Cuba – en nasjon i forandring

En rundreise på Cuba med Havanna, kolonibyen Trinidad og Che Guevaras Santa Clara på programmet. Andre høydepunkter er den frodige Viñalesdalen, cruising i amerikanere fra 50-tallet og byen Cienfuegos. Reisen byr på kultur, fargeeksplosjoner, historie, rytmer, kubanske cowboyer, sukker- og tobakkplantasjer og en sigarfabrikk. Det blir også tid til å nyte av de vakre strendene.


Reisefakta

Land: Cuba

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 16 dager

Størrelse på gruppen: 18-25 personer

Visum kreves : Ja

Høydepunkter

 • Havanna til fots, i buss og i amerikanere fra 50-tallet
 • Vakre Viñalesdalen
 • Båttur i La Cueva del Indio
 • Verdensarvbyen Trinidad
 • Che Guevara-museet i Santa Clara

Dagsprogram
Vinter 19/20

Dag 1 – Ankomst til Havanna

Avreise fra Norge. Ankomst til José Marti flygplassen i La Ciudad de Habana, Cubas hovedstad. Det er en av verdens rikeste kulturbyer og byen holder fortsatt fast på sine gamle røtter og tradisjoner, noe som merkes tydeligvis synes i det store mangfoldet av palasser, katedraler og borger. På flyplassen møtes du av din TEMA-reiseleder og sjåfør. Busstransferen til hotellet tar cirka 45 minutter. Reiser starter med tre overnattinger på hotell i Havanna.

Dag 2 – Byrundtur i Havanna

Hotel Habana Libre er et av Cubas største hotell, og et av Havannas mest kjente landemerker. Hotellet ligger bekvemmelig til, bare noen meter fra Malecón, den 8 kilometer lange stranden. Med en uslåelig utsikt over Havanna og et koselig bassengområde på bakkeplan, blir ditt besøk her en uforglemmelig opplevelse. Gå heller ikke glipp av hotellets restaurant på 25. etasje! Du starter besøket her med en panoramisk byrundtur langs Malecón, Havannas berømte boulevard som følger strandkanten fra den livlige bydelen Vedado til det gamle Havanna. I det fargerike Havanna ser du Plaza de la Revolución eller Revolutionsplassen, der Fidel Castro holdt sine lange taler. I løpet av en guidet byvandring i de sentrale og historiske delene, besøker vi de fire berømte torgene; Plaza Vieja, Plaza de Armas, Plaza San Francisco og Plaza de la Cathedral. Du kan spesielt beundre katedralen San Cristobal med sin vakre barokkfasade og de mange vakre husene som ligger rundt torget Plaza de Armas. Vieja Habana eller det gamle Havanna, som har over 900 landemerker, holder langsomt på å få tilbake sin arkitektoniske skjønnhet. Entusiastiske restaureringsarbeider gjennomføres og i dag finner Havanna igjen på Unescos verdensarvliste. Etter middagen vil du kanskje fortsette ut i natten og teste ut en av byens salsaklubber?

Dag 3 – Viñalesdalen

I dag reiser du vestover fra Havanna. Bussen tar deg til Viñalesdalen som av Unesco har blitt utropt som en del av verdens naturarv. Vestre Cuba med Vinalesdalen anses å være den vakreste, samt den mest naturskjønne delen av Cuba. Dramatiske fjelltopper, ispedd frodige planter, og stedet der tobakken som mange anser å være verdens beste dyrkes. I Las Barrigonas besøker vi en tobakksbonde der du får se hans avlinger og jordområder. Foruten tobakk finnes det også mange endemiske vekster og dyr i dalen. Har du flaks kan du kanskje få muligheten til å se en bikolibri eller en cubafink. Fra en liten høyde nyter du også den vakre utsikten over Viñales dalgang. Ved Mogote dos Hermanas spiser du lunsj og ser et berømt muralmaleri. Maleriet er laget i moderne tid av kunstneren Leovigildo González på oppdrag fra Fidel Castro, og forestiller evolusjonens historie. Maleriet er enormt og dekker nesten en hel fjellside. Du besøker også en spektakulær grotte; Cueva del Indio. Den er ikke så stor, men når du vandrer blant stalakitter og stalagmitter kommer du frem til en underjordisk elv. Her går du om bord på en liten båt som tar deg videre til et lite fossefall der du går av båten. Båtturen er både interessant og vakker. Du vender deretter tilbake til Havanna.

