Den store Canadareisenfra Montreal over Rocky Mountains til Vancouver Island

 I Canada står naturen i fokus med Niagaras ville vann og, uendelige prærier til Rocky Mountains storslagne landskap og smaragdgrønne innsjøer. Historien og kulturen står minst like sterkt med rå nybyggereventyr og flott, fransk arkitektur. Og uansett hvor ulike byene er til sitt ytre, har de en tydelig fellesnevner: gjestfrihet.

Reisefakta

Land: Kanada

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 16 dager

Størrelse på gruppen: 20-30 personer

Visum kreves : Ja (Klikk for detaljer)

Høydepunkter

 • Niagaras storslåtte fossefall
 • Heldag med vakker natur ved Lake Louise
 • Iskalotten Columbia Icefield med Glacier Skywalk
 • Kelowna med vingårder
 • Vancouver Island med hvalsafari og vakre byen Victoria

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Flyreise Vancouver t/r. TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og reisens transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta
Canadensiske dollar (CAD). 

Kredittkort er vanlig forekommende og på noen hoteller må du oppgi kredittkortnummer som sikkerhet for å kunne benytte telefon og minibar på rommet. 

Reisen inkluderer måltider ifølge dagsprogram. Når det gjelder øvrige måltider bør du beregne at en komplett meny koster ca 20–30 CAD. Beregn også utgifter for drikke til måltidene, suvenirer, driks m.m.

Visum
Fra 15. mars 2016 må alle reisende registrere seg for en ”Electronic Travel Authorization” før de reiser inn i Canada. Logg inn for å registrere deg. Prisen er 7 CAD (kanadiske dollar) per person. Innreisetillatelsen er gyldig i 5 år (innreisetillatelsen vil bli registrert på passet, så dersom passet ditt utløper i mellomtiden må du søke om ny eTA på ditt nye pass). Myndighetene har også lastet opp en video som viser hvordan man går frem for å søke.

Ytterligere informasjon er også nødvendig for flyselskapet. Vennligst logg inn på "Min reise" så snart som mulig.

Vær oppmerksom på at du som kun har bestilt landarrangement må kontakte oss direkte på passport@temaresor.se for å kunne gi din tilleggsinformasjon.


Klima og bekledning
Vancouvers sommer strekker seg til slutten av september og gjennomsnittstemperaturen denne måneden ligger på cirka 15 grader. På Vancouver Island møter man åpent hav og vindene kan være sterke. Regntøy eller vannavstøtende jakke og bukse anbefales for båtturene samt besøk i nasjonalparken Pacific Rim. Båtturene gjennomføres med zodiakbåter med 6 personer i hver båt.

Da kortere fotturer i ulendt terreng (noen ganger på vandringslandganger) står på programmet anbefales det å ta med komfortable sko med gummisåler. Dersom du ønsker å gjennomføre en mere utførlig fottur i løpet av fridagen i Whistller kan ordentlige fjellsko anbefales.

Driks
Driks til servitører, taxisjåfører og lignende serviceyrker er mere en regel enn et unntak i Canada. Mange i servicebransjen tjener minimumslønn og lever så å si av driksen. Cirka 15 % driks gjelder for restaurantregninger og taxireiser i Canada. Vær oppmerksom på at 12 % moms kommer i tillegg på alle varer i British Colombia.

Driks er ikke inkludert på denne reisen. I stedet anbefaler vi deg å beregne 80 CAD til sjåfører, restaurantpersonalet og ved inkluderte aktiviteter. Dette betales på plass til TEMAs reiseleder som tar seg av fordelingen av disse.

For øvrig
Strøm er 110 volt som i USA. Adapter er nødvendig da stikkontaktene er annerledes enn de europeiske. Mobiltelefon med 3G fungerer. Kontroller alltid med din mobiloperatør om vilkårene for utenlandssamtaler med ditt abonnement. 


Vær oppmerksom på
Flyselskapet Icelandair inkluderer ikke mat ombord, men tilbyr et sortiment av drikke og mat til salg ombord. For mer informasjon les videre her på flyselskapets egen hjemmeside. 

Når du mottar din flybillett og får billettnummer/bookingreferanse - ca 3 uker før avreise kan du gå inn på Icelandairs hjemmeside og forhåndsbestille og betale for mat ombord. 

Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.