Australia og New ZealandOseanias favoritter

Australia byr på store og vidt forskjellige opplevelser som koalaer i tropisk regnskog, Great Barrier Reef, Ayers Rock, metropolen Sydney og velkjente vindistrikt. I New Zealand besøker vi både nord- og sørøya. Vi lar oss forføre av den den vakre naturen, blir kjent med den maoriske kulturen, ser pingviner og spaserer rundt i Auckland. På denne omfattende reisen passer vi også på å utforske den levende byen Singapore – både på ut- og hjemreise.

Fom oktober 2019 flyr vi hjem "direkte" fra Perth, og besøk i Singapore skjer da bare på utreise. Vennligst se separat dagsprogram for avreiser fom oktober 2019, inklusivt besøk i Fremantle og på Rottnest Island.  

Reisefakta

Land: Singapore, Australia, Nya Zeeland

Reisetype: Rundreise - vanskelighetsgrad 1, lett

Reiselengde: 24 dager

Størrelse på gruppen: 20-28 personer

Visum kreves : Ja

Høydepunkter

 • Snorkling på Great Barrier Reef
 • Uluru i både soloppgang og solnedgang
 • Middag på The Colonial Tramcar i Melbourne
 • Naturopplevelser på Coromandelhalvøya
 • Maorifest i Rotorua

Dagsprogram
2018-2019

Dag 1 – Avreise 

Avreise fra Norge mot reisens første stopp, Singapore.  

Dag 2 – Overnatting i Singapore 

Ankomst til Singapore, der du gjør et tiltrengt avbrudd i den lange flyreisen til Australia. Ditt hotell ligger i nærheten av Clarke Quay, så o løpet av en kort spasertur er du i hendelsenes sentrum med et stort utvalg av restauranter, kaféer og utendørsbarer.  

Dag 3 – Byrundtur i Singapore 

Sov ut og nyt av den bugnende frokostbuffeten i fred og ro før vi drar ut på en byrundtur i denne metropolen. Singa og pura er de malaysiske ordene for løve, respektive by, og i henhold til folketradisjonen var det første levende vesenet som ble sett her, nettopp en løve. En av attraksjonene du ser i løpet av byrundturen er The Merlion, Singapores symbol, som har et løvehode på en fiskekropp. 

Det moderne Singapores grunnlegger kan man nesten kalle Sir Thomas Stamford Raffles, som var tjenestemann i Det britiske ostindiske kompani. Han undertegnet en traktat med sultanen av Johor i 1819 og opprettet Singapore som handelssted. Hans navn ble i 1887 satt på det som har blitt en av verdens mest ærverdige hoteller, The Raffles Hotel. Det var her drinken Singapore Sling ble oppfunnet og vi avrunder vår byrundtur med et besøk her. 

Vi har sen utsjekking fra vårt hotell i Singapore. Så etter byrundturen kan man slappe av litt og ta en dusj før vi på kvelden flyr vi videre mot Australia og Cairns. 


Dag 4 – Ankomst Australia 

På formiddagen ankommer vi Australia og delstaten Queensland. Dronningen som delstaten har fått sitt navn etter er Victoria. Hun var en meget populær monark på midten av 1800-tallet og det var ingen som opponerte når hun foreslo Queensland fremfor Cooksland.  

Cook het James til fornavn og hadde allerede hundre år tidligere utforsket kysten fra sine skip. I dag kalles staten oftest for «The Sunshine State», på grunn av at solen ofte skinner her. Med et sentralt beliggende hotell ved marinaen kan du lett spasere rundt i den lille byen.  

På kvelden møtes vi for en kortere spasertur til en av Cairns mest velrennomerte restauranter, Ochre. Her blir vi invitert på en australsk meny med lokalproduserte råvarer. Det blir en ordentlig god velkomst til Australia.  

Dag 5 – Kuranda i regnskogen 

Dagen starter med en avslappende, scenisk togreise. Ferden går gjennom tett vegetasjon, forbi vakre fossefall og over dype raviner. Det lille samfunnet Kuranda er målet for reisen og det ligger midt i den verdensarvlistede regnskogen.  

Vi tilbringer hele dagen i regnskogen der det finnes mer enn 1 200 blomstrende vekster og dyr som kenguru, koala, wallabies og krokodiller.  

Etter en barbeque-lunsj tar vi del av aboriginenes kulturarv med The Pamagirri Aboriginal Experience. Vi får for eksempel se og lære hvordan man kaster en boomerang og spiller didgeridoo.  

Vi tar taubanen tilbake til kysten med Skyrail - Rainforest Cableway. Det er en 7,5 kilometer lang ferd med taubane som glir bare noen meter over regnskogens tretopper. Luften er full av den tropiske skogens lyder og dufter. Ved to anledninger i løpet av ferden får du også muligheten til å gå av og vandre på brede gangbroer gjennom den tette vegetasjonen.  

Dag 6 – Snorkling ved The Great Barrier Reef 

Også denne dagen får du oppleve et av Unescos verdensarver – The Great Barrier Reef. Etter frokost begir vi oss ut på åpent hav med katamaran til Michaelmas Cay, et sandrev som er omgitt av vakker korall og er fargerikt marint liv. Michaelmas Cay er også et verneområde for sjøfugl og du ser en stor variasjon av arter her. For å se korallene låner du snorkelutstyr om bord. Dersom du vil prøve å dykke, kan du mot ekstra kostnad på plass begi deg under vannoverflaten for spennende eventyr (75 AUD for et prøvedykk). Vil du utforske undervannslivet uten å bli båt finnes det også en båt med glassbunn. Det blir en avslappende dag med sol og bad.  

Michaelmas Cay tilbyr ingen skygge så glem ikke solkrem, hatt/caps og solbriller!

Dag 7 – Kata Tjuta og solnedgang ved Ayers Rock 

I dag forlater vi kysten og begir oss innover i landet til The Outback. Flyet lander ved Ayers Rock, eller Uluru som den verdensberømte monolitten nå offisielt heter.  

Formiddagen tilbringer vi ved Uluru der vi spaserer og besøker informasjonssenteret. Etter lunsj fortsetter vi blant Kata Tjutas imponerende, kuppelformede steinblokker med en kortere vandring. Kata Tjuta ble tidligere bare kalt for The Olgas etter dens høyeste topp, Mount Olga. Siden starten på 90-tallet har området dog to navn, både Mount Olga og Kata Tjuta.  