Dag 4 – Fra storby til avslapping

I løpet avformiddagen forlater du Havanna og reiser tilbake til Varadero ved Atlanterhavets kyst. Etter et par dagers opphold i storbyen får du nå tid ti å slappe av litt ved kritthvite strender og turkist hav.

Dag 5 – Fridag i Varadero

Nå får du tid for sol, bad og avslapping. Kanskje vil du unne deg å sove litt ekstra lenge? Eller hvorfor ikke ta en liten spasertur langs stranden? Opplev nærområdet fra en dobbeldekker. Din reiseleder kan gi deg tips og råd.

Dag 6 – Cienfuegos og sigarer

Etter frokost har tiden kommet for å se mer av Cuba. Første stoppet i dag blir Cienfuegos, eller Perlen i sør, som den også kalles. Du vil her få en vakker panoramatur havbukten i byen. Denne elegante byen etter cubanske mål, ble bygd i 1800-talls nyklassisisme, etter tidligere å ha vært en indianerbosetning. . Under et besøk på en cigarfabrikk får du lære deg hvordan den populære sigaren rulles for hånd. Cigarer fra Cuba er en utmerket gave å ta med hjem.

Femten kilometer sør for Cienfuegos ligger en frodig botanisk hage, som du også selvfølgelig besøker. Her finnes en av verdens største samlinger av palmetrær. Etter rundvandringen i en frodige hagen reiser du videre til neste høydepunkt, byen Trinidad. Du bor tre netter i Casa Particular (privathus) i Trinidad. På Cuba får man nå lov til å leie ut rom til turister. Hver familie har 1-2 dobbeltrom de leier ut. Du har egen dusj og toalett. Du spiser frokost og middag hjemme hos familiene. Standarden er vanligvis enkel, men ren, og maten er vellaget. Disse familiene snakker oftest kun noen få engelske ord, men setter selvfølgelig veldig pris på om du forsøker deg på noen spanske gloser. Vi anbefaler et besøk på noen av byens barer på kveldstid for å høre på deilig musikk og kanskje koble av med en Mojito.

Dag 7 – Trinidad og bad i det karibiske hav

Trinidad, Cubas koloniale perle, er klassifisert som et verdensarv av Unesco. Byens brosteinsgater, sukkerbaronenes pastellfargede palass og vindusrekkverk, tar deg tilbake til en svunnen tid. Fra å ha vært en indiansk boplass, ble Trirnidad utnevnt til by i 1514. Byen har en bemerkelsesverdig historie. De fleste bygningene er fra 1700- og 1800-tallet. Ved det setrale torget, plantet med kongepalmer, bougainvilleaer og roser, ligger de tidligere sukkerbaronenes pastellfargede vakre hus. Flere av disse er omgjort til musèer i dag. Her finner du også byens katedral; Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad. I Trinidad må du drikke en Canchánchara på baren ved samme navn. En søt romdrink som Mambísoldatene sies å ha helt i seg før de gikk i strid med de spanske erobrerne. Etter lunsj har du fri og kan oppleve mere av Trinidad eller ta et bad i det klare turkise vannet før middag. Ta med deg håndkle og badetøy så kjører bussen vår til det karibiske havet for noen timers deilig avslapping på stranden!

Dag 8 – Opplev mer av Trinidad

Reiselederen kan gi deg flere tips på aktiviteter for din fridag. Hva med å vandre blat kaffeplanter, tropiske fugler og fossefall ved Escambray med en cubansk guide. (Du reiser med lastebil til fjellene nord for byen, stopper ved et utkikkspunkt 700 meter over havet. Du besøker en kaffeplantasje for å lære om kaffens historie på Cuba og får besøke et sted der bøndene selger tropiske frukter. Du gjør en vandring på cirka 3 kilometer og får mulighet til å bade i et fossefall for deretter å spise en deilig kyllinglunsj).

Alternativt kan du ride på hest i Ingenio dalen blant bønder og byer. Eller hvorfor ikke passe på å ta en danseleksjon ved Casa de la Música? Eventuelle utflukter betales separat (er ikke inkludert).

