Australia og New ZealandOseanias favoritter

Å få mulighet til å oppleve koalaer i tropisk regnskog, Great Barrier Reef, Ayers Rock, vindistrikt, maorikultur og pingviner på en og samme reise, kan virke som en uoppnåelig drøm. Men vår rundreise til Australia og New Zealand har alt dette! Naturen er storslått, kontrastene enorme og byene spesielle. Vi besøker for eksempel Melbourne som kalles Capital of Cool og Auckland, som med sin havn kalles for The City of Sails. På veien hit får vi også et innholdsrikt og behagelig opphold i Singapore.  For deg som søker en minnerik "en-gang-i-livet-reise" kan dette knapt bli bedre. 

Reisefakta

Land: Singapore, Australia, Nya Zeeland

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 25 dager

Størrelse på gruppen: 20-28 personer

Visum kreves : Ja (Klikk for detaljer)

Høydepunkter

 • Snorkling på Great Barrier Reef
 • Uluru i både soloppgang og solnedgang
 • Rottnest Island med sin endemiske quokka
 • Cruise i Milford Sound
 • Maorikultur og opplevelser i Rotorua

Dagsprogram
2024–2025

Dag 1. Avreise
Avreise mot reisens første stopp, Singapore.

Dag 2. Overnatting i Singapore
Ankomst til Singapore, der vi får et passende avbrudd i den lange flyreisen til Australia. Hotellet ligger sentralt i nærheten av elven, og det er kun en kort spasertur er til hendelsenes sentrum med et stort utvalg av restauranter, kaféer og utendørsbarer.

Dag 3. Byrundtur i Singapore
Sov ut og nyt av en god frokost, før vi drar ut på en byrundtur i metropolen. Singa og pura er de malaysiske ordene for løve, respektive by, og i henhold til folketradisjonen var det første levende vesenet som ble sett her, nettopp en løve. En av attraksjonene vi ser i løpet av byrundturen er The Merlion, Singapores symbol, som har et løvehode på en fiskekropp.

Det moderne Singapores grunnlegger kan man nesten kalle Sir Thomas Stamford Raffles, som var tjenestemann i Det britiske ostindiske kompani. Han undertegnet en traktat med sultanen av Johor i 1819 og opprettet Singapore som handelssted. Hans navn ble i 1887 satt på det som har blitt en av verdens mest ærverdige hoteller, The Raffles Hotel. Vi avslutter byrundturen med et besøk med mulighet for å teste deres berømte drink Singapore Sling.

Vi har sen utsjekking fra hotellet i Singapore og har mulighet til å slappe av og ta en dusj før vi på kvelden flyr videre mot Australia og Cairns.

Dag 4. Ankomst Australia
På formiddagen ankommer vi Australia og delstaten Queensland. Dronningen som delstaten har fått sitt navn etter er Victoria. Hun var en meget populær monark på midten av 1800-tallet og det var ingen som opponerte når hun foreslo Queensland fremfor Cooksland.

Cook het James til fornavn og hadde allerede hundre år tidligere utforsket kysten fra sine skip. I dag kalles staten oftest for «The Sunshine State», på grunn av at solen ofte skinner her. Med et sentralt beliggende hotell ved marinaen kan vi lett spasere rundt i den lille byen.

På kvelden møtes vi for en kortere spasertur til en av Cairns mest velrennomerte restauranter, Ochre. Her blir vi invitert på en australsk meny med lokalproduserte råvarer. Det blir en ordentlig god velkomst til Australia.

Dag 5. Kuranda i regnskogen
I dag tar vi taubanen I dag tar vi taubanen, Skyrail - Rainforest Cableway, til det lille samfunnet Kuranda som det ligger midt i den verdensarvlistede regnskogen. Det er en 7,5 kilometer lang ferd med taubane som glir bare noen meter over regnskogens tretopper. Luften er full av den tropiske skogens lyder og dufter. Ved to anledninger i løpet av ferden har vi også mulighet til å gå av og vandre på brede gangbroer gjennom den tette vegetasjonen.

