Om TEMA

Prosjekt vi støtter

 

TEMA sponser lærerstudent gjennom Help to Help

I november 2015 innledet vi på TEMA et langsiktig samarbeide med Help to Help. Deres idè er å sponse høyskolestudier for unge talenter fra beskjedne kår, gjennom crowdfunding. På denne måten får Tanzania utviklet flere egne ingeniører, kirurger, jordmødre og innovatører, som blir værende i landet. Dette minsker også landets avhengighet av internasjonal bistand.

Vil liker denne tanken veldig godt og har gjennom våre reiesr utviklet tette bånd med Tanzania. Derfor føles det som en selvfølge at vi skal bidra økonomisk til Help to Help som organisasjon. Vi har samtidig tatt til oss en egen fadderstudent, Frank Kimario, og vi kommer til å bekoste hele fortsettelsen av hans lærerutdannelse.

Les mer og se bilder

 

 

 

Unesco World Heritage

Vi på TEMA har i lengre tid samarbeidet med Unesco World Heritage med prosjekter tilknyttet verdensarvlisten. Av listens mer enn 900 unike natur- og kulturmonument, kan du besøke omlag 200 av disse gjennom TEMAs reiser.

Les mer om Unescos verdensarv

Adopter en orangutang

Vil du bidra til Septiloks rehabiliteringssenter for orangutanger på Borneo og bistå i kampen for orangutangenes overlevelse i det ville, kan du adoptere en orangutang. Du vil da få et sertifikat, bilder og din adoptivorangutangs personlige historie på print. Deretter vil det komme oppdateringer to ganger per år om hvordan din adoptivorangutang har det.

Les mer her

 
XClose