Sen ettermiddag spaner vi mot Uluru og ser hvordan dens røde farge skifter i solnedgangen før du slår deg ned for en middag under stjernene. (Vær oppmerksom på at aktivitetene ved Kata Thuta og Uluru kan legges i en annen rekkefølge avhengig av vær og vind eller andre eksterne årsaker).  

Dag 8 – Soloppgang ved Ayers Rock 

Du vekkes tidlig på morgenen når det fortsatt er mørkt ute. Dette for å rekke å se solens første stråler på Uluru. Dette verdensarv er en ordentlig magisk opplevelse og vel verdt en tidlig morgen. Monolitten er en del av aboriginenes drømmespor og historie.  

Vi ferdes med buss gjennom det fantastiske røde ørkenlandskapet, fra Yulara til Alice Springs. Alice Springs er fortsatt den dag i dag en utpost, omgitt av hundrevis av mil med ørken og villmark. I byen bor en stor gruppe aboriginer, Australias urbefolkning.  

Dag 9 – School of the Air og Royal Flying Doctors 

På morgenen besøker vi bade School of the Air og Royal Flying Doctors base. Det er fascinerende å se hvordan disse lærerne og doktorene når de mest avsidesliggende områdene med sine tjenester. Vi forlater innlandet og Northern Territory for delstaten Vicoria og Australias tidligere hovedstad Melbourne (i dag bare hovedstad i delstaten).  

Kveldens middag serveres om bord på den gamle sporvognen, som tar oss i sakta fart gjennom Melbournes sentrale distrikt.

Dag 10 – Byrundtur i vennlige Melbourne og vin i Yarra Valley 

Vi starter dagen med å gjøre en byrundtur i Melbourne, også kalt Verdens vennligste by. Deretter fortsetter vi utenfor bygrensen, i Yarradalen som er et av verdens beste vindistrikt. Vi besøker to vingårder for vinsmaking, og på en av disse gårdene spiser vi en bedre lunsj.

Etter en velsmakende dag i vakre omgivelser får du tilbringe kvelden som du selv ønsker.  


Dag 11 – Egne eventyr i eller rundt omkring Melbourne 

I tillegg til å være vennlig, så er Melbourne også «Capital of Cool». Pass på å nyt byen som er spaservennlig. Eller ta en tram (sporvogn) til St Kildas strand. Vil du lengre bort så finnes utfluktsmål som Great Ocean Road og Phillip Island innen rekkevidde. Din reiseleder er tilgjengelig for anbefalinger, og tips på aktuelle event.  

Dag 12 – Coromandel, New Zealand 

I dag forlater vi Australia for å fortsette våre eventyr på New Zealand. Vi lander i Auckland etter cirka 3,5 times flytur og stiller samtidig våre klokker frem 2 timer. 

Med buss fortsetter vi rolig og behagelig på vår reise til Coromandel. Neste halve Coromandel er vernet og destinasjonen er nettopp en meget naturskjønn halvøy der mange kunstnere og andre kreative mennesker har funnet sitt tilholdssted. Her sjekker vi inn på en trivelig resort, omgitt av grønn vegetasjon. Det vil bli tid til å slappe av litt før kveldens felles middag.  

Dag 13 – Maoridag med skogsvandring 

I dag står en meget interessant skogsvandring på programmet sammen med din TEMA-reiseleder og en lokal spesialist. Du kommer til å få lære mer om stedets historie og maorienes naturmedisiner.  

Etter vandringen nyter vi en piknik-lunsj ute i det grønne. Reisen fortsetter langs den vakre østkysten før vi svinger innover i landet til det vulkanske Rotorua, der geysirer og boblende gjørmebad ryker og slipper fra seg svoveldufter. Auckland er kanskje New Zealands mest kjente by i utlandet, mens Rotorua sannsynligvis er den mest interessante. Maoriene oppdaget stedet allerede på 1300-tallet. De europeiske koloniherrene ble lokket hit på 1800-tallet av de velgjørende termalbadene. I dag er byen med omegn en stor turistattraksjon med sin sjeldent vakre og fascinerende natur.  

Rotorua er også sentrum for maorikulturen. På kvelden går vi på maorifest med mat, musikk og livlig dans.  

Dag 14 – Vulkaner og vakre kilder i Rotorua 

Waimangus vulkandal ble dannet i 1886 når fjellet Tarawera eksploderte i enorme utbrudd. Fjellet delte seg i to deler, en 17 kilometer lang flenge oppstod og 13 kratre ble skapt. Vi nyter naturen med en scenisk vandring og båtturer på Lake Rotomahana og Lake Tarawera. Også i dag serveres en smakfull piknik-lunsj ute i det fri.  

Den som måtte ønske det kan avrunde dagen i de varme kildene på lekre Polynesian Spa.  

Dag 15 – Fra Rotorua til Auckland 

Før bussen tar oss til Auckland har du mulighet til å få se Te Puia Thermal Reserves boblende gjørmebad og aktive geysirer sammen med en maoriguide. Den fugleinteresserte har mulighet til å få se New Zealands nasjonalfugl Kiwi på Rainbow Springs & Kiwi Wildlife Park. 

Den endemiske Kiwifuglen lever en truet tilværelse. Med ditt besøk på Rainbow Springs går 100% av entréen til ”The National Kiwi Trust” – som kjemper for å sikre den ikoniske fuglens fremtid! 

Ved ankomst til Auckland begir vi oss på en byrundtur som også tar oss til Kelly Tarlton`s Underwater World & Antarctic Adventure. New Zealand har vært base for mange ekspedisjoner til Antarktis og her får du lære deg mer om disse og se livs levende pingviner blant snø og is.  

Vår felles middag nyter vi i Waitematahavnen.

Dag 16 – Byrundtur og Kelly Tarltons verden og eventyr

Vi tilbringer formiddagen sammen på en byrundtur i vakre Auckland. Turen tar oss også til Kelly Tarlton's Underwater World & Antarctic Adventure. New Zealand har vært base for mange ekspedisjoner til Antarktis og her får du lære mer om disse og se lys levende pingviner blant snø og is. 

Lunsj, ettermiddag og kveld er til egen disposisjon i denne "Seilenes by" (City of Sails). TEMAs reiseleder kan gi aktuelle tips og råd på plass. Kanskje kan vi allerede nå anbefale et besøk opp i Sky Tower, der man tilbyr en såkalt Skywalk for den litt mer eventyrlystne!


