Fottur i Liguria med Cinque TerreFem små byer og Portofino

I Liguria finner vi Nord-Italias vakreste landskap. Vi vandrer i Cinque Terre – nasjonalparken med de fem landsbyene med strålende beliggenhet og skyhøy sjarmfaktor – og gjennom macchia-landskap. Her henter vi inn dufter fra helårs grønne busker og tar båtturer langs den vakre kysten. Den spektakulære utsikten og den gode maten lar ingen skuffet. Vi topper turen med et besøk til Portofino og Parco regionale di Portovenere.

Reisefakta

Land: Italia

Reisetype: Fotturer - vanskelighetsgrad 2, middels

Reiselengde: 8 dager

Størrelse på gruppen: 15-24 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

 • Vandring i Cinque Terre
 • Båtturer langs den liguriske kysten
 • Vinsmaking i Colli di Luni
 • Portofinos nasjonalpark
 • Velsmakende pikniklunsjer

Dagsprogram
Sommer 2024 alt. 1

Avreise: 6/4, 20/4, 18/5, 24/8, 14/9, 28/9, 5/10

Dag 1. Ankomst
Avreise fra Skandinavia til Italia. Transport fra flyplassen til hotellet i Genova for overnatting.

Dag 2. Portofinos naturpark
Vi reiser med buss til Santa Margherita på den liguriske kysten. Vel fremme tar vi en kort spasertur på asfalterte stier gjennom kuperte olivenlunder over Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovenfor det elegante Portofino kan vi nyte den vakre utsikten ned til den eksklusive marinaen der yachter og småbåter stimler sammen. Byen er blitt kjent for sine sjarmerende, okerfargede hus med grønne skodder. Kanskje det frister med en aperitiff på torget etter en spasertur i de elegante butikkene.

Vi tar båten tilbake til Santa Margherita der bussen venter på oss for å kjøre oss til hotellet i Ameglia. Her, omgitt av landskapet og roen, skal vi bo de neste tre nettene. Om kvelden spiser vi felles middag på hotellet.

Dag 3 Montemercello
Vi reiser med buss, ca. 10 kilometer, til middelalderlandsbyen Montemarcello. Naturområdet med samme navn møter oss med løvverk, staselige sypresser og frodige Aleppo-furutrær. Vi vandrer på de gamle mulattieriene, brolagte muldyrstier, som også markerte grensene mellom ulike eiendommer.

Den gamle fiskerlandsbyen Tellaro er vårt første mål. Vi når den etter ca. seks kilometer (300 høydemeter). I dag er de restaurerte husene hovedsakelig bebodd av ferierende milanesere. Den karakteristiske rosafargen dominerer, og kirken San Giorgio ligger dramatisk til på en klippe ved sjøen. Etter en velsmakende piknik på klippene, fortsetter vi ytterligere tre kilometer til fots. Vi går langs en kyststi og deretter via en bratt steintrapp inn i en steineikeskog til Lericis beskyttede havn og mektige borg. I Lerici får du tid til å utforske på egen hånd eller kanskje ta en dukkert i havet, før vi tar bussen tilbake til hotellet.

Om kvelden setter vi kursen mot den hyggelige nabolandsbyen Sarzana. Kvelden er fri til å utforske denne middelalderlandsbyen på egen hånd.

Dag 4. Lerici og Santerenzo
Dagens vandring begynner og slutter i Lerici, som vi ankommer med buss om morgenen. Vi følger en rund løype mellom åsene ovenfor Lerici og Santerenzo, som byr på en fantastisk utsikt over Golfo dei Poeti. Underveis passerer vi flere av de små landsbyene som ligger her. Etter dagens vandring får du tid til en dukkert i havet.

Om kvelden spiser vi felles middag ved sjøen.

Dag 5. Alta Via og vin
Vi sjekker ut og tar bussen innover i landet til Bolano. Vi skal gå en del av turstien Alta Via i de liguriske fjellene, som strekker seg helt til den franske grensen. Her kommer vi inn i frodige, grønne skoger med mange løvtrær. Vi nyter den storslåtte utsikten over den frodige Varadalen og Apenninene, også kjent som Italias ryggrad.

Turen går i knappe 600 meters høyde, der vi nyter stillheten og den friske luften. I eikeskogen er det tydelige spor etter villsvinets bjeffing. Styrket av den flotte turen og en herlig piknik kjører vi videre med buss mot den toskanske grensen, men stopper på den liguriske siden i Luni. Her får vi en presentasjon og prøvesmaking av regionens mest berømte vin, den friske og fruktige Vermentino, på en vingård. Vi smaker også på lokale spesialiteter som olivenolje, spekemat og oster.

