Den store ThailandsreisenSiams skatter fra nord til sør

Få land kan måle seg med kombinasjonen av det allsidige smilets lands storslagne sceniske panoramaer, varierende kjøkken, praktfulle templer og milelange strender. Sammen utforsker vi Siams skatter, en reise der vi har plukket ut våre favorittsteder. På vår odyssé fra Chiang Mai, over de teakskogdraperte fjellene til Chiang Dao og Chiang Rais «Gylne triangel» ved Mekong. I hovedstaden Bangkok besøker vi det historiske kongepalasset, smaragdbuddhaens tempel. På kanalene på vestsiden av Thonburi forstår vi hvorfor hovedstaden en gang ble smykket med epitetet «Østens Venezia». I sør lokker den urgamle regnskogen i nasjonalparken Khao Sok med båttur på Chaew Lan sjøen, som er Thailands svar på Halong Bay, eller Kinas Guilin, med sine sukkertopper i kalkstein. Vi avrunder ved Andamanhavet i fredelige Khao Lak. 

Reisefakta

Land: Thailand

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 14 dager

Størrelse på gruppen: 16-26 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

 • Chiang Mai – Nord-Thailands kulturelle hjerte
 • Mektige tempelbesøk i Chiang Rai & Bangkok
 • Båtturer på flere historiske vannveier
 • Khao Sok nasjonalpark med Cheow Lansjøen
 • Sol- og badedager i Khao Lak

Viktig om reisen

I grunnprisen inngår
Flyreise fra Skandinavia til Chiang Mai og hjemreise fra Phuket. Øvrige transporter i henhold til reisens program. Del i dobbeltrom med dusj/wc, måltider ifølge program, alle utflukter og adganger, dersom ikke noe annet blir oppgitt, samt reiseleder fra TEMA.

Ekstradager med sol og bad
I rundreisen inngår 3 netter i Khao Lak med to helt ledige sol- og badedager. Det er også mulig å forlenge besøket sitt her. Hotell: Khao Lak Laguna Resort, romtype: Siam Chalet inklusive frokost. Pris per natt avhengig av sesong, ca. 800 NOK per person og natt, dersom det blir bestilt minst 3 ekstra netter. I denne prisen inngår også transfer til flyplassen for hjemreisen. Det er også anledning til å forlenge besøket med minst 3 hotellovernattinger på hotell Metadee Resort & Villa i Phuket, romtype: Deluxe Pool View. Pris per natt avhengig av sesong, ca. 850 NOK per person og natt, dersom det blir bestilt minst 3 ekstra netter. I prisen inngår frokost og transfer til hotellet fra Khao Lak og videre også til flyplassen på avreisedagen.

NB! Ved en forlengelse av reisen kan det ev. også tilkomme ekstra kostnader for flybilletten. For spørsmål eller bestilling av egen forlengelse, ring oss på telefon: 210 00 820

Valuta
Baht (THB). De vanligste bank- og kredittkort aksepteres i de fleste butikkene. Minibanker finnes i de større byene. For mer informasjon om valuta og kurs, kontakt bank- eller vekslingskontor.

Driks
Driks er ikke inkludert i prisen. TEMAs reiseleder samler inn 1 500 THB per person i begynnelsen av reisen, og tar seg av fordelingen mellom sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonal ved felles måltider med mer.

Klima
Thailand har et tropisk klima. Regnet faller hovedsakelig i perioden mai–juni til september–oktober. I innledning av perioden faller nedbøren i form av kraftige, men kortvarige ettermiddagsskurer. I september og delvis i oktober kan det bli mer langvarig regn.

Informasjon om klima og aktuelle værprognoser finner man blant annet på yr.no, bbc.com og cnn.com.

Klær og utstyr
Kjølig kledsel, luftige plagg med lange ermer, som beskytter mot sterk sol og også mot insekter. Det anbefales gode sko til spaserturer i nasjonalparker. Glem ikke badetøy. Pakk også ned en paraply og lettere regntøy.

Viktig informasjon
Dag 2-7 i nordre Thailand foregår all transport i minibusser.

Hotell/overnatting

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreisested Pris Status
12.02.2022 14 dager Den store Thailandsreisen Oslo 42 850 NOK 4 plasser igjen Bestill

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.