Nyhet

Peking + Tianjing, Chengde och Cuandixia 

Peking + er en storbyreise med ekstra verdi. Vi bor hele oppholdet på et sentralt beliggende hotell, hvorfra vi ser Beijings spektakulære verdensarv – fra Den forbudte byen til den kinesiske mur. Turen fortsetter til Tianjin, hvor vi får oppleve byens italienske arv og det futuristiske biblioteket i Binhai, et arkitektonisk underverk. I Chengde ønskes vi velkommen av keiserlig storhet og "lille Potala". Ming-dynastibyen Cuandixia byr på høy sjarmfaktor. Opplevelsen avrundes med utsøkt Peking-and.

Reisefakta

Land: Kina

Reisetype: Storby- og weekendreise - Rundreiser

Reiselengde: 9 dager

Størrelse på gruppen: 12-30 personer

Visum kreves : Ja (Klikk for detaljer)

Høydepunkter

 • Den kinesiske mur
 • Beijings historiske verdensarv
 • Tianjin og Binhaibiblioteket
 • Chengde med lille Potala
 • Cuandixia, Ming-dynastilandsbyen

Dette er inkludert i reisen

Måltider: 7 frokoster, 6 lunsjer og 1 middag er inkludert. Eventuelt erstattes lunsjen dag 2 med middag.

Fly: T/R-fly til Beijing, inkludert flymåltider.

Transport: Tog- og bussreiser i henhold til programmet.

Innganger i henhold til programmet.

Måltidsdrikke: Noe måltidsdrikke er inkludert til noen av måltidene.

Norsktalende TEMA-reiseleder under oppholdet i Beijing.

Header Image Skriv ut "Dagsprogram" og "Viktig om reisen"

REISE FAKTA

Dag 1

Avreise fra Skandinavia

Dag 2
Ankomst Beijing. Sommerpalasset, lunsj eller middag inkludert.

Dag 3
Den himmelske freds plass, Den forbudte by, Himmelens tempel. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 4
Buss til den kinesiske mur ved Badaling, 70 kilometer, og Lamatemplet. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 5
Buss til Tianjin, 125 kilometer. Utflukter i Binhai og Tianjin.
Frokost inkludert.

Dag 6
Buss til Cuandixia, 90 kilometer. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 7
Høyhastighetstog til Chengde, 230 km nord for Beijing. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 8
Dag til eget bruk i Beijing. Frokost og avskjedsmiddag inkludert.

Dag 9
Hjemreise fra Beijing, frokost og flymåltider inkludert.

Kina

Innbyggere: 1,39 milliarder
Flateinnhold: 9 600 000 km²
Valuta: Yuan
Religion: Buddhisme, taoisme og konfucianisme (utøves ofte i tillegg), minoriteter av kristne og muslimer
Språk: 
Kinesisk (med flere ulike dialekter); de fleste minoriteter har dessuten egne språk

Viktig om reisen

Visum:

For en tur til Beijing er det viktig å ha et gyldig visum. TEMA kan hjelpe til med et gruppevisum. Mer informasjon om dette finner du under fanen for visum.

Vær:
Når det gjelder været i Beijing, varierer det ganske mye avhengig av måneden:

April: I april begynner temperaturen å stige og det blir vår i Beijing. Været er generelt behagelig med temperaturer som ofte ligger mellom 11°C og 20°C. Det kan imidlertid fortsatt være litt kjølig om morgenen og kvelden.

Juni: Juni markerer begynnelsen på sommeren i Beijing og det blir varmere. Temperaturene varierer mellom 20°C og 30°C. Dette er også begynnelsen på regnsesongen, så det kan være en god idé å pakke en paraply eller regnjakke.

September til november: Disse månedene utgjør høsten i Beijing, som er en av de beste tidene å besøke byen. Været er kjølig og klart, med temperaturer som ligger mellom 15°C og 25°C i september og gradvis synker til kaldere dager i november.

Angående tips: det er godt å merke seg at tips ikke er inkludert i grunnprisen for turen. Praksis er å samle inn omtrent 350 CNY per person, som reiselederen deretter distribuerer til lokale assistenter som guider og sjåfører som bistår gruppen under reisen. Dette sikrer at alle som bidrar til å gjøre din reise behagelig blir rettferdig kompensert.

Klær og utstyr:
Atmosfæren på hotellene er relativt uformell, selv på de bedre hotellene. I løpet av dagene går du avslappet kledd i behagelige klær. Det er viktig med gode sko med lav hæl og gummisåle.

Utstyret avhenger selvsagt av årstiden.

Om sommeren reiser du i lette og lettstelte bomullsklær. Hotellene har rask og god vaskeservice. Under tidlig vår og høst bør du ha et ullplagg samt en frakk eller kåpe tilgjengelig. Regn kan forekomme, så ta med regntøy og gjerne en paraply.

Reisekofferten må være holdbar siden den ofte utsettes for hard behandling i forbindelse med flyreiser. Det er rikelig med shoppingmuligheter, så det er nesten uunngåelig at du har med deg mer bagasje på hjemreisen enn det du hadde med på utreisen. Det kan være lurt å ta med en ekstra, sammenleggbar shoppingbag.

I grunnprisen inngår:

Flyreise til og fra Beijing. TEMAs reiseledelse, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, inngangsbilletter og transport i henhold til dagens program.

TEMAs gruppestørrelse:
For TEMA står reisen og reisende i fokus. Sammen møter vi mennesker, kulturer og opplevelser i naturen på en nær, ekte og behagelig måte. Våre gruppestørrelser reflekterer dette og er en stor grunn til at mange velger å reise med TEMA. Vi unngår for store grupper på våre turer for å gi alle en så opplevelsesrik reise som mulig og tilby ekte reiser som gir minner for livet!

Valuta:
Kinesisk Yuan (CNY). Kina er ekstremt digitalisert med egne betalingsløsninger som Alipay og WeChat Pay. Alipay har fungert bra å laste ned og koble til vestlige kort som Mastercard og Visa. Kontanter i CNY/yuan fungerer fortsatt godt som betalingsmiddel. Vestlige kredittkort aksepteres i mindre og mindre grad.

Inngangsbilletter til flere av severdighetene forhåndsbestilles med passnummer. Passinformasjonen må stemme overens med det som er lagt inn i datasystemet i Kina. Det er av ytterste viktighet at dere gir korrekte passopplysninger til TEMA og at de er fra passet som vil bli brukt under reisen. Passene vil bli skannet når man går inn til muren, Den forbudte byen, Li-krysningen med flere steder. Hvis feil opplysninger er oppgitt risikerer man å ikke komme inn på stedet.

Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Komfortabel gruppestørrelse
 • Se dagsprogrammet

Andre Storby- og weekendreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.