibanker finnes. Kontakt bank eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Driks
Driks er ikke inkludert i prisen. TEMAs reiseleder samler inn 60 USD per person i begynnelsen av reisen, og tar seg av fordelingen mellom sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonal ved felles måltider med mer.

Klima 
Informasjon om klima og aktuelle værprognoser finner man blant annet på yr.no, bbc.com og cnn.com.

Klær og utstyr

I de nordlige delene av Vietnam, rundt Hanoi, kan det være relativt kjølig om natten og tidlig om morgenen i vintermånedene (desember–januar.) så ta med en varm genser/jakke. Ellers anbefales svale, luftige plagg med lange ermer som beskytter mot sterk sol og insektbitt, samt paraply og lett regntøy.

Vær oppmerksom på
Flyreisene innenriks i Vietnam bestilles var våre lokale samarbeidspartnere på stedet. Billettene til disse flyvningene får du på plass. Ved innsjekking ved avreise i Norge anbefaler vi at du har reisens dagbok/dagsprogram tilgjengelig slik at du kan vise hvordan og hvilken dag du forlater Vietnam. Det visumfrie oppholdet i Vietnam for skandinaviske statsborgere er 14 dager.

Vi gjør oppmerksom på at maksvekt for innsjekket bagasje på innenriksstrekningene er 20 kg, og kun ett (1) kolli per person. I tillegg til dette maks 7 kg håndbagasje. De internasjonale flyvningene med Thai Airways tillater 30 kg. 


Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.