Dag 9 – Santa Clara og Che Guevara

I utkanten av Trinidad stopper vi ved det tidligere sukkerbruket haciendaen Manaca Iznaga,Sukkerbrukets 45 meter høye tårn er godt vedlikeholdt og gir en bred utsikt over dalen. Deretter fortsetter bussreisen til byen Santa Clara. Her finnes mange monumenter fra revolusjonen da Fidel Castro tok makten fra den daværende presidenten, Fulgencio Batista. Argentineren og revolusjonæren Che Guevara ledet kampen og siden 1997 har han ligget begravd i byen. Che Guevara døde i 1967 i Bolivia, men i 1997 ble levningene hans gravd opp og sendt tilbake til Cuba og Santa Clara. Her besøker vi Che Guevaras mausoleum og monument, samt hører om den seieren han gav til rebellene under den cubanske revolusjonen. Vi ser også toget som sporet av og som medvirket til at revolusjonene ble en suksess.

Reisen går deretter fra fastlandet til Cayo Santa Maria via et femtitalls bruer og mange små øyer.

Dag 10 - 11 – Avslapping med sol- og badedager

Her i Cayo Santa Maria er strendene lange og kritthvite, vannet i havet er varmt og dypt turkist, bassengene svalende og all inclusive har du også disse dagene, du kan bare nyte og slappe av. Unn deg avslapping, massasje og herlige dager. På egen hånd kan du bestille dyphavsfiske eller andre turer både på land og til havs.

Dag 12 – Sukkerindustrien

I løpet av reisen tilbake til Havanna foretar du et stopp i Remedios, også kjent som San Juan de los Remedios. Byen ligger bare 5 km fra Cibas nordlige kyststrekning. Den ble grunnlagt av Isabella II fra Spania, når landet fortsatt var en spansk koloni. Her besøker vi både et tog- og sukkermuseum. Sukkkermuséet er egentlig et nedlagt sukkerbruk. Vi gjør også en kortere reise med et gammelt tog som i dag drives av diesel og kull. På sen ettermiddag/tidlig kveld er du tilbake i Havanna for reisens siste tre netter.

Dag 13 – I Ernest Hemingways fotspor

I en beskjeden forstad til Havanna ligger Finca Vigía. Her bodde Ernest Hemingway i årene mellom 1939 og 1960. I dag er hans hus omgjort til et museum. I fiskebyen Cojimar ble han inspirert til å skrive «Den gamle og havet» – her gjør du et besøk på den restauranten der Hemingway var stamgjest, La Terraza.

Restauranten er fylt av fotografier av Hemingway og i et hjørne av restaurantens veranda med havutsikt, finnes det bordet og stolen han brukte å sitte ved. Dette hjørnet er som et eget lite museum. I dag får ingen sitte ved dette bordet. 200 meter bort på promenaden finnes en byste av Hemingway. Varmen er påtakelig.

På Hotel Ambos Mundos kan man om man vil avkjøle seg med en mojito. Her bodde Hemingway i syv år. En av dagene i Havanna blir det en spennende utflukt i de karakteristiske amerikanske bilene fra 50-tallet. Resten av ettermiddagen fri for egne streiftog og opplevelser. På kvelden kan vi anbefale en tur på en av de legendariske nattklubbene i Havanna. Det mest fantastiske og spektakulære showet ser du på Tropicana, et utendørs teater, der du under åpenhimmel opplever en ”Once in a lifetime Experience”.

Dag 14 – Cuba i dag

Havanna byr, som store deler av Cuba, på et rikt musikk- og dansetilbud med mange klubber, kabareter og salsadanser på gater og i smale smug. Havanna er også hjemmet til en av verdens beste ballettskoler og flere danseakademier, kunstgallerier, teatre og museum. I løpet av formiddagen foretar du et spennende besøk på en av byens ballettskoler. Havannas universitet er et statlig universitet, grunnlagt i år 1728 av den romersk-katolske kirken, som det eldste universitetet på Cuba, og et av de eldste i Amerika. I dag er universitetet oppdelt i 15 fakulteter med campus i Havanna. Dersom det er mulig gjør du også et besøk ved universitetet.

Dag 15 – Hjemreise

Rundreisen nærmer seg slutten og det er tid for å begi seg til flyplassen i Havanna. Du sjekker inn din bagasje og flyr hjem over Atlanterhavet.

Dag 16 – Hjemkomst

Rundreisen er slutt og du er hjemme igjen. TEMA takker for tilliten for denne gang og ønsker deg velkommen tilbake! 

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Havanna
• Samtlige overnattinger
• 14 frokoster
• 11 lunsjer
• 11 middager
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Avreise. Flymåltider er inkludert. Ankomst til Cuba og Havanna. Busstransfer til hotellet. Tre overnattinger på hotell i Havanna.

