Om TEMA

TEMAs Reiseledere

Velkommen til en verden utenfor allfarvei! Med TEMA er hver dag en favorittdag. Våre reiseledere byr ikke bare på kunnskap og stor erfaring. De har en pasjon for det de driver med, slik at du skal få oppleve de unike øyeblikkene. Gi deg minner som er verdt å ta vare på.

Våre berømte reiseledere er ikke bare vandrende leksikon. De har også evnen til å formidle sin kunnskap og til å fascinere med levende innlevelse. Kanskje det er derfor de vanligvis får 9,32 på en skala fra 1–10. Når våre reiseledere ikke jobber for oss finner du dem ofte på en skole, i en avisredaksjon eller med et kamera rundt halsen i jungelen.

Siden TEMA er et nordisk firma, innebærer dette at du på reisemålet kan møte TEMAs reiseleder fra både Norge som like gjerne fra øvrige nordiske land. Alle våre reiseledere er utvalgte for sine meget gode kunnskaper innenfor sitt spesialfelt og for sine gode personlige egenskaper. 

Nedenfor finner du et utvalg av våre reiseledere.  Hvem som kommer til å være med på din reise kan ikke garanteres på forhånd, men uansett hvem som er din reiseleder vil han/hun kunne gi deg et innblikk i et annets lands kultur. Velkommen!

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.