Fottur i liguriske landskapCinque Terre (fem små byer)

I Nord-Italias vakreste landskap besøker du blant annet Portofino og Cinque Terre, med utgangspunkt i havnebyen La Spezia. En fottur med spektakulære utsikter.

I regionen Liguria nordvest i Italia vandrer vi gjennom et maquislandskap fylt med spektakulære utsikter. Området er berømt for sin skjønnhet og sitt behagelige klima. Vi besøker Portofino, Parco regionale di Portovenere og Cinque Terre med de fem landsbyene som både har en fantastisk beliggenhet og en skyhøy sjarmfaktor. Utgangspunktet for alle vandringer er havnebyen La Spezia.

Reisefakta

Land: Italia

Reiselengde: 8 dager

Størrelse på gruppen: 15-24 personer

Visum kreves : Nej

Høydepunkter

 • Vandring i Cinque Terre
 • Portofinos eksklusive marina
 • Vinsmaking i Colli di Luni
 • Nasjonalparken Portovenere
 • Velsmakende pikniklunsjer

Dagsprogram
April - Oktober (gjelder ikke 23/6, 7/7 eller 29/9)

Dag 1 – Ankomst Genova 

Avreise fra Norge til Genova. Transfer til hotell i Genova for overnatting. Kveldsvandring med velkomstdrikke.

Dag 2 – Portofinos naturpark 

Med buss reiser vi til Santa Margherita ved den liguriske kysten. Vi gjør en kortere fottur på steinlagte stier gjennom kuperte olivenlunder ovenfor Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovenfor det elegante Portofino har vi en vakker utsikt nedover den eksklusive marinaen der yachter og småbåter trenges sammen. Byen har blitt berømt for sine sjarmerende, okerfargede hus med grønne vinduslemmer. Kanskje nyter du en aperitivo på torget etter en spasertur blant de elegante butikkene. Vi reiser med båt til Rapallo der bussen venter for å ta deg til hotellet i Portovenere som ligger rett ved strandpromenaden. Du har resten av dagen fri og kan passe på å oppleve noen av byen severdigheter. Kanskje besøker du kirken San Pietro som ble bygget i 1277 på grunnmuren av et romersk tempel. Kirken er omgjerdet av murer og rester etter en borg fra romersk, bysantisk og middelalderperioden. Vi bor tre netter på hotell i Portovenere.  

Dag 3 – Cinque Terre 

Cinque Terre består av fem sjarmerende byer som synes å klamre seg fast til de klippeformede fjellveggene ved Middelhavet. Området lå isolert til jernbanen kom på slutten av 1800-tallet. Dette er nå en del av en nasjonalpark og beskyttet av Unesco som kulturarv siden 1997. Fra Portovenere reiser vi til den karakteristiske byen Manarola. Høye tårnhus i ulike farger speiler seg i det turkisfargede havet. Vi vandrer langs byens hovedgate der båter er dratt opp pog ligger foran husportene. Neste by; Corniglia ligger på en bratt klippe 100 meter over havet. Dit kommer vi gjennom å gå opp 377 trappetrinn. Vel fremme har du et opphold for lunsj på egen hånd. På ettermiddagen vandrer vi langs en gammel sti med bratte bakker dekket av oliventrør, vin- og sitronavlinger. I den fjerde byen Vernazza, som skyter ut av en odde med sine middelaldertårn, besøker vi kirken Santa Margherita, bygget ved sjøen. Du kan deretter velge å ta toget til Monterosso eller vandre dit langs den kuperte stien med sin vakre utsikt utover havet. Her finnes en større strand der du kan ta deg et avkjølende bad. Fra Monterosso går båten tilbake til Portovenere. (Programmet kan få en annen rekkefølge avhengig av vær og vind).  