Vi tilbringer hele dagen i regnskogen der det finnes mer enn 1 200 blomstrende vekster og dyr som kenguru, koala, wallabies og krokodiller.

Etter en barbeque-lunsj tar vi del av aboriginenes kulturarv med The Pamagirri Aboriginal Experience. Vi får for eksempel se og lære hvordan man kaster en boomerang og spiller didgeridoo.

Etter våre opplevelser i regnskogen tar vi veien tilbake til kysten gjennom en avslappende og vakker togreise. Ferden går gjennom tett vegetasjon, forbi vakre fossefall og over dype raviner. Tilbake i Cairns er resten av dagen og kvelden fri til egne aktiviteter.

Dag 6. Snorkling ved The Great Barrier Reef
Også denne dagen opplever vi et av Unescos verdensarver – The Great Barrier Reef. Etter frokost begir vi oss ut på åpent hav med katamaran til Michaelmas Cay, et sandrev som er omgitt av vakker korall og er fargerikt marint liv. Michaelmas Cay er også et verneområde for sjøfugl og vi ser en stor variasjon av arter her. For å se korallene, låne snorkelutstyr om bord. Dersom du vil prøve å dykke, kan du mot ekstra kostnad på plass begi deg under vannoverflaten for spennende eventyr (142 AUD for et prøvedykk). Det finnes også en båt med glassbunn. Det blir en avslappende dag med sol og bad.

Michaelmas Cay tilbyr ingen skygge så glem ikke solkrem, hatt/caps og solbriller!

Dag 7. Solnedgang ved Ayers Rock
I dag forlater vi kysten og begir oss innover i landet til The Outback. Flyet lander ved Ayers Rock, eller Uluru som den verdensberømte monolitten nå offisielt heter.

Formiddagen tilbringer vi ved Uluru der vi spaserer og besøker informasjonssenteret. Etter lunsj fortsetter vi blant Kata Tjutas imponerende, kuppelformede steinblokker med en kortere vandring. Kata Tjuta ble tidligere bare kalt for The Olgas etter dens høyeste topp, Mount Olga. Siden starten på 90-tallet har området dog to navn, både Mount Olga og Kata Tjuta.

Sen ettermiddag spaner vi mot Uluru og ser hvordan dens røde farge skifter i solnedgangen før vi slår oss ned for en middag under stjernene. (Vær oppmerksom på at aktivitetene ved Kata Thuta og Uluru kan legges i en annen rekkefølge avhengig av vær og vind eller andre eksterne årsaker).

Dag 8. Soloppgang, fottur kring Uluru og Kata Tjuta. Alice Springs
Vi vekkes tidlig på morgenen når det fortsatt er mørkt ute. Dette for å rekke å se solens første stråler på Uluru. Dette verdensarv er en ordentlig magisk opplevelse og vel verdt en tidlig morgen. Monolitten er en del av aboriginenes drømmespor og historie.

Vi ferdes med buss gjennom det fantastiske røde ørkenlandskapet, fra Yulara til Alice Springs. Alice Springs er fortsatt den dag i dag en utpost, omgitt av hundrevis av mil med ørken og villmark. I byen bor en stor gruppe aboriginere, Australias urbefolkning.

Dag 9. Til Victoria
I løpet av formiddagen besøker vi Alice Springs Telegraph Station, et besøk som utdanner oss om hvordan Alice Springs og store deler av The Outback slik vi kjenner den i dag ble til.Vi forlater deretter innlandet og Northern Territory til delstaten Victoria og Australias tidligere hovedstad Melbourne (nå kun delstatshovedstad).

Kveldens middag serveres på en av Melbournes bedre restauranter med fin beliggenhet rett ved Yaraelven.

Dag 10. Byrundtur i vennlige Melbourne og vin i Yarra Valley
Vi starter dagen med å gjøre en byrundtur i Melbourne, også kalt Verdens vennligste by. Deretter fortsetter vi utenfor bygrensen, i Yarradalen som er et av verdens beste vindistrikt. Vi besøker to vingårder for vinsmaking, og på en av disse gårdene spiser vi en bedre lunsj.

