Fotturer

TEMAs fotturer er laget for deg som ikke ønsker å gå i andres fotspor, men vil lage dine egne.  Det er godt for kropp og sjel å gå tur og å kjenne nærheten til stedets natur og kultur.

Sammen med våre reiseledere møter du plasser og mennesker som gir deg minner for livet.

Du kan spasere med oss gjennom flere tusen år gamle olivenlunder i Frankrike, besøke vingårder i Toscana og kjenne historiens vingeslag i det antikke Hellas. Sjelden smaker lunsjen så godt som ute i det fri, der lokale delikatesser konkurrerer om din oppmerksomhet.

Selv om våre vandringer som regel skjer til fots, så er de ikke altfor anstrengende. Deler av turen går med buss, mens bagasjen blir sendt med buss hele veien mellom våre hoteller.

Her kan du lese mer om tips til fotturen »

Nedenfor er alle TEMAs fotturer presentert.

Reiser

  • Vi har delt inn våre fotturer og sykkelturer i tre ulike vanskelighetsgrader, markert som følgende:
  • 1Lett

    På disse reisene går etappene i et rolig tempo som ikke er kupert. De daglige etappene er ikke så lange, og normal kondisjon er tilstrekkelig.

  • 2Middels

    Her er etappene lengre og terrenget mer variert. Vanskelighetsgraden kan variere i løpet av uken. Underlaget kan være ujevnt og høydeforskjellene større.

  • 3Utfordrende

    For å få fullt utbytte av disse fotturene bør du ha god kondisjon og kunne bevege, det på et krevende underlag. Du bør ikke ha problemer med knær eller rygg. Dagsetappene er noen dager lange og kan inneholde en del bratte partier med store høydeforskjeller.  

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.