Dag 4 – Portovenere 

I dag begir vi oss med buss til Telegrafo og starter en åtte kilometer lang fottur inn i Parco Regionale di Portovenere. Middelhavsmacchiaen dominerer også her og vi ser masse korkeeik og ekte kastanje. Her finnes også krokusavlinger. Dagens kuperte fottur byr på ukens mest spektakulære utsikter over kyst og hav i ulike retninger. Den er også en slags sammenfatning av vandringsuken, siden vi kan se ut over de områdene der vi har gått tidligere. Mange poeter, først og fremst britiske på 1800-tallet, har funnet inspirasjon her og det sies at Lord Byron skal ha svømt rundt her i evas drakt til allmennheten store forskrekkelse. Fotturen kan anses som anstrengende med sine smale stier, stenete terreng og 500 høydemeter ned. Vel nede er vi tibake igjen i den vakre byen Portovenere.  

Dag 5 – Palmaria og båttur 

Fra Portovenere reiser vi med båt over til øya Palmaria, som er den største av øyene i Golfo dei Poeti. I løpet av dagens fottur finner vi blant annet den typiske middelhavsmacchiaen, det vil si buskmarker og skogholt med klipperoser, ginst og myrt. På flere steder møtes vi av rester av forsvarsanlegg fra andre verdenskrig og mindre marmorbrudd. Etter fotturen gjør vi en båtrundtur og får oppleve den dramatiske topografien av de tre øyene som ligger ytterst i bukten, flere grotter har blitt dannet her ved havnivå og kalklagene i grå-hvit skala synes tydelig i de bratte fjellveggene. Vi vender tilbake til Portovenere og nyter en lunsj på egen hånd for å tidlig på ettermiddagen reise videre til havnebyen La Spezia, med ytterligere en båt. Herifra spaserer vi langs kaia til hotell NH. Bagasjen blir transportert separat fra hotellet i Portovenere til La Spezia. Her bor du komfortabelt, både nære sentrum og havet i løpet av reisens siste tre netter.  

Dag 6 – Alta Via og vin 

Vi forlater kysten og reiser innover i landet med buss til Bolano. Vi kommer til å gå et stykke av vandringsstien Alta Via i de liguriske fjellene, som strekker seg hele veien til den franske grensen. Her kommer vi inn i grønne skoger med mye løvtrær. Vi nyter storslåtte utsikter over den frodige Vara-dalen og fjellkjeden Apenninene, som også blir kalt Italias ryggrad. Fotturen går på knappe 600 meters høyde og her nyter vi stillheten og den friske luften. I steineikskogen ser vi tydelige spor av villsvinets besøk. Styrket av den vakre vandringen og en herlig piknik tar vi buss mot den toscanske grensen, men stopper på den liguriske siden i Luni. På en vingård får vi en presentasjon og prøvesmaking av regionens mest kjente vin, den friske og fruktige Vermentino. Vi får dessuten prøvesmake lokale spesialiteter i form av olivenolje, charcuterie og oster. Kvelden i La Spezia er fri for egne aktiviteter.  

Dag 7 – Montemarcello 

Vi reiser med buss, cirka 20 kilometer, til middelalderbyen Monte Marcello. Her starter ukens siste lengre fottur. Naturområdet ved samme navn ønsker oss velkommen med trelyng, sypresser i staselig givakt og yppige Aleppofuruer. Vi vandrer på gamle mulattieri, steinbelagte muleselstier, som også markerte grensen mellom ulike eiendommer. Den gamle fiskebyen Tellaro blir ditt første mål. Hit kommer vi etter cirka seks kilometer (300 høydemeter). I dag bor først og fremst ferierende Milanoinnbyggere i de restaurerte husene. En karakteristisk rosa farge dominerer og kirken San Giorgio ligger dramatisk til på et stup ved havet. Etter en velsmakende pikniklunsj på klippene vandrer vi ytterligere tre kilometer. Vi går langs en kystvei, deretter via en bratt steintrapp inn i en steineikskog frem til Lericis beskyttede båthavn og mektige borg. Her kan du rusle rundt litt på egen hånd eller kanskje passe på å ta et lite bad i havet.

Dag 8 – Hjemreise 

Transfer til Genova flyplass for hjemreise. Vi sier Arrivederci og velkommen tilbake!

