Fottur i DolomitteneMarcialonga og Fassadalen

I Dolomittene i det nordøstre Italia vandrer vi i dramatisk terreng med spisse topper, frodige alpeenger og en artsrik flora som har gjort området berømt. Den østerrikske og italienske kulturen møtes i mat, arkitektur og språk. I løpet av reisen smaker vi både vin, ost og grappa fra lokale produsenter. Canazei, Campitello og Vigo di Fassa er noen av byene med strålende beliggenhet og høy sjarmfaktor som vi blir bedre kjent med på denne fotturen.

Reisefakta

Land: Italia

Reisetype: Fotturer - vanskelighetsgrad 2, middels

Reiselengde: 8 dager

Størrelse på gruppen: 15-22 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

 • Den koselige byen Vigo di Fassa
 • Det familiære og hyggelige hotellet
 • Bolzano med ismannen Ötzi
 • Alle fotturer
 • Vin-, grappa- og ostesmaking

Dagsprogram
2022

Dag 1 – Vigo di Fassa.
Avreise fra Skandinavia til Venezia. Transport til hotellet der vertsparet Paola og Renato ønsker oss velkommen til hotell Dolasilla med en personlige atmosfære. Vi bor hele oppholdet på hotell i Vigo di Fassa.

Dag 2 – Fjellpassene.
Etter frokost kjører vi til Paolina-passet der vi fortsetter turen med stolheiser. I løpet av noen minutter er vi oppe på 2125 meter. Hele dagen nyter vi den vakre utsikten der vi vandrer på stein- og grusveier. Den lave buskvegetasjonen i dalførene minner om heldekkende lysegrønne tepper på vei til dagens lunsjpause og hvile. Vandringen fortsetter over knauser og sommerenger, og bli ikke overrasket dersom du plutselig står ansikt til ansikt med en beitende ku. Vi vandrer opp og ned over høyder med en brattere bakke på cirka 150 meters høydeforskjell.

Dag 3 – Karersjøen og Bolzano.
Vi kjører buss til den sagnomsuste Karersjøen ved foten av Latemarfjellene. Her nyter vi den friske luften i skyggen av de store trærne. I Bolzano besøker vi Ôtzimannen i det arkeologiske muséet. Han levde under forhistorisk tid omkring 3300 f.Kr. Kroppen hans ble funnet først i 1991. Vi passerer fransiskanernes kirke og får se vakre fontener og palasser. På Piazza Walter, byens mest elegante torg, konkurrerer uteserveringene med katedralen om turistenes interesse. Avslutningsvis besøker vi en vingård som dyrker tradisjonelle druer. Gården har vært eid av familien Murmeltier siden 1700-tallet og siden den gang har det vært vin der. Vi smaker noen av gårdens utvalgte viner.

Dag 4 – Catinaccio.
Etter frokost tar vi den effektive kabinheisen opp til 2000 meters høyde. Innledningsvis tar vi en kortere vandring på fint steinlagte stier gjennom kupert mark og skog. Det er lett å slappe av til lyden av fuglesang og kubjeller på avstand, og over tretoppene ser vi silhuetten av Marmoladafjellet, Dolomittenes høyeste fjell, 3342 moh. Vandringen fortsetter på buktende grusstier og klippestein som fører oss stadig høyere opp. Dolomittenes vakre landskap slutter aldri å fascinere, uansett hvor vi snur oss møtes vi av en ny og vakker utsikt. Vi tar en etterlengtet pause ved en alpehytte, og etter en lettere lunsj og litt hvile er vi klare for ettermiddagsturen. Nå kan du velge; enten den litt tøffere turen som først tar oss opp lang fjellveggen for deretter å gå nedover, eller den lettere varianten tilbake til Ciampedie-terrassen og videre ned til hotellet på en av de mange skogsstiene. Cirka 300 meters høydeforskjell under vandringen, det er bratt med vi tar det med ro.

Dag 5 – Ledig dag.
I dag har du fri. Du kan shoppe, leie sykkel og se deg om i området eller vandre langs Marcialonga-løypa i dalen. Kvelden er også fri. Middag er inkludert men hvis du ønsker å teste en av byens mange restauranter kan reiselederen gi tips.

Dag 6 – Sassolungomassivet.
Vi tar taubane fra byen Campitelli opp til dagens utgangspunkt: Col Rodella, 2480 meter over havet. Vandringen går syd for Sassolungo, den lange steinen. Massivet er over 3000 meter høyt og vi nøyer oss med å beundre massivet på avstand og fortsetter turen på leire og grus. Etter mange buktende stier kommer vi frem til den avkoblende atmosfæren ved en alpehytte. Veien fortsetter på kutråkk og frodige enger. Tilbake i Campitello blir det tid på egen hånd før vi tar bussen tilbake til hotellet. Cirka 100 meters høydeforskjell under vandringene. Bratt nedstigning på 600 meter og 300 meters høydeforskjell.