Dag 17 – Queenstown og Te Anau-grottene 

Vi flyr nå fra Nordøya til Sørøya og Queenstown. Herifra beveger vi oss mot Te Anau. Ferden går gjennom et vakkert landskap med store saue- og hjortefarmer. Vi besøker en av sauefarmene, der vertsparet byr på en lettere lunsj. Te Anay betyr «Grotten med virvlende vann» på maori.  

På sen ettermiddag gjør vi en båtutflukt til de berømte Te Anau-grottene, først og fremst kjent for sitt mangfold av sankthansormer.

Dag 18 – Milford Sound 

Te Anau er nå hovedstedet for alle som besøker Fiordland. Fiordland er en av verdens største nasjonalparker og en viktig del av verdensarven Te Wahi Pounamu. Området består av 14 fjorder, en hel rekke sjøer og nesten ugjennomtrengelig regnskog innrammet av snødekte fjelltopper.  

Tidlig på morgenen reiser vi på dagens utflukt i deler av New Zealands aller vakreste landskap. Fremme i Milford bytter vi til båt, som tar oss ut på fjorden. Rundt omkring reiser loddrette fjellvegger seg hundrevis av meter opp fra vannet. Her kan du se skummende fossefall, selkolonier og kanskje også lekne delfiner som noen ganger følger båtene på fjorden.  

Tilbake på land fortsetter vi reiser til Queenstown der vi overnatter. Byen ligger vakkert til ved Wakatipu, Sørøyas nest største sjø.  

Dag 19 – Fly til Sydney 

Etter en avslappende formiddag forlater vi New Zealand og flyr tilbake til Australia for å oppleve metropolen Sydney.

Dag 20 – Sydney med Operahuset 

Dagen starter med et besøk i verdens mest berømte og kanskje vakreste operahus. Bygningen er tegnet av en dansk arkitekt og bekledd med svenske Höganäsfliser. Som skandinav er det lett å kjenne seg hjemme.  

Etter klassisk operakultur og fascinerende arkitektur fortsetter vi gjennom Sydney med buss og får med oss det meste av det beste denne byen har å tilby. Vi ser surfernes Bondi Beach, fornøyelseskvartalene rundt Kings Cross og det livlige Chinatown. I den anrike botaniske hagen finnes Mrs Mrs Macquarie's Chair og dertil vakre utsikt over havnen.

Dag 21 – Fridag i Sydney 

Foran deg har du en fridag til å oppleve Sydney etter din egen smak og interesse. Spør din TEMA-reiseleder om aktuelle anbefalinger og andre tips.  

På kvelden samles vi for en felles avskjedsmiddag fra Down Under.  

Dag 22 – Fly til Singapore 

Du kan nyte en stille og rolig formiddag før vi på ettermiddagen begir oss til flyplassen. Tiden har kommet for å forlate Oseania. Men opplevelsene ender ikke her.  

Vår retur, akkurat som utreisen går via Singapore. Det blir en sen ankomst og vi reiser direkte til hotellet for innsjekking.

Dag 23 – Med Bumboat i Hagebyen

Med nok en dag i denne fantastiske og futuristiske byen, får vi mulighet til å se andre sider av byen. Singapore vil snu på 1900-tallsbegrepet "The Garden City" (Hagebyen) og i stedet døpe om byen til "City in a garden" (Byen i hagen). Derfor besøker vi Garden by the Bay, med regnskoger og fossefall. 

Vi fortsetter dagen på vannet og det med en tradisjonell Bumboat-tur på Singaporeelven. Det blir en spennende dag sammen som også inkluderer en deilig lunsj. Selvfølgelig får du også tid på egen hånd til shopping og andre oppdagelser. 

Vi har bestilt sen utsjekking fra hotellet og du disponerer ditt hotellrom frem til klokken 18.00 og deretter blir det transfer til flyplassen for innsjekking og hjemreise mot Europa.

Dag 24 – Hjemreise til Norge

Flyreisen går via London og vi lander hjemme i Norge samme dag på ettermiddagen, lokal norsk tid. 

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Norge
• Samtlige overnattinger
• 20 frokoster
• 9 lunsjer (fom oktober 2019: 8 lunsjer)
• 8 middager 
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Avreise fra Norge. Flymåltider er inkludert.

Dag 2

Ankomst Singapore. En overnatting på hotell i Singapore.

Dag 3

Fly Singapore – Cairns. Byrundtur i Singapore. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 4

Ankomst Cairns. Velkomstmiddag. Tre overnattinger i Cairns.

Dag 5

Utflukt til Kuranda. Buss 60 km. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 6

Utflukt til The Great Barrier Reef. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 7

Fly Cairns – Ayers Rock. Utflukt til Kata Tjuta og Uluru. Buss 60 km. Frokost og middag er inkludert. En overnatting på hotell ved Ayers Rock.

Dag 8

Ayers Rock – Alice Springs. Buss 440 km. Utflukt i soloppgangen. Frokost. En overnatting på hotell i Alice Springs.

Dag 9

Besøk ved School of the Air og Flying Doctors. Fly Alice Springs – Melbourne. Frokost og middag er inkludert. Tre overnattinger i Melbourne.

Dag 10

Byrundtur i Melbourne. Utflukt i Yarra Valley med vinsmaking. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 11

Egne oppdagelser i Melbourne. Frokost er inkludert.

Dag 12

Fly Melbourne – Auckland. Buss til Coromandel, 160 km. Frokost og middag er inkludert. En overnatting på Pauanui Beach.

Dag 13

Coromandel – Rotorua. Buss 220 km. Vandring på Coromandel. Frokost, piknik-lunsj og middag er inkludert. To overnattinger i Rotorua.

Dag 14

Utflukt i Waimangu Volcanic Valley og Polynesian pools. Buss 70 km. Frokost og piknik-lunsj er inkludert.

Dag 15

Rotorua – Auckland. Buss 230 km. Naturvandring i Whakarewarewa Thermal Reserve. Byrundtur i Auckland. Frokost og middag er inkludert. To overnattinger i Auckland.

Dag 16

Byrundtur i Auckland. Frokost er inkludert.

Dag 17

Auckland – Te Anau. Fly Auckland – Queenstown. Besøk på sauefarm og båttur i Te Anau-grottene. Buss 165 km. Frokost, lett lunsj og middag er inkludert. En overnatting i Te Anau.