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Genova (eller Milano - se de ulike flikene under dagsprogram)
• Samtlige overnattinger
• TEMAs reiseleder
• 7 frokoster
• 4 lunsjer
• 4 middager
• 1 vinsmaking
• Hotellskatt

• Inngangsbilletter ifølge program

REISE FAKTA

Dag 1

Norge – Genova. Transfer med buss til hotellet 10 km. En overnatting på hotell i Genova.

Dag 2

Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Fottur i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besøk i Portofino. Båt Portofino - Rapallo. Buss Rapallo – Portovenere, 95 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert. Tre overnattinger på hotell i Portovenere.

Dag 3

Fottur i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Høydeforskjell 200 meter. Besøk i en eller flere av byene Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Frokost er inkludert.

Dag 4

Fottur i Portovenere, 8 km. Høydeforskjell 500 meter. Buss 10 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 5

Fottur på øya Palmaria, 6 km. Høydeforskjell 150 meter. Båtreise 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frokost samt middag er inkludert. Tre overnattinger på hotell i La Spezia.

Dag 6

Fottur langs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinsmaking i Colli di Luni. Frokost og pikniklunsj er inkludert.

Dag 7

Fottur i Montemarcello naturområde, 9 km. Høydeforskjell 300 meter. Besøk i byene Tellaro og Lerici. Buss 30 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 8

Transfer med buss til Genova flyplass 112 km. Frokost er inkludert.

Italia

Innbyggere

58 millioner

Flateinnhold 

301 230 km²

Valuta
Euro 

Språk
Italiensk samt minoritetsspråk som sardinsk, ladinsk, tysk, fransk, albansk, slovensk og gresk 

Religion
Ca. 85 % av italienerne er romersk katolikker. Øvrige er bl.a. muslimer, protestanter, Jehovas vitne, buddhister og jøder.

Dagsprogram
23. juni, 7 juli og 29. september

Dag 1 – Ankomst Genova

Avreise fra Norge til MIlano. Transfer til hotell i Genova for overnatting. Kveldsvandring med velkomstdrikke.  


Dag 2 – Portofinos naturpark  

Med buss reiser vi til Santa Margherita ved den liguriske kysten. Vi gjør en kortere fottur på steinlagte stier gjennom kuperte olivenlunder ovenfor Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovenfor det elegante Portofino har vi en vakker utsikt nedover den eksklusive marinaen der yachter og småbåter trenges sammen. Byen har blitt berømt for sine sjarmerende, okerfargede hus med grønne vinduslemmer. Kanskje nyter du en aperitivo på torget etter en spasertur blant de elegante butikkene. Vi reiser med båt til Rapallo der bussen venter for å ta deg til hotellet i Portovenere som ligger rett ved strandpromenaden. Du har resten av dagen fri og kan passe på å oppleve noen av byen severdigheter. Kanskje besøker du kirken San Pietro som ble bygget i 1277 på grunnmuren av et romersk tempel. Kirken er omgjerdet av murer og rester etter en borg fra romersk, bysantisk og middelalderperioden. Vi bor tre netter på hotell i Portovenere.   

Dag 3 – Cinque Terre  

Cinque Terre består av fem sjarmerende byer som synes å klamre seg fast til de klippeformede fjellveggene ved Middelhavet. Området lå isolert til jernbanen kom på slutten av 1800-tallet. Dette er nå en del av en nasjonalpark og beskyttet av Unesco som kulturarv siden 1997. Fra Portovenere reiser vi til den karakteristiske byen Manarola. Høye tårnhus i ulike farger speiler seg i det turkisfargede havet. Vi vandrer langs byens hovedgate der båter er dratt opp pog ligger foran husportene. Neste by; Corniglia ligger på en bratt klippe 100 meter over havet. Dit kommer vi gjennom å gå opp 377 trappetrinn. Vel fremme har du et opphold for lunsj på egen hånd. På ettermiddagen vandrer vi langs en gammel sti med bratte bakker dekket av oliventrør, vin- og sitronavlinger. I den fjerde byen Vernazza, som skyter ut av en odde med sine middelaldertårn, besøker vi kirken Santa Margherita, bygget ved sjøen. Du kan deretter velge å ta toget til Monterosso eller vandre dit langs den kuperte stien med sin vakre utsikt utover havet. Her finnes en større strand der du kan ta deg et avkjølende bad. Fra Monterosso går båten tilbake til Portovenere. (Programmet kan få en annen rekkefølge avhengig av vær og vind).   