Dag 7 – Passo Pordoi.
Dagen innledes med en busstur til Canazei der vi fortsetter med taubane og kabinheis opp til Col di Rose 2382 moh. Her oppe kan vi nyte en eventyrlig utsikt over Canazei og Marcialongadalen, men vi ser også Marmoladafjellenes snøhvite isbreer. Vi vandrer nedenfor fjelltoppen Sas Becé og kommer frem til Passo Pordi i passelig tid for en formiddagskaffe. Her venter nok en kabinheis for en tur opp til hele 2950 moh.! Luften er svalere og det er nok lurt å ha en varm genser tilgjengelig. Det er ikke uvanlig at snøen ligger helt frem til juli i denne høyden. Den som vil kan ta en kort vandring til alpehytta Forcella Pordoi eller bare bli igjen ved en av utsiktsterrassene og ta det litt roligere. Vi spiser en trivelig lunsj før vi drar tilbake til hotellet. Kortere vandringer med 150 meters høydeforskjell ved to tilfeller i løpet av dagen.

Dag 8 – Hjemreise.
Avreise til flyplassen for hjemreise til Norge. Arrivederci og på gjensyn!

Dette er inkludert i reisen

• Fly til Venezia t/r
• Samtlige overnattinger
• 7 frokoster
• 2 lunsjer (på restaurang - ingen piknik utstyr nødvendig)
• 7 middager 
• Vin-, grappa- og ostesmaking
• Inngangsbilletter ifølge program

• TEMAs reiseleder
• Hotellskatt

REISE FAKTA

Dag 1
Skandinavia – Venezia. Transferbuss til Vigo di Fassa, ca. 175 km. Syv overnattinger på hotell. Middag er inkludert.

Dag 2
Middels krevende fottur ved Paolina- og Costalungapasset, ca. 5 timer (12-16 km). Buss 10 km. Vi tar heis opp til 2 125 moh og vandrer opp til 2 349 moh. Høydeforskjell 224 meter. Vi går tilbake ned til 1 992 moh. Høydeforskjell 357 meter. Frokost og middag er inkludert.

Dag 3
Lett spasertur rundt Karersjøen. Buss 80 km. Besøk i Bolzano. Vin- og grappasmaking. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 4
Fottur i Catinaccio-passet. Vi går 4-6 timer (10-16 km) avhengig av valgt vanskelighetsgrad og værforhold. Vi tar linbane opp til 1 992 moh og vandrer opp til 2 246 moh. Høydeforskjell 254 meter. Frokost og middag er inkludert.

Dag 5
Ledig dag i Vigo di Fassa. Frokost og middag er inkludert.

Dag 6
Middels krevende fottur ved Sassolungo på ca. 5-6 timer (14-22 km). Vi tar linbane opp til 2 400 moh og går ned til 2 300 for så å gå tilbake til 2 400 moh. Høydeforskjell 100 meter. Etter lunsj fortsetter vi ned til 1 300 meter. Høydeforskjell 1 100 meter. Buss 20 km. Frokost og middag er inkludert.

Dag 7
Lettere fottur på ca. 4 timer (8-15 km). Linbane opp til 2 383 moh og går ned til 2 239 moh. Høydeforskjell 562 meter. Buss 25 km. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 8

Italia

Innbyggere 60 millioner
Flateinnhold 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italiensk samt minoritetsspråk som sardinsk, ladinsk, tysk, fransk, albansk, slovensk og gresk
Religion Ca. 85 % av italienerne er romersk katolikker. Øvrige er bl.a. muslimer, protestanter, Jehovas vitne, buddhister og jøder.

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Venezia t/r, TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og øvrige transporter ifølge dagsprogrammet.

Gruppens størrelse

Minimum 15 personer og maksimum 22 personer


Valuta


Euro (EUR).

De vanligste bank- og kredittkortene aksepteres i de fleste butikkene. Det finnes minibanker.
Les mer under Valutaveksling ».

Kontakt bank eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Driks

Driks er ikke inkludert i reisens pris. TEMAs reiseleder samler inn 25 EUR per person (ca. 260 kr) ved reisens start, og tar seg av fordelingen til sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonalet ved felles måltider med flere. 