Etter en velsmakende dag i vakre omgivelser er kvelden fri til egne aktiviteter.

Dag 11. Egne eventyr i eller rundt omkring Melbourne
I tillegg til å være vennlig, så er Melbourne også «Capital of Cool». Pass på å nyt byen som er spaservennlig. Eller ta en sporvogn (tram) til St Kildas strand. Eller se utfluktsmål som Great Ocean Road og Phillip Island. TEMAs reiseleder er tilgjengelig for anbefalinger, og tips på aktuelle event.

Dag 12. Coromandel, New Zealand
I dag forlater vi Australia for å fortsette våre eventyr på New Zealand. Vi lander i Auckland etter cirka 3,5 times flytur og stiller samtidig våre klokker frem 2 timer.

Med buss fortsetter vi rolig og behagelig på vår reise til Coromandel. Neste halve Coromandel er vernet og destinasjonen er nettopp en meget naturskjønn halvøy der mange kunstnere og andre kreative mennesker har funnet sitt tilholdssted. Her sjekker vi inn på en trivelig resort, omgitt av grønn vegetasjon. Det vil bli tid til å slappe av litt før kveldens felles middag.

Dag 13. Maori-dag
Etter en rolig formiddag er det på tide å forlate kysten og reise vestover mot Rotorua. Vi besøker Te Puia, et kulturelt og geotermisk senter. Her blir det en guidet omvinsing og vi får oppleve den største (aktive) geysiren på den sørlige halvkule "Pōhutu Geyser" på nært hold. Vi får også se New Zealands nasjonalfugl, kiwien, i det nye Kiwi Conservation Centre, opplever eksploderende gjørmepytter og lærer mer om maorikulturens håndverk.

Etter besøket i Te Puia nyter vi en pikniklunsj.

Auckland er kanskje New Zealands mest kjente sted utenlands, mens Rotorua trolig er det mest interessante. Byen ble oppdaget av maoriene på 1300-tallet. På 1800-tallet ble europeiske kolonister tiltrukket av de helsebringende termiske bassengene. I dag er byen og området rundt en stor turistattraksjon med sin sjeldent vakre og fascinerende natur.

Rotorua er også sentrum for maorikulturen. Om kvelden går vi på maorifest med mat, musikk og livlig dans.

Dag 14. Vulkaner og varme kilder i Rotorua
Waimangus vulkandal ble dannet i 1886 når fjellet Tarawera eksploderte i enorme utbrudd. Fjellet delte seg i to deler, en 17 kilometer lang flenge oppstod og 13 kratre ble skapt. Vi nyter naturen med en scenisk vandring og båtturer på Lake Rotomahana og Lake Tarawera. Vi fortsetter deretter til «Buried Village», samfunnet som ble begravet i aske i 1886.

Kvelden tilbringes på egen hånd.

Dag 15. Fra Rotorua til Auckland
Vi starter dagen med å se New Zealands nasjonalfugl kiwien på National Kiwi Hatchery før vi forlater Rotorua og drar videre til en annen verden, Tolkiens eventyrverden The Shire. På vei til Auckland besøker vi Hobbiton, et av de mange stedene der Ringenes Herre-sagaen og Hobbiten-trilogien ble spilt inn. Uansett om man har lest bøkene eller ikke, er det et vakkert og fengslende sted å besøke.

Vi kommer fram til Auckland i løpet av ettermiddagen, og vi nyter vår felles middag i Waitematahavnen.

Dag 16. Byrundtur og Kelly Tarltons verden og eventyr
Vi tilbringer formiddagen sammen på en byrundtur i vakre Auckland. Turen tar oss også til Kelly Tarlton's Underwater World & Antarctic Adventure. New Zealand har vært base for mange ekspedisjoner til Antarktis og lære mer om disse og se lys levende pingviner blant snø og is.