Dag 18

Te Anau – Queenstown. 290 km. Båttur på Milford Sound. Frokost og lunsj er inkludert. En overnatting i Queenstown.

Dag 19

Fly Queenstown – Sydney. Frokost er inkludert. Tre overnattinger i Sydney.

Dag 20

Byrundtur i Sydney med besøk på Operahuset. Frokost er inkludert.

Dag 21

Fridag. Frokost og middag er inkludert.

Dag 22

Fly Sydney – Singapore. Frokost og flymåltider er inkludert. En overnatting på hotell i Singapore.

Dag 23

Besøk i "Gardens by the Bay" og båttur. Nattfly Singapore – London. Frokost, lunsj og flymåltider er inkludert.

Dag 24

Fly London – Norge.

Singapore

Innbyggere 4 400 000 Flateinnhold 647 km² Valuta Singaporsk dollar Religion Buddhisme, taoisme og konfucianisme (ofte i blandning), minoriteter av mer ortodokse buddhister, sunnimuslimer, hinduer, sikher og kristne Språk Fire offisielle språk: engelsk, kinesisk, malaysisk og tamilsk. Malaysisk har en særstilling som nasjonalt språk, likevel snakkes engelsk av alle folkegrupper

Australia

Innbyggere

23 714 300  

Flateinnhold 

7 692 024 km²  

Valuta 

Australske dollar (AUD) 

Religion 

Kristendom (halvparten katolikker, halvparten protestanter) 

Språk 

Engelsk er offisielt språk, aboriginere snakker også forskjellige former for australske språk

New Zealand

Innbyggere 4 500 000 Flateinnhold 270 534 km² Valuta Newzealandsk dollar Religion Protestantisk kristendom, minoritet av katolikker Språk Engelsk og maori er offisielle språk

Dagsprogram
2019-2020 

Dag 1 – Avreise

Avreise fra Norge mot reisens første stopp, Singapore.

Dag 2 – Overnatting i Singapore

Ankomst til Singapore, der du gjør et tiltrengt avbrudd i den lange flyreisen til Australia. Ditt hotell ligger i nærheten av Clarke Quay, så o løpet av en kort spasertur er du i hendelsenes sentrum med et stort utvalg av restauranter, kaféer og utendørsbarer.

Dag 3 – Byrundtur i Singapore

Sov ut og nyt av den bugnende frokostbuffeten i fred og ro før vi drar ut på en byrundtur i denne metropolen. Singa og pura er de malaysiske ordene for løve, respektive by, og i henhold til folketradisjonen var det første levende vesenet som ble sett her, nettopp en løve. En av attraksjonene du ser i løpet av byrundturen er The Merlion, Singapores symbol, som har et løvehode på en fiskekropp.

Det moderne Singapores grunnlegger kan man nesten kalle Sir Thomas Stamford Raffles, som var tjenestemann i Det britiske ostindiske kompani. Han undertegnet en traktat med sultanen av Johor i 1819 og opprettet Singapore som handelssted. Hans navn ble i 1887 satt på det som har blitt en av verdens mest ærverdige hoteller, The Raffles Hotel. Det var her drinken Singapore Sling ble oppfunnet og vi avrunder vår byrundtur med et besøk her.

Vi har sen utsjekking fra vårt hotell i Singapore. Så etter byrundturen kan man slappe av litt og ta en dusj før vi på kvelden flyr vi videre mot Australia og Cairns.

Dag 4 – Ankomst Australia

På formiddagen ankommer vi Australia og delstaten Queensland. Dronningen som delstaten har fått sitt navn etter er Victoria. Hun var en meget populær monark på midten av 1800-tallet og det var ingen som opponerte når hun foreslo Queensland fremfor Cooksland.

Cook het James til fornavn og hadde allerede hundre år tidligere utforsket kysten fra sine skip. I dag kalles staten oftest for «The Sunshine State», på grunn av at solen ofte skinner her. Med et sentralt beliggende hotell ved marinaen kan du lett spasere rundt i den lille byen.

På kvelden møtes vi for en kortere spasertur til en av Cairns mest velrennomerte restauranter, Ochre. Her blir vi invitert på en australsk meny med lokalproduserte råvarer. Det blir en ordentlig god velkomst til Australia.

Dag 5 – Kuranda i regnskogen

Dagen starter med en avslappende, scenisk togreise. Ferden går gjennom tett vegetasjon, forbi vakre fossefall og over dype raviner. Det lille samfunnet Kuranda er målet for reisen og det ligger midt i den verdensarvlistede regnskogen.

Vi tilbringer hele dagen i regnskogen der det finnes mer enn 1 200 blomstrende vekster og dyr som kenguru, koala, wallabies og krokodiller.

Etter en barbeque-lunsj tar vi del av aboriginenes kulturarv med The Pamagirri Aboriginal Experience. Vi får for eksempel se og lære hvordan man kaster en boomerang og spiller didgeridoo.

Vi tar taubanen tilbake til kysten med Skyrail - Rainforest Cableway. Det er en 7,5 kilometer lang ferd med taubane som glir bare noen meter over regnskogens tretopper. Luften er full av den tropiske skogens lyder og dufter. Ved to anledninger i løpet av ferden får du også muligheten til å gå av og vandre på brede gangbroer gjennom den tette vegetasjonen.

Dag 6 – Snorkling ved The Great Barrier Reef

Også denne dagen får du oppleve et av Unescos verdensarver – The Great Barrier Reef. Etter frokost begir vi oss ut på åpent hav med katamaran til Michaelmas Cay, et sandrev som er omgitt av vakker korall og er fargerikt marint liv. Michaelmas Cay er også et verneområde for sjøfugl og du ser en stor variasjon av arter her. For å se korallene låner du snorkelutstyr om bord. Dersom du vil prøve å dykke, kan du mot ekstra kostnad på plass begi deg under vannoverflaten for spennende eventyr (75 AUD for et prøvedykk). Vil du utforske undervannslivet uten å bli båt finnes det også en båt med glassbunn. Det blir en avslappende dag med sol og bad.

Michaelmas Cay tilbyr ingen skygge så glem ikke solkrem, hatt/caps og solbriller!