Klima  

På Internett finner du værprognoser over de fleste stedene vi besøker på reisen. Se www.bbc.com eller www.yr.no.

Klær og utstyr 

Ta gjerne med et par varme plagg, i tillegg til lettpakket regntøy. Ta med solide tursko til fotturene. 

Fotturen

Dolomittene har et kupert landskap og fotturne går sjelden i flatt terreng, det går enten opp eller ned. Du bør derfor ha normal god kondisjon for å ha glede av reisen. vandringsstaver i sammenfellbart teleskopformat kan være bra å ha med, da disse delvis kan avlaste ømme ledd. Vær oppmerksom på at en vandring kan endres avhengig av værforhold og lignende.

Se flere tips til TEMAs fotturer her »

For øvrig

Kart: På guidede fotturer deles det ikke ut kart. Reiselederen har derimot detaljerte kart og kan hjelpe til med kjøp av kart på stedet. 

Underlaget preges av bra stier, men også partier med stein- og fjellgrunn. Vi bruker verken stegjern eller tau på denne turen, og passerer bare enkelte partier med isbre eller snø.

På denne fotturen har vi ingen piknik. De måltider som er inkludert serveres på oppdekte bord. Du trenger derfor ikke å ta med kopp, bestikk og tallerken som nevnes under vår generelle pakkelisten for fotturer.