Lunsj, ettermiddag og kveld er til egen disposisjon i denne "Seilenes by" (City of Sails). TEMAs reiseleder kan gi aktuelle tips og råd på plass. Kanskje kan vi allerede nå anbefale et besøk opp i Sky Tower, der man tilbyr en såkalt Skywalk for den litt mer eventyrlystne!

Dag 17. Queenstown og Te Anau-grottene
Vi flyr nå fra Nordøya til Sørøya og Queenstown. Herifra beveger vi oss mot Te Anau. Ferden går gjennom et vakkert landskap med store saue- og hjortefarmer. Vi besøker en av sauefarmene, der vertsparet byr på en lettere lunsj. Te Anay betyr «Grotten med virvlende vann» på maori.

På sen ettermiddag gjør vi en båtutflukt til de berømte Te Anau-grottene, først og fremst kjent for sitt mangfold av sankthansormer.


Dag 18. Milford Sound
Te Anau er nå hovedstedet for alle som besøker Fiordland. Fiordland er en av verdens største nasjonalparker og en viktig del av verdensarven Te Wahi Pounamu. Området består av 14 fjorder, en hel rekke sjøer og nesten ugjennomtrengelig regnskog innrammet av snødekte fjelltopper.

Tidlig på morgenen reiser vi på dagens utflukt i deler av New Zealands aller vakreste landskap. Fremme i Milford bytter vi til båt, som tar oss ut på fjorden. Rundt omkring reiser loddrette fjellvegger seg hundrevis av meter opp fra vannet. Her ser vi skummende fossefall, selkolonier og kanskje også lekne delfiner som noen ganger følger båtene på fjorden.

Tilbake på land fortsetter vi reiser til Queenstown der vi overnatter. Byen ligger vakkert til ved Wakatipu, Sørøyas nest største sjø.

Dag 19. Fly til Sydney
Etter en avslappende formiddag forlater vi New Zealand og flyr tilbake til Australia for å oppleve metropolen Sydney.

Dag 20. Sydney med Operahuset
Dagen starter med et besøk i verdens mest berømte og kanskje vakreste operahus. Bygningen er tegnet av en dansk arkitekt og bekledd med svenske Höganäsfliser. Som skandinav er det lett å kjenne seg hjemme.

Etter klassisk operakultur og fascinerende arkitektur fortsetter vi gjennom Sydney med buss og får med oss det meste av det beste denne byen har å tilby. Vi ser surfernes Bondi Beach, fornøyelseskvartalene rundt Kings Cross og det livlige Chinatown. I den anrike botaniske hagen finnes Mrs Mrs Macquarie's Chair og dertil vakre utsikt over havnen.

Dag 21. Fridag til egne opplevelser i Sydney
I dag har du hele dagen på egen hånd til å utforske byen. Sydney er en fantastisk by som TEMAs reiseledere kjenner godt, og de kan gi mange spennende tips til aktiviteter og opplevelser.

Dag 22. Til vestkysten
Fra Australias østkyst flyr vi rakt over kontinentet til vestkysten, til delstaten Western Australia og dens hovedstad Perth.

Ved ankomst blir det en enkel byrundtur gjennom byen og langs elven Swan River. Vi tar oss deretter til elvemunningen, cirka 30 minutter fra storbyen. Her finner vi Fremantle, en mindre by ved kysten som har en avslappende atmosfære. Vi sjekker inn for to netter med gåavstand til både strand og havn.

Dag 23. Rottnest Island
Vår siste heldag i Australia inneholder både stran, hav og øyliv. Med ferje fra Fremantle ankommer vi Rottnest. Navnet stammer fra hollendernes rottereir, men det som de trodde var rotter var i virkligheten et unikt pungdyr som går under navnet quokka. Disse søte skapelsene hilser oss velkommen til sin, stort sett, blifrie øy. På tross av sin beskjedne størrelse, har Rottnest seks ulike habitat som kyst, saltsjøer, myr, skog og heier samt kolonialhistoriske bygninger. Øya er omringet av et imponerende korallrev og vi tar oss tid til herlige bad i havet. På kvelden samles vi for felles middag.