Etter besøket på vingården reiser vi videre til La Spezia, som blir vår base de siste tre nettene.

Kvelden er til egen disposisjon.

Dag 6. Cinque Terre (fem små landsbyer)
Cinque Terre består av fem sjarmerende landsbyer som ser ut til å klamre seg fast til klippene i Middelhavet. Området var isolert frem til jernbanen kom på slutten av 1800-tallet. I dag er området en del av en nasjonalpark og har siden 1997 vært beskyttet av UNESCO som kulturarv. Etter frokost tar vi toget den korte strekningen fra La Spezias sentralstasjon til den karakteristiske landsbyen Manarola. Høye tårnhus i ulike farger speiler seg i det turkise havet. Vi rusler langs landsbyens hovedgate der båtene ligger på rekke og rad foran husdørene. Deretter fortsetter vi med tog til Corniglia, som ligger på en bratt klippe 100 meter over havet.

Fra Corniglia går vi langs en gammel sti med bratte skråninger dekket av oliventrær, vingårder og sitronlunder. I den fjerde landsbyen Vernazza, som stikker ut på en odde med middelaldertårn, besøker vi også kirken Santa Margherita som er bygget ved havet. For å komme til den femte og siste landsbyen, Monterosso, følger vi den kuperte stien med vakker havutsikt. I Monterosso er det en stor strand der du kan ta en forfriskende dukkert. (Programmet kan få en annen rekkefølge avhengig av vær og vind). Om ettermiddagen returnerer vi til La Spezia med båt fra Monterosso. Hvis båten ikke går på grunn av været, tar vi toget tilbake til La Spezia.

Kvelden er fri til egne aktiviteter.

Dag 7. Palmaria og båttur
Vi forlater La Spezia med båt og fortsetter videre til øya Palmaria, den største av øyene i Golfo dei Poeti. Dagens vandring går gjennom den typiske middelhavsmacchiaen, det vil si busklandskap og lunder med roser, barlind og myrte. Flere steder støter vi på ruiner av forsvarsverk fra andre verdenskrig og små marmorbrudd. Etter turen tar vi en båttur og opplever den dramatiske topografien på de tre øyene ytterst i bukten, med flere grotter som er dannet på havnivå og gråhvite kalksteinslag som er godt synlige i de bratte fjellveggene. Vi returnerer til Portovenere for lunsj, og tidlig om ettermiddagen går båten tilbake til La Spezia.

Om kvelden oppsummerer vi uken som har gått mens vi spiser avskjedsmiddag sammen på en restaurant.

Dag 8. Hjemreise
Transport til flyplassen for hjemreise. Vi sier Arrivederci og velkommen tilbake!

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Italien
• Samtlige overnattinger
• TEMAs reiseleder
• 7 frokoster
• 4 lunsjer
• 3 middager
• 1 vinsmaking
• Inngangsbilletter ifølge program

REISE FAKTA

Dag 1
Skandinavia – Italia. Transport med buss til hotellet 11 km (200 km ved ankomst Milano). En natt på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Fottur i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besøk i Portofino. Båt Portofino – Santa Margherita. Buss til Ameglia, 85 km. Frokost, pikniklunsj og middag inkludert. Tre netter på hotell i Ameglia.

Dag 3
Fottur i naturområdet Montemarcello, 9 km. Høydeforskjell 300 meter. Besøk i landsbyene Tellaro og Montemarcello. Kveld på egen hånd i Sarzana. Buss 35 km. Frokost og pikniklunsj er inkludert.

Dag 4
Fottur ovenfor Lerici og Santerenzo. Buss til og fra Lerici 30 km. Ettermiddagen er fri til avslapning. Frokost og middag er inkludert.

Dag 5
Fottur langs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinsmaking i Colli di Luni. Frokost og pikniklunsj inkludert. Frokost og pikniklunsj inkludert. Tre overnattinger på hotell i La Spezia.

Dag 6
Tog til Corniglia med stopp i landsbyen Manarola. Fottur i Cinque Terre, 5 eller 9 km. Høydeforskjell 200 meter. Båt Monterosso – La Spezia. Frokost er inkludert.

Dag 7
Fottur på øya Palmaria, ca. 5 km. Høydeforskjell 150 meter. Båtoverfart 20 minutter. Panoramisk båttur i bukten på ca. 45 minutter. Frokost, lunsj og avskjedsmiddag er inkludert.