Dag 7 – Kata Tjuta og solnedgang ved Ayers Rock

I dag forlater vi kysten og begir oss innover i landet til The Outback. Flyet lander ved Ayers Rock, eller Uluru som den verdensberømte monolitten nå offisielt heter.

Formiddagen tilbringer vi ved Uluru der vi spaserer og besøker informasjonssenteret. Etter lunsj fortsetter vi blant Kata Tjutas imponerende, kuppelformede steinblokker med en kortere vandring. Kata Tjuta ble tidligere bare kalt for The Olgas etter dens høyeste topp, Mount Olga. Siden starten på 90-tallet har området dog to navn, både Mount Olga og Kata Tjuta.

Sen ettermiddag spaner vi mot Uluru og ser hvordan dens røde farge skifter i solnedgangen før du slår deg ned for en middag under stjernene. (Vær oppmerksom på at aktivitetene ved Kata Thuta og Uluru kan legges i en annen rekkefølge avhengig av vær og vind eller andre eksterne årsaker).

Dag 8 – Soloppgang ved Ayers Rock

Du vekkes tidlig på morgenen når det fortsatt er mørkt ute. Dette for å rekke å se solens første stråler på Uluru. Dette verdensarv er en ordentlig magisk opplevelse og vel verdt en tidlig morgen. Monolitten er en del av aboriginenes drømmespor og historie.

Vi ferdes med buss gjennom det fantastiske røde ørkenlandskapet, fra Yulara til Alice Springs. Alice Springs er fortsatt den dag i dag en utpost, omgitt av hundrevis av mil med ørken og villmark. I byen bor en stor gruppe aboriginer, Australias urbefolkning.

Dag 9 – School of the Air og Royal Flying Doctors

På morgenen besøker vi bade School of the Air og Royal Flying Doctors base. Det er fascinerende å se hvordan disse lærerne og doktorene når de mest avsidesliggende områdene med sine tjenester. Vi forlater innlandet og Northern Territory for delstaten Vicoria og Australias tidligere hovedstad Melbourne (i dag bare hovedstad i delstaten).

Kveldens middag serveres om bord på den gamle sporvognen, som tar oss i sakta fart gjennom Melbournes sentrale distrikt.

Dag 10 – Byrundtur i vennlige Melbourne og vin i Yarra Valley

Vi starter dagen med å gjøre en byrundtur i Melbourne, også kalt Verdens vennligste by. Deretter fortsetter vi utenfor bygrensen, i Yarradalen som er et av verdens beste vindistrikt. Vi besøker to vingårder for vinsmaking, og på en av disse gårdene spiser vi en bedre lunsj.

Etter en velsmakende dag i vakre omgivelser får du tilbringe kvelden som du selv ønsker.

Dag 11 – Egne eventyr i eller rundt omkring Melbourne

I tillegg til å være vennlig, så er Melbourne også «Capital of Cool». Pass på å nyt byen som er spaservennlig. Eller ta en tram (sporvogn) til St Kildas strand. Vil du lengre bort så finnes utfluktsmål som Great Ocean Road og Phillip Island innen rekkevidde. Din reiseleder er tilgjengelig for anbefalinger, og tips på aktuelle event.

Dag 12 – Coromandel, New Zealand

I dag forlater vi Australia for å fortsette våre eventyr på New Zealand. Vi lander i Auckland etter cirka 3,5 times flytur og stiller samtidig våre klokker frem 2 timer.

Med buss fortsetter vi rolig og behagelig på vår reise til Coromandel. Neste halve Coromandel er vernet og destinasjonen er nettopp en meget naturskjønn halvøy der mange kunstnere og andre kreative mennesker har funnet sitt tilholdssted. Her sjekker vi inn på en trivelig resort, omgitt av grønn vegetasjon. Det vil bli tid til å slappe av litt før kveldens felles middag.

Dag 13 – Maoridag med skogsvandring

I dag står en meget interessant skogsvandring på programmet sammen med din TEMA-reiseleder og en lokal spesialist. Du kommer til å få lære mer om stedets historie og maorienes naturmedisiner.

Etter vandringen nyter vi en piknik-lunsj ute i det grønne. Reisen fortsetter langs den vakre østkysten før vi svinger innover i landet til det vulkanske Rotorua, der geysirer og boblende gjørmebad ryker og slipper fra seg svoveldufter. Auckland er kanskje New Zealands mest kjente by i utlandet, mens Rotorua sannsynligvis er den mest interessante. Maoriene oppdaget stedet allerede på 1300-tallet. De europeiske koloniherrene ble lokket hit på 1800-tallet av de velgjørende termalbadene. I dag er byen med omegn en stor turistattraksjon med sin sjeldent vakre og fascinerende natur.

Rotorua er også sentrum for maorikulturen. På kvelden går vi på maorifest med mat, musikk og livlig dans.

Dag 14 – Vulkaner og vakre kilder i Rotorua

Waimangus vulkandal ble dannet i 1886 når fjellet Tarawera eksploderte i enorme utbrudd. Fjellet delte seg i to deler, en 17 kilometer lang flenge oppstod og 13 kratre ble skapt. Vi nyter naturen med en scenisk vandring og båtturer på Lake Rotomahana og Lake Tarawera. Også i dag serveres en smakfull piknik-lunsj ute i det fri.

Den som måtte ønske det kan avrunde dagen i de varme kildene på lekre Polynesian Spa.

Dag 15 – Fra Rotorua til Auckland

Før bussen tar oss til Auckland har du mulighet til å få se Te Puia Thermal Reserves boblende gjørmebad og aktive geysirer sammen med en maoriguide. Den fugleinteresserte har mulighet til å få se New Zealands nasjonalfugl Kiwi på Rainbow Springs & Kiwi Wildlife Park.

Den endemiske Kiwifuglen lever en truet tilværelse. Med ditt besøk på Rainbow Springs går 100% av entréen til ”The National Kiwi Trust” – som kjemper for å sikre den ikoniske fuglens fremtid!

Ved ankomst til Auckland begir vi oss på en byrundtur som også tar oss til Kelly Tarlton`s Underwater World & Antarctic Adventure. New Zealand har vært base for mange ekspedisjoner til Antarktis og her får du lære deg mer om disse og se livs levende pingviner blant snø og is.

Vår felles middag nyter vi i Waitematahavnen.

