Bali med Giliøyenetil fots og på sykkel i paradiset

Velkommen til Bali, som av poeter blir kalt for «verdens daggry» – en øy å oppleve med alle sansene. Sykle blant grønne risfelt, se produksjonene av havsalt, og gå et kurs i balinesisk matlaging. Den to uker lange reisen inneholder også en raftingtur på elven Ayung, vandring i tropisk regnskog, delfinsafari og besøk på Balis modertempel ved vulkanen Gunung Agung. Dessuten rekker vi å bade, snorkle med skilpadder og skue etter fugler på de paradisiske Giliøyene.

Reisefakta

Land: Indonesia

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 13 dager

Størrelse på gruppen: 10-25 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

 • Sykkeltur blant Ubuds rismarker
 • Rafting på Ayungelven
 • Delfinsafari ved Lovina
 • Paradisøyene Gili Meno og Gili Trawangan
 • Balinesisk matlagingskurs med lunsj

Viktig om reisen

Prisen inkluderer
Flyreise Norge - Denpasar t/r, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltrom, måltider ifølge program, TEMAs reiseleder, entréer og samtlige utflukter ifølge program, dersom ikke annet er angitt.

Valuta
Indonesiske rupiah (IDR). De vanligste bank- og kredittkort aksepteres i Indonesia. For mer informasjon om valuta og kurs  kan du kontakte bank- eller vekslingskontor.

Klima
Informasjon om klima og aktuelle værprognoser finner man blant annet på yr.no, bbc.com og cnn.com.

Klær
Paraply og lett regntøy anbefales. Som oftest gjelder det å kle seg i svale og luftige plagg, med lange ermer som beskytter mot sterk sol og mot innsekter. Hvis du ønsker å bade i Lovina og Candidasa anbefaler vi badesko.

Driks
Driks er ikke inkludert i prisen. TEMAs reiseleder samler inn 50 USD per person i begynnelsen av reisen, og tar seg av fordelingen mellom sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonal ved felles måltider med mer.


Sykkelturen
Syklingen i Ubud er enkel med stort sett kun en oppoverbakke på cirka 100 meter. Det meste er nedoverbakke og iblant noen reelle nedoverbakker der man kan komme opp i høyere fart. Underlaget er asfalt, utenom en strekning på cirka 2 km som er på grus. Syklene er moderne mountainbikes med en spesiell håndbrems. Hjelp kan man få på plass, men ingen sykkelveske. Dersom du ønsker å ta med kamera eller annet anbefaler vi deg å ta med en lett ryggsekk. En følgebil er selvfølgelig med.

Elverafting
Dersom du føler at elverafting er for eventyrlig for deg så kan du heller velge et besøk på en kakaofarm. Denne alternative utflukten (engelstalende) tar deg med fra kakaotrærne, til gjæring og tørking; hele veien frem til ferdig sjokolade som du selvfølgelig får smake. Besøket avsluttes med at du selv får lage din egen sjokoladebut til å ta med hjem. Du møter deretter opp elvepadlerne for en felles lunsj. 

For øvrig
Noen ganger kan det skje tilfeldige forandringer i dagsprogrammet i anledning helligdagsfeiringer i Sørøst-Asia. Endringer kan forekomme i perioden rundt det kinesiske nyttåret Idul Fitri, avslutningen av fastemåneden Ramadan og ved det balinesiske nyttåret Nyepi.

Hotell 2020
For avreise 2020 avslutter vi reisen i Nusa Dua på femstjernige Ayodya Resort Bali i stedet for Bali Benoa Holiday Inn.  

Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.