Dag 4 – Portovenere  

I dag begir vi oss med buss til Telegrafo og starter en åtte kilometer lang fottur inn i Parco Regionale di Portovenere. Middelhavsmacchiaen dominerer også her og vi ser masse korkeeik og ekte kastanje. Her finnes også krokusavlinger. Dagens kuperte fottur byr på ukens mest spektakulære utsikter over kyst og hav i ulike retninger. Den er også en slags sammenfatning av vandringsuken, siden vi kan se ut over de områdene der vi har gått tidligere. Mange poeter, først og fremst britiske på 1800-tallet, har funnet inspirasjon her og det sies at Lord Byron skal ha svømt rundt her i evas drakt til allmennheten store forskrekkelse. Fotturen kan anses som anstrengende med sine smale stier, stenete terreng og 500 høydemeter ned. Vel nede er vi tibake igjen i den vakre byen Portovenere.   

Dag 5 – Palmaria og båttur  

Fra Portovenere reiser vi med båt over til øya Palmaria, som er den største av øyene i Golfo dei Poeti. I løpet av dagens fottur finner vi blant annet den typiske middelhavsmacchiaen, det vil si buskmarker og skogholt med klipperoser, ginst og myrt. På flere steder møtes vi av rester av forsvarsanlegg fra andre verdenskrig og mindre marmorbrudd. Etter fotturen gjør vi en båtrundtur og får oppleve den dramatiske topografien av de tre øyene som ligger ytterst i bukten, flere grotter har blitt dannet her ved havnivå og kalklagene i grå-hvit skala synes tydelig i de bratte fjellveggene. Vi vender tilbake til Portovenere og nyter en lunsj på egen hånd for å tidlig på ettermiddagen reise videre til havnebyen La Spezia, med ytterligere en båt. Herifra spaserer vi langs kaia til hotell NH. Bagasjen blir transportert separat fra hotellet i Portovenere til La Spezia. Her bor du komfortabelt, både nære sentrum og havet i løpet av reisens siste tre netter.   

Dag 6 – Alta Via og vin  

Vi forlater kysten og reiser innover i landet med buss til Bolano. Vi kommer til å gå et stykke av vandringsstien Alta Via i de liguriske fjellene, som strekker seg hele veien til den franske grensen. Her kommer vi inn i grønne skoger med mye løvtrær. Vi nyter storslåtte utsikter over den frodige Vara-dalen og fjellkjeden Apenninene, som også blir kalt Italias ryggrad. Fotturen går på knappe 600 meters høyde og her nyter vi stillheten og den friske luften. I steineikskogen ser vi tydelige spor av villsvinets besøk. Styrket av den vakre vandringen og en herlig piknik tar vi buss mot den toscanske grensen, men stopper på den liguriske siden i Luni. På en vingård får vi en presentasjon og prøvesmaking av regionens mest kjente vin, den friske og fruktige Vermentino. Vi får dessuten prøvesmake lokale spesialiteter i form av olivenolje, charcuterie og oster. Kvelden i La Spezia er fri for egne aktiviteter.  

Dag 7 – Montemarcello 

Vi reiser med buss, cirka 20 kilometer, til middelalderbyen Monte Marcello. Her starter ukens siste lengre fottur. Naturområdet ved samme navn ønsker oss velkommen med trelyng, sypresser i staselig givakt og yppige Aleppofuruer. Vi vandrer på gamle mulattieri, steinbelagte muleselstier, som også markerte grensen mellom ulike eiendommer. Den gamle fiskebyen Tellaro blir ditt første mål. Hit kommer vi etter cirka seks kilometer (300 høydemeter). I dag bor først og fremst ferierende Milanoinnbyggere i de restaurerte husene. En karakteristisk rosa farge dominerer og kirken San Giorgio ligger dramatisk til på et stup ved havet. Etter en velsmakende pikniklunsj på klippene vandrer vi ytterligere tre kilometer. Vi går langs en kystvei, deretter via en bratt steintrapp inn i en steineikskog frem til Lericis beskyttede båthavn og mektige borg. Her kan du rusle rundt litt på egen hånd eller kanskje passe på å ta et lite bad i havet.