Dag 16 – Byrundtur og Kelly Tarltons verden og eventyr

Vi tilbringer formiddagen sammen på en byrundtur i vakre Auckland. Turen tar oss også til Kelly Tarlton's Underwater World & Antarctic Adventure. New Zealand har vært base for mange ekspedisjoner til Antarktis og her får du lære mer om disse og se lys levende pingviner blant snø og is.

Lunsj, ettermiddag og kveld er til egen disposisjon i denne "Seilenes by" (City of Sails). TEMAs reiseleder kan gi aktuelle tips og råd på plass. Kanskje kan vi allerede nå anbefale et besøk opp i Sky Tower, der man tilbyr en såkalt Skywalk for den litt mer eventyrlystne!

Dag 17 – Queenstown og Te Anau-grottene

Vi flyr nå fra Nordøya til Sørøya og Queenstown. Herifra beveger vi oss mot Te Anau. Ferden går gjennom et vakkert landskap med store saue- og hjortefarmer. Vi besøker en av sauefarmene, der vertsparet byr på en lettere lunsj. Te Anay betyr «Grotten med virvlende vann» på maori.

På sen ettermiddag gjør vi en båtutflukt til de berømte Te Anau-grottene, først og fremst kjent for sitt mangfold av sankthansormer.

Dag 18 – Milford Sound

Te Anau er nå hovedstedet for alle som besøker Fiordland. Fiordland er en av verdens største nasjonalparker og en viktig del av verdensarven Te Wahi Pounamu. Området består av 14 fjorder, en hel rekke sjøer og nesten ugjennomtrengelig regnskog innrammet av snødekte fjelltopper.

Tidlig på morgenen reiser vi på dagens utflukt i deler av New Zealands aller vakreste landskap. Fremme i Milford bytter vi til båt, som tar oss ut på fjorden. Rundt omkring reiser loddrette fjellvegger seg hundrevis av meter opp fra vannet. Her kan du se skummende fossefall, selkolonier og kanskje også lekne delfiner som noen ganger følger båtene på fjorden.

Tilbake på land fortsetter vi reiser til Queenstown der vi overnatter. Byen ligger vakkert til ved Wakatipu, Sørøyas nest største sjø.

Dag 19 – Fly til Sydney

Etter en avslappende formiddag forlater vi New Zealand og flyr tilbake til Australia for å oppleve metropolen Sydney.

Dag 20 – Sydney med Operahuset

Dagen starter med et besøk i verdens mest berømte og kanskje vakreste operahus. Bygningen er tegnet av en dansk arkitekt og bekledd med svenske Höganäsfliser. Som skandinav er det lett å kjenne seg hjemme.

Etter klassisk operakultur og fascinerende arkitektur fortsetter vi gjennom Sydney med buss og får med oss det meste av det beste denne byen har å tilby. Vi ser surfernes Bondi Beach, fornøyelseskvartalene rundt Kings Cross og det livlige Chinatown. I den anrike botaniske hagen finnes Mrs Mrs Macquarie's Chair og dertil vakre utsikt over havnen.

Dag 21 – Til vestkysten

Fra Australias østkyst flyr vi rakt over kontinentet til østkysten, til delstaten Western Australia og dens hovedstad Perth.

Ved ankomst blir det en enkel byrundtur gjennom byen og langs elven Swan River. Vi tar oss deretter til elvemunningen, cirka 30 minutter fra storbyen. Her finner vi Fremantle, en mindre by ved kysten som har en avslappende atmosfære. Vi sjekker inn for to netter med gåavstand til både strand og havn. På kvelden samles vi for felles middag.

Dag 22 - Rottnest Island

Vår siste heldag i Australia inneholder både stran, hav og øyliv. Med ferje fra Fremantle ankommer vi Rottnest. Navnet stammer fra hollendernes rottereir, men det som de trodde var rotter var i virkligheten et unikt pungdyr som går under navnet quokka. Disse søte skapelsene hilser oss velkommen til sin, stort sett, blifrie øy. På tross av sin beskjedne størrelse, har Rottnest seks ulike habitat som kyst, saltsjøer, myr, skog og heier samt kolonialhistoriske bygninger. Øya er omringet av et imponerende korallrev og vi tar oss tid til herlige bad i havet.

Dag 23 - Perth til London

Nyt en rolig morgen og tidlig ettermiddag før vi tar is stil flyplassen for fly hjem med Qantas direkte fra Perth til London.

Dag 24 - Hjemresa til Skandinavia

Flyreisen går via London og vi lander i Skandinavia samm dag på ettermiddagen, lokal skandinavisk tid.


Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r Norge
• Samtlige overnattinger
• 20 frokoster
• 9 lunsjer (fom oktober 2019: 8 lunsjer)
• 8 middager 
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Avreise fra Norge. Flymåltider er inkludert.

Dag 2

Ankomst Singapore. En overnatting på hotell i Singapore.

Dag 3

Fly Singapore – Cairns. Byrundtur i Singapore. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 4

Ankomst Cairns. Velkomstmiddag. Tre overnattinger i Cairns.

Dag 5

Utflukt til Kuranda. Buss 60 km. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 6

Utflukt til The Great Barrier Reef. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 7

Fly Cairns – Ayers Rock. Utflukt til Kata Tjuta og Uluru. Buss 60 km. Frokost og middag er inkludert. En overnatting på hotell ved Ayers Rock.

Dag 8

Ayers Rock – Alice Springs. Buss 440 km. Utflukt i soloppgangen. Frokost. En overnatting på hotell i Alice Springs.

Dag 9

Besøk ved School of the Air og Flying Doctors. Fly Alice Springs – Melbourne. Frokost og middag er inkludert. Tre overnattinger i Melbourne.

Dag 10

Byrundtur i Melbourne. Utflukt i Yarra Valley med vinsmaking. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 11

Egne oppdagelser i Melbourne. Frokost er inkludert.

Dag 12

Fly Melbourne – Auckland. Buss til Coromandel, 160 km. Frokost og middag er inkludert. En overnatting på Pauanui Beach.

Dag 13

Coromandel – Rotorua. Buss 220 km. Vandring på Coromandel. Frokost, piknik-lunsj og middag er inkludert. To overnattinger i Rotorua.

Dag 14

Utflukt i Waimangu Volcanic Valley og Polynesian pools. Buss 70 km. Frokost og piknik-lunsj er inkludert.

Dag 15

Rotorua – Auckland. Buss 230 km. Naturvandring i Whakarewarewa Thermal Reserve. Byrundtur i Auckland. Frokost og middag er inkludert. To overnattinger i Auckland.