Dag 2

Spasertur og byrundtur i Havanna. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 3

Bussutflukt til Viñalesdalen, ca 410 km. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 4

Buss fra Havanna til Varadero, ca 153 km. Frokost i Havanna. All Inclusive er inkludert på hotellet i Varadero med start fra middag. To netter på hotell i Varadero.

Dag 5

Fridag. All Inclusive er inkludert.

Dag 6

Buss fra Varadero til Trinidad via Cienfuegos, ca 262 km. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Tre overnattinger i Casa Particular i Trinidad.

Dag 7

Halvdagstur i Trinidad. Ettermiddagen fri. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 8

Fridag i Trinidad. Frokost og middag er inkludert.

Dag 9

Buss fra Trinidad til Santa Clara og Cayo Santa Maria, ca 204 km. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Tre overnattinger på hotell i Cayo Santa Maria.

Dag 10 - 11

Avslapping med sol- og badedager. All Inclusive.

Dag 12

Buss fra Cayo Santa Maria til Remedios City og Havanna, ca 420 km. Frokost og lunsj er inkludert. Tre overnattinger på hotell i Havanna.

Dag 13

Halvdagsutflukt i Havanna. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Ettermiddagen fri. Frivillig kveldsutflukt til nattklubb.

Dag 14

Halvdagsutflukt i Havanna. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Ettermiddagen fri.

Dag 15

Noen timer fri frem til bussavgang for hjemreisen. Frokost er inkludert i Havanna, flymåltider om bord.

Dag 16

Hjemkomst til Norge. Flymåltider er inkludert.

Cuba

Innbyggere
11 300 000 Flateinnhold
110 860 km² Valuta
Cubansk peso Religion
Hovedsaklig katolikker, minoriteter av protestantisk kristne og utøvere av afro-kubanske religioner Språk
Spansk

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Norge – Havanna t/r, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og øvrige transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Cubansk konvertibel peso (CUC).

Les mer under valutaveksling her.

Kontakt bank eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Kun VISA fungerer i minibanker. Det er veldig få butikker som aksepterer kortbetaling. Noen banker aksepterer Mastercard, men da må du gå inn i banken og det er ofte lange køer. Det er stort sett kun kontanter som fungerer på Cuba.

Viktig!

Vi anbefaler deg å ta med kontanter i Euro, som du enkelt veksler til konvertible pesos på plass. Vi anbefaler cirka 300 Euro per person. Veksle inn halvparten på flyplassen eller på hotellet i Havanna. Deretter blir det vekslingsmuligheter på hotellet i Cayo Santa Maria og Varadero.

På flyplassen på hjemreisedagen kan du veksle tilbake dine konvertible pesos til vestlig valuta igjen, men tenk på at kursen er høy og du mister opptil 10 %. På flyplassen kan du betale med både kort og US-dollar i butikker, restauranter og barer.

Pass og visum

Pass må være gyldig minimum 6 måneder etter hjemreisedato. Turistkort kreves for skandinaviske statsborgere. TEMA er godkjent autorisatør til å utstede turistkort (Kostnad 350 kr, passkopi kreves). OBS! Dersom du ønsker at TEMA skal utstede turistkortet må du gi beskjed ved bestilling.

Driks

Driks er ikke inkludert i prisen. Vi anbefaler å beregn 85 CUC per person som betales på plass til TEMAs reiseleder, som tar seg av fordelingen til berørte personer. I tillegg til den driksen som samles inn felles, er det vanlig å gi driks for individuell service slik som toalettbesøk, til musikerne og rensgjøringspersonalet, selv om det er et All Inclusive hotell.

Driks er en viktig del av lønnen for de som jobber innenfor turist- og servicenæringen. Spør gjerne din TEMA-reiseleder om hva som er et passende beløp og gi.

Klima og bekledning

På Internett finner du værprognoser over de fleste stedene vi besøker på reisen. Se f.eks www.bbc.com eller www.yr.no.

Klær

På rundreisen bør du ha ledige klær, gjerne i bomull. Ta med en jakke dersom det skulle blåse og til kveldene, samt regntøy og eventuelt en sammenleggbar paraply. En genser kan være bra å ha i de luftkondisjonerte bussene. Det viktigste, som alltid, er å ha komfortable sko for vandringer i natur, landsbyer og byer. Ta også med badetøy, badehåndkle og myggmiddel.

