Om TEMA

I 1971 startet pioneren TEMA med reiser for eventyrlystne.

Snart 50 år har gitt oss bred kunnskap og erfaring. Teamet som produserer TEMAs reiser har god kunnskap om de land og områder vi reiser til. Kunnskapen har de tilegnet seg ved selv å jobbe som TEMA-reiseleder. Våre reiseledere har en egen relasjon til landene de jobber i. En relasjon som bygger på vennskap og historie sammen med lokalbefolkningen. De snakker som regel språket og de vil gjerne dele sine erfaringer med deg.

Du kan i dag velge mellom over 100 spennende rundreiser, safari, mat- og vinreiser, elvecruise, storby- og weekendreiser, og aktive turer på sykkel og til fots i 6 verdensdeler. Som oftest er det skandinaviske grupper – det vil si at deltakerne på reisen er norske, svenske og danske.

Fra 5 juli 2016 eies TEMA av Jambo Tours Scandinavia AB som er teknisk arrangør for din reise. Jambo Tours er blant annet en av markedets beste arrangører på skreddersydde safarireiser og reiser til verdens beste sol- og badedestinasjoner som Maldivene, Seychellene og Mauritius.  Våre familiereiser er også noe vi er veldig stolte av. 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.