Hotell/overnatting

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreisested Pris Status
16.06.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2022-06-16
06:00
2022-06-16
07:10
SAS, 1871
Copenhagen
Venice
2022-06-16
08:35
2022-06-16
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-06-23
11:30
2022-06-23
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Stavanger
2022-06-23
16:55
2022-06-16
18:05
SAS, 1874
8 dager Fottur i Dolomittene Stavanger 20 550 NOK 1 plass igjen Bestill
16.06.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2022-06-16
06:00
2022-06-16
07:15
SAS, 1461
Copenhagen
Venice
2022-06-16
08:35
2022-06-16
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-06-23
11:30
2022-06-23
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-06-23
15:25
2022-06-23
16:35
SAS, 1460
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 20 150 NOK Forespørsel
16.06.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Copenhagen
2022-06-16
06:00
2022-06-16
07:20
SAS, 2861
Copenhagen
Venice
2022-06-16
08:35
2022-06-16
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-06-23
11:30
2022-06-23
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-06-23
15:25
2022-06-23
16:35
SAS, 1460
Oslo
Bergen
2022-06-23
17:55
2022-06-23
18:45
SAS, 281
8 dager Fottur i Dolomittene Bergen 21 250 NOK Forespørsel
30.06.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2022-06-30
09:55
2022-06-30
11:05
SAS, 1455
Copenhagen
Venice
2022-06-30
12:40
2022-06-30
14:45
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-07-07
15:35
2022-07-07
17:40
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-07-07
19:05
2022-07-07
20:15
SAS, 2692
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 17 390 NOK Forespørsel
30.06.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2022-06-30
06:00
2022-06-30
07:10
SAS, 1871
Copenhagen
Venice
2022-06-30
12:40
2022-06-30
14:45
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-07-07
15:35
2022-07-07
17:40
SAS, 2692
Copenhagen
Stavanger
2022-07-07
20:55
2022-07-07
22:05
SAS, 1874
8 dager Fottur i Dolomittene Stavanger 17 990 NOK Forespørsel
30.06.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Copenhagen
2022-06-30
10:00
2022-06-30
11:20
SAS, 2865
Copenhagen
Venice
2022-06-30
12:40
2022-06-30
14:45
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-07-07
15:35
2022-07-07
17:40
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-07-07
19:05
2022-07-07
20:15
SAS, 2692
Oslo
Bergen
2022-07-07
22:05
2022-07-07
22:55
SAS, 295
8 dager Fottur i Dolomittene Bergen 18 490 NOK Forespørsel
07.07.2022 8 dager Fottur i Dolomittene Trondheim 19 470 NOK Forespørsel
07.07.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2022-07-07
06:00
2022-07-07
07:10
SAS, 1871
Copenhagen
Venice
2022-07-07
11:05
2022-07-07
13:10
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-07-14
14:00
2022-07-14
16:05
SAS, 2692
Copenhagen
Stavanger
2022-07-14
16:55
2022-07-14
18:05
SAS, 1874
8 dager Fottur i Dolomittene Stavanger 18 850 NOK Forespørsel
07.07.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Copenhagen
2022-07-07
06:00
2022-07-07
07:20
SAS, 2861
Copenhagen
Venice
2022-07-07
11:05
2022-07-07
13:10
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-07-14
14:00
2022-07-14
16:05
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-07-14
17:05
2022-07-14
18:15
SAS, 1468
Oslo
Bergen
2022-07-14
19:40
2022-07-14
20:30
SAS, 287
8 dager Fottur i Dolomittene Bergen 19 250 NOK Forespørsel
07.07.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2022-07-07
07:00
2022-07-07
08:10
SAS, 1463
Copenhagen
Venice
2022-07-07
11:05
2022-07-07
13:10
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-07-14
14:00
2022-07-14
16:05
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-07-14
17:05
2022-07-14
18:15
SAS, 1468
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 17 990 NOK Forespørsel
25.08.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Munich
2022-08-25
07:45
2022-08-25
10:00
Lufthansa, 2457
Munich
Venice
2022-08-25
11:50
2022-08-25
12:50
Air Dolomiti, 8202
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Munich
2022-09-01
13:30
2022-09-01
14:30
Air Dolomiti, 8203
Munich
Oslo
2022-09-01
15:55
2022-09-01
18:05
Lufthansa, 2454
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 17 950 NOK 6 plasser igjen Bestill
28.08.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Munich
2022-08-28
07:15
2022-08-28
09:30
Lufthansa, 2457
Munich
Venice
2022-08-28
11:50
2022-08-28
12:50
Air Dolomiti, 8202
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Munich
2022-09-04
13:30
2022-09-04
14:30
Air Dolomiti, 8203
Munich
Oslo
2022-09-04
15:55
2022-09-04
18:05
Lufthansa, 2454
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 18 290 NOK 2 plasser igjen Bestill
01.09.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Munich
2022-09-01
07:45
2022-09-01
10:00
Lufthansa, 2457
Munich
Venice
2022-09-01
11:45
2022-09-01
12:45
Air Dolomiti, 8202
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Zürich
2022-09-08
14:50
2022-09-08
16:00
Swiss International Air Lines, 1663
Munich
Oslo
2022-09-08
16:00
2022-09-08
18:10
Lufthansa, 2454
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 18 250 NOK 4 plasser igjen Bestill
08.09.2022 8 dager Fottur i Dolomittene Trondheim 18 390 NOK Forespørsel
08.09.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2022-09-08
06:00
2022-09-08
07:15
SAS, 14661
Copenhagen
Venice
2022-09-08
08:35
2022-09-08
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-09-15
11:30
2022-09-15
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-09-15
15:25
2022-09-15
16:35
SAS, 1460
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 18 350 NOK 1 plass igjen Bestill
08.09.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Copenhagen
2022-09-08
06:00
2022-09-08
07:10
SAS, 1871
Copenhagen
Venice
2022-09-08
08:35
2022-09-08
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-09-15
11:30
2022-09-15
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Stavanger
2022-09-15
20:55
2022-09-15
22:05
SAS, 1876
8 dager Fottur i Dolomittene Stavanger 17 890 NOK Forespørsel
08.09.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Copenhagen
2022-09-08
06:00
2022-09-08
07:20
SAS, 2861
Copenhagen
Venice
2022-09-08
08:35
2022-09-08
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-09-15
11:30
2022-09-15
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Bergen
2022-09-19
17:00
2022-09-15
18:20
SAS, 2872
8 dager Fottur i Dolomittene Bergen 18 390 NOK Forespørsel
15.09.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2022-09-15
06:00
2022-09-15
07:15
SAS, 1461
Copenhagen
Venice
2022-09-15
08:35
2022-09-15
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-09-22
11:30
2022-09-22
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-09-22
15:25
2022-09-22
16:35
SAS, 1460
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 17 590 NOK 2 plasser igjen Bestill
22.09.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2022-09-22
11:50
2022-09-22
13:40
K L M, 1144
Amsterdam
Venice
2022-09-22
14:25
2022-09-22
16:10
K L M, 1655
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Amsterdam
2022-09-29
16:55
2022-09-29
18:55
K L M, 1656
Amsterdam
Oslo
2022-09-29
20:50
2022-09-29
22:35
K L M, 1151
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 20 050 NOK 6 plasser igjen Bestill
29.09.2022 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2022-09-29
06:00
2022-09-29
07:15
SAS, 1461
Copenhagen
Venice
2022-09-29
08:35
2022-09-29
10:40
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2022-10-06
11:30
2022-10-06
13:35
SAS, 2692
Copenhagen
Oslo
2022-10-06
18:05
2022-10-06
19:15
SAS, 462
8 dager Fottur i Dolomittene Oslo 17 590 NOK 6 plasser igjen Bestill
Vis flere avreiser

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Fotturer

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.