For øvrig

På fridagen i Trinidad tilbys du å bli med på en landlig utflukt med lastebil, muligheter til bad i et fossefall og lunsj. Utflukten koster 47 CUC. På en av kveldene i Havanna arrangeres en utflukt til en nattklubb. Tropicana er den mest spektakulære og mest populære. Du melder deg på ved ankomst og betaler til et lokalt reisebyrå kontant med euro. Pris ca. 85 Euro. Prisen inkluderer et storslagent show, en kvart flaske rom og cola. Andre alternativer finnes. Reiselederen kan gi deg flere tips.

Casa particular

På Cuba er det lov å leie ut rom til turister. I Trinidad bor du tre netter i Casa particular (privathus). Hver familie har 1–2 dobbeltrom og du har egen dusj med varmt vann, samt spiser frokost og middag hjemme hos familiene. Standarden er vanligvis enkel men ren, og maten er vellaget. Disse familiene snakker som regel noen få ord engelsk, men de setter også pris på hvis du prøver deg frem på spansk.

Pakking

Ta med deg hodepinetabletter, medisin, plaster og solkrem hjemmefra. På Cuba er det ikke alltid tilgjengelig.

Internett

Tilgangen til Internett er fortsatt begrenset på Cuba, med det begynner sakte med sikkert å forbedre seg. I løpet av 2017 har de sakte men sikkert begynt å implementere 3G-nettet, til manges glede. Men både kabeltilkobling og Wifi fungerer som oftest langsomt og uregelmessig. Noen ganger fungerer det ikke i det hele tatt. Noen av de store hotellene har Wifi mot kostnad.

Forventninger til service og hotell

For å kunne verdsette og ta til deg den kubanske livsfølelsen må du være innstilt på at alt ikke fungerer som hjemme. De ønsker gjestene velkommen med varme, men tar samtidig vare på sin stolthet, og gjester som forventer å få alle ønskemål oppfylt kan bli frustrerte. Engelskkunnskapene varierer og det kan være en fordel å beherske noen enkle hilsener, høflighetsfraser og setninger på spansk. Landets økonomi er under press, blant annet som følge av tidligere handelshinder, og dette merkes på alt fra veivedlikehold til hotellstandard. Vi på TEMA gjør vårt beste for å tilby de beste hotellene, men du må være forberedt på å se skavanker som fuktflekker, skjeve skapdører eller små reparasjoner som ikke er utført.

Endringer

Cuba er en kommuniststat. Hotell og programinnslag kan endres på meget kort varsel, iblant uten noen som helst informasjon eller forklaring.