Dag 8 – Hjemreise  

Transfer til Milanos flyplass for hjemreise. Vi sier Arrivederci og velkommen tilbake! 

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Genova (eller Milano - se de ulike flikene under dagsprogram)
• Samtlige overnattinger
• TEMAs reiseleder
• 7 frokoster
• 4 lunsjer
• 4 middager
• 1 vinsmaking
• Hotellskatt

• Inngangsbilletter ifølge program

REISE FAKTA

Dag 1

Norge – Milano. Transfer med buss til hotellet 206 km. En overnatting på hotell i Genova.

Dag 2

Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Fottur i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besøk i Portofino. Båt Portofino – Rapallo. Buss Rapallo – Portovenere, 95 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert. Tre overnattinger på hotell i Portovenere.

Dag 3

Fottur i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Høydeforskjell 200 meter. Besøk i en eller flere av byene Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Frokost er inkludert.

Dag 4

Fottur i Portovenere, 8 km. Høydeforskjell 500 meter. Buss 10 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 5

Fottur på øya Palmaria, 6 km. Høydeforskjell 150 meter. Båtreise 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frokost samt middag er inkludert. Tre overnattinger på hotell i La Spezia.

Dag 6

Fottur langs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinsmaking i Colli di Luni. Frokost og pikniklunsj er inkludert.

Dag 7

Fottur i Montemarcello naturområde, 9 km. Høydeforskjell 300 meter. Besøk i byene Tellaro og Lerici. Buss 30 km. Frokost, pikniklunsj og middag er inkludert.

Dag 8

Transfer med buss til Milanos flyplass 275 km. Frokost er inkludert.

Italia

Innbyggere

58 millioner

Flateinnhold 

301 230 km²

Valuta
Euro 

Språk
Italiensk samt minoritetsspråk som sardinsk, ladinsk, tysk, fransk, albansk, slovensk og gresk 

Religion
Ca. 85 % av italienerne er romersk katolikker. Øvrige er bl.a. muslimer, protestanter, Jehovas vitne, buddhister og jøder.

Mer om reisen

Prisen inkluderer

Flyreise t/r Genova (eller Milano). TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og reisens øvrige transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Euro (EUR).

De vanligste bank- og kredittkort aksepteres i de fleste butikker. Minibanker finnes.

Les mer under Valutaveksling »

For mer informasjon om valuta og kurs kontakt bank- eller vekslingskontor.

Driks

Etter instrukser fra skattevesenet er ikke lenger driks inkludert i reisens pris. TEMAs reiseleder samler inn 33 EUR per person (ca. 315 kr) ved reisens start til sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonet ved felles måltider med flere, og tar seg av fordelingen til disse. 

Gruppens størrelse

Minimum 18 personer og maksimum 25 personer.

Klima 

Klimatopplysninger og aktuelle værprognoser finner du enkelt på forskjellige værnettsteder. Se bl.a www.bbc.com eller www.yr.no.

Klær og utstyr

Ta gjerne med et par varmere plagg, og lettpakket regntøy. Viktigst er nok et par bekvemme og vel inngåtte sko for vandringer i naturen, i byene og på eventuelle museum.

Fotturen

Liguria er et kupert landskap og vandringene foregår sjeldent i flatt terreng, det går enten opp eller ned Du bør helst ha god allmennkondisjon for å få utbytte av denne reisen. Obs at en vandring kan endres avhengig av værforhold og liknende. Vandringsstaver kan avlaste ømme ledd en del, og kan være bra å ta med seg. Disse finnes også i praktisk sammenleggbar teleskopformat.

Tips og informasjon om TEMAs fotturer »

Vær oppmerksom på 

Avreisene 23. juni, 7. juli og 29. september flyr vi inn til Milano Malpensa, mens alle andre avreiser flyr inn til Genova. Les mer under de ulike flikene under dagsprogrammet. 

