Sykkelturer

Sykkelturene vi arrangerer er ikke ment som treningsøkter eller sykkelløp for sportsfantaster. Med andre ord er det viktigste ikke å forflytte seg fra A til B på kortest mulig tid. Vi velger selv å se turene som rundreiser på sykkel, og den viktigste ingrediensen i alle reisene våre er reisemålet og dets magi. Du nyter av naturen rundt deg, stedene vi besøker, maten vi spiser og menneskene vi møter.

På utvalgte steder samler reiselederen eller den lokale guiden gruppen og deler sine kunnskaper om flora, fauna, kultur eller historie med oss. Noen dager spiser vi piknik ute, der du får smake på lokale delikatesser.



Her kan du lese mer om tips til sykkelturen »

Nedenfor er alle TEMAs sykkelturer presentert.

Reiser

  • Vi har delt inn våre fotturer og sykkelturer i tre ulike vanskelighetsgrader, markert som følgende:
  • 1Lett

    På disse reisene går etappene i et rolig tempo som ikke er kupert. De daglige etappene er ikke så lange, og normal kondisjon er tilstrekkelig.

  • 2Middels

    Her er etappene lengre og terrenget mer variert. Vanskelighetsgraden kan variere i løpet av uken. Underlaget kan være ujevnt og høydeforskjellene større.

  • 3Utfordrende

    For å få fullt utbytte av disse fotturene bør du ha god kondisjon og kunne bevege, det på et krevende underlag. Du bør ikke ha problemer med knær eller rygg. Dagsetappene er noen dager lange og kan inneholde en del bratte partier med store høydeforskjeller.  

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.