Dag 16

Byrundtur i Auckland. Frokost er inkludert.

Dag 17

Auckland – Te Anau. Fly Auckland – Queenstown. Besøk på sauefarm og båttur i Te Anau-grottene. Buss 165 km. Frokost, lett lunsj og middag er inkludert. En overnatting i Te Anau.

Dag 18

Te Anau – Queenstown. 290 km. Båttur på Milford Sound. Frokost og lunsj er inkludert. En overnatting i Queenstown.

Dag 19

Fly Queenstown – Sydney. Frokost er inkludert. To overnattinger i Sydney.

Dag 20

Byrundtur i Sydney med besøk på Operahuset. Frokost er inkludert.

Dag 21

Fly Sydney – Perth. Frokost og middag. To overnattinger på hotel i Fremantle.

Dag 22

Dagsutflukt til Rottnest Island. Frokost og lunsj.

Dag 23

Fly Perth – London. Frokost og flymåltider inkludert.

Dag 24

Fly London – Skandinavia.

Singapore

Innbyggere 4 400 000 Flateinnhold 647 km² Valuta Singaporsk dollar Religion Buddhisme, taoisme og konfucianisme (ofte i blandning), minoriteter av mer ortodokse buddhister, sunnimuslimer, hinduer, sikher og kristne Språk Fire offisielle språk: engelsk, kinesisk, malaysisk og tamilsk. Malaysisk har en særstilling som nasjonalt språk, likevel snakkes engelsk av alle folkegrupper

Australia

Innbyggere

23 714 300  

Flateinnhold 

7 692 024 km²  

Valuta 

Australske dollar (AUD) 

Religion 

Kristendom (halvparten katolikker, halvparten protestanter) 

Språk 

Engelsk er offisielt språk, aboriginere snakker også forskjellige former for australske språk

New Zealand

Innbyggere 4 500 000 Flateinnhold 270 534 km² Valuta Newzealandsk dollar Religion Protestantisk kristendom, minoritet av katolikker Språk Engelsk og maori er offisielle språk

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Singapore (via London) – Cairns – Ayers Rock – Alice Springs – Melbourne – Auckland – Queenstown – Sydney – Singapore – Skandinavia, del i dobbeltrom og TEMAs reiseleder. Øvrige transporter, måltider, entréer og samtlige utflukter ifølge program dersom ikke annet er angitt. 

Valuta

Australsk dollar (AUD)

New Zealandsk dollar (NZD)

Singapore dollar (SGD)

De vanligste bank- og kredittkortene aksepteres i de fleste butikkene. Minibanker finnes.

Beregn ca. 60 australske dollar, respektive 60 new zealandsk dollar per dag til diverse småutgifter og mat og drikke som ikke er inkludert.

Kontakt bank- eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.
Les mer under Valutaveksling ».

Klima og bekledning

På Internett finner du værprognoser over de fleste stedene vi besøker på reisen. Se f.eks www.bbc.com eller www.yr.no.

Årstidene i Australia og New Zealand er de motsatte av våre på den nordlige halvkule. Ettersom Australia og New Zealand er vidstrakte land med store avstander er det store lokale variasjoner i klimaet.

Fra november til mars er det varmt i hele Australia, fuktig med tropisk regn i nord. Klimaet på New Zealand er subtropisk på Nordøya er subtropisk der det også normalt er høyere gjennomsnittstemperatur enn på Sørøya som har et mer "skandinavisk lignende" klima.

Lette og luftige bomullsklær samt et par sko av typen sandaler egner seg best når vi besøker storbyer og på bussreisene. Unngå syntetiske klær og trange jeans. En varm genser/jakke kan komme godt med om kvelden og evt. i bussen der luftkondisjonering kan oppleves som kald/trekkfull. Regntøy, gode sko, hodeplagg, solbriller, høy solfaktor, shorts, badetøy og badehåndkle er også viktig å ta med. For vandringer og spaserturer anbefaler vi å ta med bekvemme/vel inngåtte joggesko el.l med gummisåler.

Både i Australia og New Zealand er det en relativt avslappet dress-code så slips er ikke nødvendig.

Driks

På denne reisen er felles driks ikke inkludert. Du bør i stedet beregne SGD 10, AUD 25 och NZD 15 for driks til felles aktiviteter og måltider, samt til sjåfører, lokalguider og bagasjebærere. TEMAs reiseleder samler inn drikspengene ved starten av reisen og porsjonerer deretter ut til berørte personer på respektive destinasjon.  

Vær oppmerksom på

Både Australia og New Zealand har meget strenge regler på forbud mot innførsel av frukt, grønnsaker, fersk mat m.m. Ved ankomst Australia fyller du ut et skjema der du får spørsmål om akkurat dette. All bagasje blir screenet ved innreise. Om det skulle vise seg at du har noen av ovennevnte varer med deg, finnes det søppelbeholdere der du kan kaste det.

Landene har også strenge regler for innføring av tobakk; kun 25 gram tobakksprodukter kan innføres tollfritt i Australia, på New Zealand 50 gram. Denne mengden gjelder uansett hvor og når den er innkjøpt, og uansett om den fraktes i håndbagasjen eller den innsjekkede bagasjen. Bøter gis dersom dette ikke etterfølges.

Innenriksfly

På innenriksflyene gjelder maks bagasjevekt 23 kg/person.

Flybilletten Auckland - Queenstown billetteres lokalt og denne flybilletten mottar du på plass av TEMAs reiseleder.

Safari

Litt informasjon om dine dager i The Outback:

Det kan bli veldig varmt i Red Centre/The Outback, blant annet i området Ayers Rock/Uluru til Alice Springs. Det er derfor viktig å drikke mye vann, normalt anbefales 2–3 liter (ca. 10–12 glass) per dag.

Ta med gode tursko, kamera, et hodeplagg og solfaktor, vannflaske, lommelykt, innsektsmiddel samt eventuelt mygg-/fluenett. Ved Ayers Rock er det mye fluer.

Avgift til nasjonalparkene Uluru og Kata Tjuta på 25 australske dollar er selvfølgelig inkludert. Andre ekstra aktiviteter, blant annet kamelriding (5 australske dollar), helikoptertur Uluru (120–160 australske dollar), helikoptertur Kings Canyon (50–400 australske dollar). De ekstra aktivitetene bestilles og betales på stedet.