Hotell information

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreiseflyplass Pris Status
2018-04-14

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-04-14
07:45
2018-04-14
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-04-14
11:00
2018-04-14
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-04-21
13:45
2018-04-21
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-04-21
17:05
2018-04-21
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 12915 NOK Forespørsel
2018-04-21

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-04-21
07:45
2018-04-21
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-04-21
11:00
2018-04-21
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-04-28
13:45
2018-04-28
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-04-28
17:05
2018-04-28
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13665 NOK Forespørsel
2018-04-28

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-04-28
07:45
2018-04-28
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-04-28
11:00
2018-04-28
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-05-05
13:45
2018-05-05
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-05-05
17:05
2018-05-05
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13725 NOK Fullbooket
2018-05-19

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-05-19
07:45
2018-05-19
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-05-19
11:00
2018-05-19
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-05-26
13:45
2018-05-26
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-05-26
17:05
2018-05-26
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13660 NOK 2 plasser igjen Bestill
2018-05-26

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-05-26
07:45
2018-05-26
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-05-26
11:00
2018-05-26
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-06-02
13:45
2018-06-02
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-06-02
17:05
2018-06-02
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13705 NOK Forespørsel
2018-06-02

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-06-02
07:45
2018-06-02
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-06-02
11:00
2018-06-02
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-06-09
13:45
2018-06-09
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-06-09
17:05
2018-06-09
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13700 NOK Forespørsel
2018-06-09

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-06-09
07:45
2018-06-09
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-06-09
11:00
2018-06-09
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-06-16
13:45
2018-06-16
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-06-16
17:05
2018-06-16
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13700 NOK 2 plasser igjen Bestill
2018-06-23

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-06-23
15:10
2018-06-23
16:20
SAS, 1471
Copenhagen
Milan
2018-06-23
18:00
2018-06-23
20:05
SAS, 687
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2018-06-30
11:20
2018-06-30
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Oslo
2018-06-30
15:30
2018-06-30
16:40
SAS, 1460
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 14135 NOK 2 plasser igjen Bestill
2018-07-07

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-07-07
15:10
2018-07-07
16:20
SAS, 1471
Copenhagen
Milan
2018-07-07
18:00
2018-07-07
20:05
SAS, 687
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2018-07-14
11:20
2018-07-14
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Oslo
2018-07-14
15:30
2018-07-14
16:40
SAS, 1460
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 14135 NOK 6 plasser igjen Bestill
2018-08-25

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-08-25
07:45
2018-08-25
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-08-25
11:00
2018-08-25
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-09-01
13:45
2018-09-01
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-09-01
17:05
2018-09-01
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 14255 NOK 5 plasser igjen Bestill
2018-09-01

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-09-01
07:45
2018-09-01
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-09-01
11:00
2018-09-01
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-09-08
13:45
2018-09-08
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-09-08
17:05
2018-09-08
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13945 NOK Forespørsel
2018-09-08

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-09-08
07:45
2018-09-08
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-09-08
11:00
2018-09-08
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-09-15
13:45
2018-09-15
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-09-15
17:05
2018-09-15
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 13945 NOK 2 plasser igjen Bestill
2018-09-29

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-09-29
15:10
2018-09-29
16:20
SAS, 1471
Copenhagen
Milan
2018-09-29
18:00
2018-09-29
20:05
SAS, 687
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2018-10-06
11:20
2018-10-06
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Oslo
2018-10-06
15:30
2018-10-06
16:40
SAS, 1460
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 14135 NOK 6+ plasser igjen Bestill
2018-10-06

Flyinformasjon

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Copenhagen
2018-10-06
07:45
2018-10-06
08:55
SAS, 451
Copenhagen
Genoa
2018-10-06
11:00
2018-10-06
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-10-13
13:45
2018-10-13
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Oslo
2018-10-13
17:05
2018-10-13
18:15
SAS, 18:15
8 dager Fottur i liguriske landskap Oslo 14075 NOK 6 plasser igjen Bestill

Inkludert i alle våre reiser

 • Fly og hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Prøvesmakinger
 • TEMAs reiseledere
 • Se dagsprogrammet
 
XClose