Dag 8
Transport med buss til flyplassen 110 km (275 km ved avreise fra Milano). Hjemreise. Frokost er inkludert.

Italia

Innbyggere 60 millioner
Flateinnhold 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italiensk samt minoritetsspråk som sardinsk, ladinsk, tysk, fransk, albansk, slovensk og gresk
Religion Ca. 85 % av italienerne er romersk katolikker. Øvrige er bl.a. muslimer, protestanter, Jehovas vitne, buddhister og jøder.

Dagsprogram
Sommer 2024 alt. 2

Avrejser: 25.5, 8.6

Dag 1 – Ankomst
Avreise fra Skandinavia til Italia. Transfer til hotell i Genova for overnatting.

Dag 2 – Portofinos naturpark
Med buss reiser vi til Santa Margherita ved den liguriske kysten. Vi gjør en kortere fottur på steinlagte stier gjennom kuperte olivenlunder ovenfor Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovenfor det elegante Portofino har vi en vakker utsikt nedover den eksklusive marinaen der yachter og småbåter trenges sammen. Byen har blitt berømt for sine sjarmerende, okerfargede hus med grønne vinduslemmer. Mulighet for en aperitivo på torget etter en spasertur blant de elegante butikkene.

Vi reiser med båt til Santa Margherita der bussen venter og tar oss til hotellet i Lerici. Resten av dagen ledig og mulighet for å oppleve noen av byen severdigheter. Vi bor seks netter på hotell i Lerici.

Dag 3 – Cinque Terre
Cinque Terre består av fem sjarmerende byer som synes å klamre seg fast til de klippeformede fjellveggene ved Middelhavet. Området lå isolert til jernbanen kom på slutten av 1800-tallet. Dette er nå en del av en nasjonalpark og beskyttet av Unesco som kulturarv siden 1997. Etter frokost går bussen mot La Spezias sentralstasjon der vi tar toget videre den korte strekningen til den karakteristiske byen Manarola. Høye tårnhus i ulike farger speiler seg i det turkisfargede havet. Vi vandrer langs byens hovedgate der båter er dratt opp og ligger foran husportene. Vi fortsetter togreisen til Corniglia som ligger på en bratt klippe 100 meter over havet.

Fra Corniglia vandrer vi langs en gammel sti med bratte bakker dekket av oliventrør, vin- og sitronavlinger. I den fjerde byen Vernazza, som skyter ut av en odde med sine middelaldertårn, besøker vi kirken Santa Margherita, bygget ved sjøen. For å komme til den femte og siste byen, Monterosso, følger vi den kuperte stien med sine vakre utsikter utover havet. I Monterosso finnes en større strand der det er mulighet for å ta et bad. På ettermiddagen tar vi oss tilbake til Lerici med båt fra Monterosso. Merk at programmet kan få en annen rekkefølge, avhengig av vær og vind. Skulle båten ikke gå på grunn av været, tar vi toget tilbake til Lerici.

Dag 4 – Lerici og Santerenzo
Dagens vandring starter og slutter bekvemt ved hotellet. Vi følger en sirkelsti blant kullene ovenfor Lerici og Santerenzo som byr på en magisk utsikt over Golfo dei Poeti. På veien passerer vi fler av de små landsbyene som ligger her. Tilbake ved hotellet er ettermiddagen ledig for egne aktiviteter.

Dag 5 – Palmaria og båttur
Fra Lerici reiser vi med båt over til øya Palmaria, som er den største av øyene i Golfo dei Poeti. I løpet av dagens fottur finner vi blant annet den typiske middelhavsmacchiaen, det vil si buskmarker og skogholt med klipperoser, ginst og myrt. På flere steder møtes vi av rester av forsvarsanlegg fra andre verdenskrig og mindre marmorbrudd. Etter fotturen gjør vi en båtrundtur og får oppleve den dramatiske topografien av de tre øyene som ligger ytterst i bukten, flere grotter har blitt dannet her ved havnivå og kalklagene i grå-hvit skala synes tydelig i de bratte fjellveggene. Vi vender tilbake til Portovenere for lunsj og reiser med båt tidlig ettermiddag til Lerici.