Hotellalternativ

Vi har flere avreiser og på disse kan det være andre hotellalternativer på noen destinasjoner. Vi tar forbehold om endringer, men kan allerede nå informere om alternativer for de hotell som er beskrevet på hotellisten på vår hjemmeside (til høyre): 


Avreiser 19. februar og 2. april 2019 bor vi i Cairns på Doubletree by Hilton Cairns****.


For avreiser fom oktober 2019 bor vi i Cairns på Bailey**** (åpner 2019). Og i Fremantle på Esplanade Hotel****. 

Hotell information

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreiseflyplass Pris Status
2019-01-08 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
London
2019-01-08
16:45
2019-01-08
18:10
British Airways, 767
London
Singapore
2019-01-08
20:45
2019-01-09
17:35
Qantas Airways, 002
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Melbourne
2019-01-10
19:40
2019-01-11
06:00
Qantas Airways, 036
Melbourne
Cairns
2019-01-11
08:20
2019-01-11
10:40
Qantas Airways, 702
Cairns
Yulara
2019-01-14
06:50
2019-01-14
09:05
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-16
11:35
2019-01-16
15:45
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2019-01-19
07:30
2019-01-19
13:10
Qantas Airways, 151
Queenstown
Sydney
2019-01-26
15:25
2019-01-26
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Singapore
2019-01-29
11:05
2019-01-29
16:45
Qantas Airways, 81
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
London
2019-01-30
23:55
2019-01-31
06:15
British Airways, 792
London
Oslo
2019-01-31
12:35
2019-01-31
15:55
British Airways, 766
24 dager Australia og New Zealand Oslo 83 990 NOK Fullbooket
2019-01-22 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
London
2019-01-22
16:45
2019-01-22
18:10
British Airways, 767
London
Singapore
2019-01-22
20:55
2019-01-23
17:45
Qantas Airways, 002
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-24
20:00
2019-01-25
05:55
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2019-01-25
09:55
2019-01-25
12:10
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2019-01-28
06:50
2019-01-28
09:05
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-31
11:35
2019-01-31
15:45
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2019-02-02
07:30
2019-02-02
13:10
Qantas Airways, 151
Queenstown
Sydney
2019-02-09
15:25
2019-02-09
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Singapore
2019-02-12
11:30
2019-02-12
16:45
Qantas Airways, 801
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
London
2019-02-13
23:55
2019-02-14
06:15
Qantas Airways, 001
London
Oslo
2019-02-14
12:35
2019-02-14
15:55
British Airways, 766
24 dager Australia og New Zealand Oslo 88 900 NOK Forespørsel
2019-02-05 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
London
2019-02-05
16:40
2019-02-05
18:05
British Airways, BA767
London
Singapore
2019-02-05
20:45
2019-02-06
17:35
Qantas Airways, QF002
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-07
20:10
2019-02-08
06:05
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-08
10:10
2019-02-08
12:30
Qantas Airways, QF1752
Cairns
Yulara
2019-02-11
06:50
2019-02-11
09:05
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-13
11:35
2019-02-13
15:45
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-16
08:00
2019-02-16
13:35
Qantas Airways, QF151
Queenstown
Sydney
2019-02-23
15:30
2019-02-23
16:50
Qantas Airways, QF122
Sydney
Singapore
2019-02-26
11:35
2019-02-27
16:45
Qantas Airways, QF081
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
London
2019-02-27
23:55
2019-02-28
06:45
Qantas Airways, QF001
London
Oslo
2019-02-28
10:20
2019-02-28
13:30
British Airways, sk804
24 dager Australia og New Zealand Oslo 85 900 NOK Forespørsel
2019-02-19 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
London
2019-02-19
16:45
2019-02-19
18:10
British Airways, 767
London
Singapore
2019-02-19
20:55
2019-02-20
17:45
Qantas Airways, 002
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-21
20:00
2019-02-22
05:55
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2019-02-22
09:55
2019-02-22
12:10
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2019-02-25
06:50
2019-02-25
09:05
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-27
11:35
2019-02-27
15:45
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2019-03-02
07:30
2019-03-02
13:10
Qantas Airways, 151
Queenstown
Sydney
2019-03-09
15:25
2019-03-09
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Singapore
2019-03-12
11:30
2019-03-12
16:45
Qantas Airways, 081
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
London
2019-03-13
23:55
2019-03-14
06:15
Qantas Airways, 001
London
Oslo
2019-03-14
10:20
2019-03-14
13:30
SAS, 804
24 dager Australia og New Zealand Oslo 84 990 NOK 4 plasser igjen Bestill
2019-04-02 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
London
2019-04-02
17:05
2019-04-02
18:25
British Airways, ba767
London
Singapore
2019-04-02
21:05
2019-04-03
17:25
Qantas Airways, 002
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-04-04
20:30
2019-04-05
06:05
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-04-05
09:50
2019-04-05
12:15
Qantas Airways, qf1752
Cairns
Yulara
2019-04-08
06:30
2019-04-08
08:55
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-04-11
12:35
2019-04-11
15:40
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-04-13
07:45
2019-04-13
13:20
Qantas Airways, qf151
Queenstown
Sydney
2019-04-20
15:35
2019-04-20
16:55
Qantas Airways, QF122
Sydney
Singapore
2019-04-23
10:10
2019-04-24
16:50
Qantas Airways, qf081
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
London
Oslo
2019-04-25
12:55
2019-04-25
16:10
British Airways, ba766
Singapore
London
2019-04-25
23:55
2019-04-25
06:25
Qantas Airways, QF001
24 dager Australia og New Zealand Oslo 84 990 NOK 4 plasser igjen Bestill
2019-10-19 24 dager Australia og New Zealand Oslo 83 600 NOK 6 plasser igjen Bestill
2019-11-02 24 dager Australia og New Zealand Oslo 83 750 NOK 6+ plasser igjen Bestill
2020-01-04 24 dager Australia og New Zealand Oslo 87 990 NOK 6+ plasser igjen Bestill
2020-01-18 24 dager Australia og New Zealand Oslo 87 190 NOK 6+ plasser igjen Bestill
2020-02-08 24 dager Australia og New Zealand Oslo 87 690 NOK 6+ plasser igjen Bestill

Inkludert i alle våre reiser

 • Fly og hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Prøvesmakinger
 • TEMAs reiseledere
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreise

 
XClose