Alt om reisen

REISE UTEN FLY

Hvis du befinner deg utenlands der den respektive rundreise gjennomføres, eller velger å ordne med flyreisen selv, kan du bestille et såkalt landarrangement. Dette tilsvarer rundreisen uten innledende og avsluttende flyreise til og fra Skandinavia og uten flyplasstransport tur/retur.

For å bestille et landarrangement ber vi deg gjør en normal bokning, men skriv en notering i fritekstfeltet at du bare ønsker landarrangement. Ved eventuelle spørsmål vennligst kontakt vår salgsavdeling på 210 00 820.

Prisavslag for flyreisen får du ved forespørsel ved bestilling. Grunnregel er at du møter gruppen og reiseleder på reisens første hotell.

Hvis du ønsker å bestille flyplasstransport gjennom oss, gi oss beskjed når du bestiller, så kommer vi tilbake til deg med pris for deg og reisefølget ditt.

Det er viktig at du oppgir fullstendig adresse, telefon/mobilnummer som vi kan nå deg på før reisen starter. På den måten er du sikker på å få informasjon om eventuelle endringer.

Vi ordner med gruppevisum på flere av våre reiser. Det er derfor viktig at du/dere undersøker om TEMA kan ordne med visum eller ikke på de bestillinger som bare har landarrangement.

TEMA tar ikke ansvar for at den reisende har visum. Det er den reisendes eget ansvar.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.