Dag 6 – Alta Via og vin
Vi forlater kysten og reiser innover i landet med buss til Bolano. Vi kommer til å gå et stykke av vandringsstien Alta Via i de liguriske fjellene, som strekker seg hele veien til den franske grensen. Her kommer vi inn i grønne skoger med mye løvtrær. Vi nyter storslåtte utsikter over den frodige Vara-dalen og fjellkjeden Apenninene, som også blir kalt Italias ryggrad. Fotturen går på knappe 600 meters høyde og her nyter vi stillheten og den friske luften. I steineikskogen ser vi tydelige spor av villsvinets besøk. Styrket av den vakre vandringen og en herlig piknik tar vi buss mot den toscanske grensen, men stopper på den liguriske siden i Luni. På en vingård får vi en presentasjon og prøvesmaking av regionens mest kjente vin, den friske og fruktige Vermentino. Vi får dessuten prøvesmake lokale spesialiteter i form av olivenolje, charcuterie og oster. Kvelden i Lerici er fri for egne aktiviteter.

Dag 7 – Montemarcello
Vi reiser med buss, cirka 15 kilometer, til middelalderbyen Montemarcello. Her starter ukens siste lengre fottur. Naturområdet ved samme navn ønsker oss velkommen med trelyng, sypresser i staselig givakt og yppige Aleppofuruer. Vi vandrer på gamle mulattieri, steinbelagte muleselstier, som også markerte grensen mellom ulike eiendommer.

Den gamle fiskebyen Tellaro blir ditt første mål. Hit kommer vi etter cirka seks kilometer (300 høydemeter). I dag bor først og fremst ferierende Milanoinnbyggere i de restaurerte husene. En karakteristisk rosa farge dominerer og kirken San Giorgio ligger dramatisk til på et stup ved havet. Etter en velsmakende pikniklunsj på klippene går vi ytterligere tre kilometer. Vi går langs en kystvei, deretter via en bratt steintrapp inn i en steineikskog frem til Lericis beskyttede båthavn og mektige borg. Ettermiddagen er ledig til å rusle rundt litt på egen hånd eller kanskje passe på å ta et lite bad i havet. På kvelden samles vi for en siste felles middag.

Dag 8 – Hjemreise
Transfer til flyplass for hjemreise. Vi sier Arrivederci og velkommen tilbake!

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Italien
• Samtlige overnattinger
• TEMAs reiseleder
• 7 frokoster
• 4 lunsjer
• 3 middager
• 1 vinsmaking
• Inngangsbilletter ifølge program

REISE FAKTA

Dag 1
Skandinavia – Italia. Transfer med buss til Genova, 11 km (200 km ved ankomst til Milano). En overnatting på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Fottur i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besøk i Portofino. Båt Portofino - Santa Margherita. Buss til Lerici, 85 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert. Seks overnattinger på hotell i Lerici.

Dag 3
Buss La Spezia, 11 km. Tog til Corniglia. Fottur i Cinque Terre, alternativt 9 km. Høydeforskjell 200 meter. Båt Monterosso - Lerici. Frokost er inkludert.

Dag 4
Fottur ovenfor Lerici og Santerenzo. Starter og slutter ved hotellet. Ettermiddag ledig. Frokost og middag inkludert.

Dag 5
Fottur på øya Palmaria, 6 km. Høydeforskjell 150 meter. Båtreise 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 6
Fottur langs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinsmaking i Colli di Luni. Frokost og pikniklunsj er inkludert.

Dag 7
Fottur i Montemarcello naturområde, 9 km. Høydeforskjell 300 meter. Besøk i byene Tellaro og Montemarcello. Buss 30 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 8
Transfer med buss til flyplass 105 km (275 km ved avgang fra Milano). Frokost er inkludert.

Italia

Innbyggere 60 millioner
Flateinnhold 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italiensk samt minoritetsspråk som sardinsk, ladinsk, tysk, fransk, albansk, slovensk og gresk
Religion Ca. 85 % av italienerne er romersk katolikker. Øvrige er bl.a. muslimer, protestanter, Jehovas vitne, buddhister og jøder.

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Flyreise t/r Italien. TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og reisens øvrige transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Euro (EUR).

De vanligste bank- og kredittkort aksepteres i de fleste butikker. Minibanker finnes.

Les mer under Valutaveksling »

For mer informasjon om valuta og kurs kontakt bank- eller vekslingskontor.

Driks

Driks er ikke inkludert i reisens pris. TEMAs reiseleder samler inn 10 EUR per person ved reisens start til sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonet ved felles måltider med flere, og tar seg av fordelingen til disse. 

Gruppens størrelse

Minimum 18 personer og maksimum 25 personer.

Klima 

Klimatopplysninger og aktuelle værprognoser finner du enkelt på forskjellige værnettsteder. Se bl.a www.bbc.com eller www.yr.no.

