Sykkeltur

TEMA er en pionér innen sykkelturer. Våre reiseledere vet hvordan det kjennes å sitte på sykkelen, tråkke på pedalene og la inntrykkene av pittoreske landsbyer og vakre landskap strømme på. Å gjøre det sammen med andre skaper ekstra gode minner.

Sammen dekker vi på til lunsj, en piknik med lokale smaker. Et brød, en bit ost og litt soltørket tomat sammen med vinen har aldri smakt bedre. Du kan delta i interressante samtaler, nyte en fredfull atmosfære og kjenne glede over den tilbakelagte strekningen.

På alle sykkelturene blir bagasjen fraktet med buss og venter på deg på neste hotell.

Her kan du lese mer om tips til sykkelturen »

Nedenfor er alle TEMAs sykkelturer presentert.

Reiser

  • Vi har delt inn våre fotturer og sykkelturer i tre ulike vanskelighetsgrader, markert som følgende:
  • 1Lett

    På disse reisene går etappene i et rolig tempo i terreng som ikke er kupert. De daglige etappene er ikke så lange, og normal kondisjon er tilstrekkelig.

  • 2Middels

    Her er etappene lengre og terrenget mer variert. Vanskelighetsgraden kan variere i løpet av uken. Underlaget kan  være ujevnt og høydeforskjellene større.

  • 3Utfordrende

    For å få fullt utbytte av disse fotturene bør du ha god kondisjon og kunne bevege deg på et krevende underlag. Du bør ikke ha problemer med knær eller rygg. Dagsetappene er noen dager lange og kan inneholde en del bratte partier med store høydeforskjeller.

 
XClose