Endringer på reisen

Endringer på reisen

 

 

Hver reise med TEMA er et unikt arrangement. Reisens sammensetning er nøye planlagt. Du kommer nær landets kultur og tradisjoner og reiser ofte utenfor allfarvei. Dette gir ofte størst utbytte, men krever også forståelse for at vi må ”ta skikken dit man kommer”.

Selv om reisens innhold er nøye planlagt, kan det forekomme endringer i programmet. Det kan være at programmet gjennomføres i en annen rekkefølge eller at enkelte deler rett og slett utgår.

Vi forsøker å gi deg informasjon om endringer før avreise, men av og til kan det skje at du først får beskjed etter at reisen har startet. Det kan dreie seg om endring av flytider, lokale tidtabeller eller severdigheter som har endret sine åpningstider.

Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer og vi håper du har forståelse for at de kan oppstå, selv om vi gjør alt vi kan for å unngå forandringer på reisen.

Feil og endringer i katalogen og på våre nettsider kan forekomme. Oppdateringer vil fremkomme på tema-reiser.no. TEMA tar også forbehold om at feil og endringer kan forekomme etter at reisene har blitt lagt ut på tema-reiser.no.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.