Klær og utstyr

Ta gjerne med et par varmere plagg, og lettpakket regntøy. Viktigst er nok et par bekvemme og vel inngåtte sko for vandringer i naturen, i byene og på eventuelle museum.<

Alternative hotell 2024

*Ett par av avreisene i september kan få innkvartering på annen by enn i Genova på grunn av den årlige båtmessen. 


Fotturen

Liguria er et kupert landskap og vandringene foregår sjeldent i flatt terreng, det går enten opp eller ned Du bør helst ha god allmennkondisjon for å få utbytte av denne reisen. Obs at en vandring kan endres avhengig av værforhold og liknende. Vandringsstaver kan avlaste ømme ledd en del, og kan være bra å ta med seg. Disse finnes også i praktisk sammenleggbar teleskopformat.

Tips og informasjon om TEMAs fotturer »

 

 

Hotell/overnatting

Kommentarer

Hotellendringer kan forekomme.

2024
Avreise 25. mai og 8. juni 2024 vil vi bo alle netter unntatt den første natten på Hotel Shelley e delle Palme i Lerici. Den første natten bor vi som vanlig på Starhotels President Genoa i Genova.

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreisested Pris Status
20.04.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2024-04-20
06:00
2024-04-20
07:15
SAS, 1461
Copenhagen
Milan
2024-04-20
08:25
2024-04-20
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2024-04-27
11:20
2024-04-27
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Oslo
2024-04-27
15:25
2024-04-27
16:35
SAS, 1460
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 26 990 NOK Forespørsel
18.05.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Munich
2024-05-18
07:25
2024-05-18
09:40
Lufthansa, 2457
Munich
Milan
2024-05-18
11:00
2024-05-18
12:05
Lufthansa, 1854
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-05-25
14:35
2024-05-25
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Oslo
2024-05-25
21:50
2024-05-25
23:50
Lufthansa, 864
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 24 850 NOK 2 plasser igjen Bestill
25.05.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Frankfurt
Milan
2024-05-25
09:15
2024-05-25
10:30
Lufthansa, 248
Oslo
Frankfurt
2024-05-25
09:50
2024-05-25
11:55
Lufthansa, 859
Frankfurt
Milan
2024-05-25
12:40
2024-05-25
13:55
Air Dolomiti, 8810
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-06-01
14:35
2024-06-01
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Oslo
2024-06-01
21:50
2024-06-01
23:50
Lufthansa, 864
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 24 790 NOK 2 plasser igjen Bestill
08.06.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Frankfurt
2024-06-08
09:50
2024-06-08
11:55
Lufthansa, 859
Frankfurt
Milan
2024-06-08
12:40
2024-06-08
13:55
Air Dolomiti, 8810
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Munich
2024-06-15
12:45
2024-06-15
13:55
Lufthansa, 1855
Munich
Oslo
2024-06-15
15:45
2024-06-15
17:55
Lufthansa, 2454
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 24 590 NOK 4 plasser igjen Bestill
24.08.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2024-08-24
06:30
2024-08-24
08:15
K L M, 1196
Amsterdam
Milan
2024-08-24
10:20
2024-08-24
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-08-31
12:50
2024-08-31
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Oslo
2024-08-31
20:50
2024-08-31
22:35
K L M, 1207
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 23 590 NOK 4 plasser igjen Bestill
14.09.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2024-09-14
06:30
2024-09-14
08:15
K L M, 1196
Amsterdam
Genoa
2024-09-14
11:40
2024-09-14
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-09-21
13:55
2024-09-21
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Oslo
2024-09-21
20:50
2024-09-21
22:35
K L M, 1207
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 29 190 NOK 4 plasser igjen Bestill
28.09.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2024-09-28
06:30
2024-09-28
08:15
K L M, 1196
Amsterdam
Milan
2024-09-28
10:20
2024-09-28
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-10-05
12:50
2024-10-05
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Oslo
2024-10-05
20:50
2024-10-05
22:35
K L M, 1207
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 27 190 NOK 4 plasser igjen Bestill
05.10.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2024-10-05
06:30
2024-10-05
08:15
K L M, 1196
Amsterdam
Genoa
2024-10-05
13:55
2024-10-05
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-10-12
13:55
2024-10-12
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Oslo
2024-10-12
20:50
2024-10-12
22:35
K L M, 1207
8 dager Fottur i Liguria med Cinque Terre Oslo 23 950 NOK 4 plasser igjen Bestill

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Komfortabel gruppestørrelse
 • Se dagsprogrammet

Andre Fotturer

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.