Hotell information

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreiseflyplass Pris Status
2019-10-31 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2019-10-31
09:20
2019-10-31
11:25
K L M, 1142
Amsterdam
Havana
2019-10-31
12:35
2019-10-31
18:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-11-14
19:15
2019-11-15
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Oslo
2019-11-15
14:25
2019-11-15
16:15
K L M, 1147
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 31 250 NOK 2 plasser igjen Bestill
2019-10-31 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Amsterdam
2019-10-31
10:00
2019-10-31
11:45
K L M, 1188
Amsterdam
Havana
2019-10-31
12:35
2019-10-31
18:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-11-14
19:15
2019-11-15
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Bergen
2019-11-15
12:00
2019-11-15
13:45
K L M, 1185
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Bergen 31 250 NOK 2 plasser igjen Bestill
2019-11-14 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Frankfurt
2019-11-14
06:00
2019-11-14
08:20
Lufthansa, 865
Frankfurt
Zürich
2019-11-14
09:40
2019-11-14
10:30
Lufthansa, 1186
Zürich
Havana
2019-11-14
13:25
2019-11-14
18:45
Swiss International Air Lines, 8032
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Zürich
2019-11-28
20:30
2019-11-29
12:00
Swiss International Air Lines, 8033
Zürich
Oslo
2019-11-29
16:30
2019-11-29
18:55
Swiss International Air Lines, 1216
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 32 550 NOK 4 plasser igjen Bestill
2019-12-19 16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 40 550 NOK 1 plass igjen Bestill
2019-12-19 16 dager Cuba – en nasjon i forandring Stavanger 40 550 NOK 2 plasser igjen Bestill
2019-12-19 16 dager Cuba – en nasjon i forandring Bergen 40 550 NOK Forespørsel
2020-01-02 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Amsterdam
2019-01-02
06:00
2019-01-02
07:40
K L M, 1196
Amsterdam
Havana
2019-01-02
12:35
2019-01-02
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-01-16
19:15
2019-01-17
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Stavanger
2019-01-17
15:05
2019-01-17
16:35
K L M, 1203
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Stavanger 31 550 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-01-02 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Amsterdam
2019-01-02
06:10
2019-01-02
07:55
K L M, 1184
Amsterdam
Havana
2019-01-02
12:35
2019-01-02
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-01-16
19:15
2019-01-17
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Bergen
2019-01-17
12:00
2019-01-17
13:45
K L M, 1185
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Bergen 31 550 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-01-02 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2019-01-02
06:30
2019-01-02
08:30
K L M, 1140
Amsterdam
Havana
2019-01-02
12:35
2019-01-02
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-01-16
19:15
2019-01-17
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Oslo
2019-01-17
14:25
2019-01-17
16:15
K L M, 1147
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 31 550 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-01-16 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Amsterdam
2019-01-16
06:10
2019-01-16
07:55
K L M, 1184
Amsterdam
Havana
2019-01-16
12:35
2019-01-16
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-01-30
19:15
2019-01-31
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Bergen
2019-01-31
12:00
2019-01-31
13:45
K L M, 1185
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Bergen 31 150 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-01-16 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2019-01-16
06:30
2019-01-16
08:30
K L M, 1140
Amsterdam
Havana
2019-01-16
12:35
2019-01-16
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-01-30
19:15
2019-01-31
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Oslo
2019-01-31
14:25
2019-01-31
16:15
K L M, 1147
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 31 150 NOK Forespørsel
2020-01-16 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Amsterdam
2019-01-16
06:00
2019-01-16
07:40
K L M, 1196
Amsterdam
Havana
2019-01-16
12:35
2019-01-16
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2019-01-30
19:15
2019-01-31
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Stavanger
2019-01-31
15:05
2019-01-31
16:35
K L M, 1203
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Stavanger 31 150 NOK Forespørsel
2020-02-20 16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 32 150 NOK Forespørsel
2020-02-20 16 dager Cuba – en nasjon i forandring Bergen 32 150 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-02-20 16 dager Cuba – en nasjon i forandring Stavanger 32 150 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-03-05 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2020-03-05
09:20
2020-03-05
11:25
K L M, 1142
Amsterdam
Havana
2020-03-05
12:35
2020-03-05
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2020-03-19
20:15
2020-03-20
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Oslo
2020-03-20
14:25
2020-03-20
16:15
K L M, 1147
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 32 790 NOK 1 plass igjen Bestill
2020-03-05 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Amsterdam
2020-03-05
06:10
2020-03-05
07:55
K L M, 1184
Amsterdam
Havana
2020-03-05
12:35
2020-03-05
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2020-03-19
20:15
2020-03-20
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Bergen
2020-03-20
12:00
2020-03-20
13:45
K L M, 1185
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Bergen 32 790 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-03-05 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Amsterdam
2020-03-05
06:00
2020-03-05
07:40
K L M, 1196
Amsterdam
Havana
2020-03-05
12:35
2020-03-05
17:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2020-03-19
20:15
2020-03-20
10:35
K L M, 724
Amsterdam
Stavanger
2020-03-20
15:05
2020-03-20
16:35
K L M, 1203
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Stavanger 32 790 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-03-19 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2020-03-19
09:20
2020-03-19
11:25
K L M, 1142
Amsterdam
Havana
2020-03-19
12:35
2020-03-19
18:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2020-04-02
16:40
2020-04-03
08:05
K L M, 724
Amsterdam
Oslo
2020-04-03
09:20
2020-04-03
11:05
K L M, 1143
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Oslo 31 250 NOK 4 plasser igjen Bestill
2020-03-19 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Amsterdam
2020-03-19
10:00
2020-03-19
11:45
K L M, 1188
Amsterdam
Havana
2020-03-19
12:35
2020-03-19
18:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2020-04-02
16:40
2020-04-03
08:05
K L M, 724
Amsterdam
Bergen
2020-04-03
15:10
2020-04-03
16:50
K L M, 1189
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Bergen 31 250 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-03-19 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Amsterdam
2020-03-19
09:55
2020-03-19
11:35
K L M, 1198
Amsterdam
Havana
2020-03-19
12:35
2020-03-19
18:15
K L M, 723
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Havana
Amsterdam
2020-04-02
16:40
2020-04-03
08:05
K L M, 724
Amsterdam
Stavanger
2020-04-03
10:00
2020-04-03
11:30
K L M, 1199
16 dager Cuba – en nasjon i forandring Stavanger 31 250 NOK 2 plasser igjen Bestill
Visa fler avresor

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Prøvesmakinger
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.