Dag 24. Perth til London
Nyt en rolig morgen og tidlig ettermiddag før vi tar is stil flyplassen for fly hjem med Qantas direkte fra Perth til London.

Dag 25. Hjemresa til Skandinavia
Flyreisen går via London og vi lander i Skandinavia samm dag på ettermiddagen, lokal skandinavisk tid.

Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r
• Samtlige overnattinger
• 21 frokoster
• 9 lunsjer 
• 8 middager 
• Inngangsbilletter ifølge program
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1
Avreise fra Skandinavia. Flymåltider er inkludert.

Dag 2
Ankomst Singapore. En overnatting på hotell i Singapore.

Dag 3
Fly Singapore – Cairns. Byrundtur i Singapore. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 4
Ankomst Cairns. Velkomstmiddag. Tre overnattinger i Cairns.

Dag 5
Utflukt til Kuranda. Buss 60 km. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 6
Utflukt til The Great Barrier Reef. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 7
Fly Cairns – Ayers Rock. Buss 60 km. Frokost og middag er inkludert. En overnatting på hotell ved Ayers Rock.

Dag 8
Uluru/Ayers Rock – Alice Springs. Buss 440 km. Utflukt ved soloppgang med fotturer rundt Kata Tjuta og Uluru. Frokost. En overnatting på hotell i Alice Springs.

Dag 9
Fly Alice Springs – Melbourne. Besøk til Alice Springs Telegraph Station. Frokost og middag er inkludert. Tre overnattinger i Melbourne.

Dag 10
Byrundtur i Melbourne. Utflukt i Yarra Valley med vinsmaking. Frokost og lunsj er inkludert.

Dag 11
Egne oppdagelser i Melbourne. Frokost er inkludert.

Dag 12
Fly Melbourne – Auckland. Buss til Coromandel, 160 km. Frokost og middag er inkludert. En overnatting på Pauanui Beach.

Dag 13
Coromandel – Rotorua. Buss 220 km. Vandring på Coromandel. Frokost, piknik-lunsj og middag er inkludert. To overnattinger i Rotorua.

Dag 14
Utflukt i Waimangu Volcanic Valley. Buss 70 km. Frokost og piknik-lunsj er inkludert.

Dag 15
Rotorua – Auckland. Buss 230 km Besøk i National Kiwi Hatchery og Hobbiton. Frokost og middag er inkludert. To overnattinger i Auckland.

Dag 16
Byrundtur i Auckland. Frokost er inkludert.

Dag 17
Auckland – Te Anau. Fly Auckland – Queenstown. Besøk på sauefarm og båttur i Te Anau-grottene. Buss 165 km. Frokost, lett lunsj og middag er inkludert. En overnatting i Te Anau.

Dag 18
Te Anau – Queenstown. 410 km. Båttur på Milford Sound. Frokost og lunsj er inkludert. En overnatting i Queenstown.

Dag 19
Fly Queenstown – Sydney. Frokost er inkludert. To overnattinger i Sydney.

Dag 20
Byrundtur i Sydney med besøk på Operahuset. Frokost er inkludert.

Dag 21
Egne oppdagelser i Melbourne. Frokost er inkludert.

Dag 22
Fly Sydney – Perth. Frokost. To overnattinger på hotel i Fremantle.

Dag 23
Dagsutflukt til Rottnest Island. Frokost, lunsj og middag.

Dag 24
Fly Perth – London. Frokost og flymåltider inkludert.

Dag 25
Fly London – Skandinavia.

Singapore

Innbyggere 5,6 millioner
Flateinnhold 647 km²
Valuta Singaporsk dollar
Religion Buddhisme, taoisme og konfucianisme (ofte i blandning), minoriteter av mer ortodokse buddhister, sunnimuslimer, hinduer, sikher og kristne
Språk Fire offisielle språk: engelsk, kinesisk, malaysisk og tamilsk. Malaysisk har en særstilling som nasjonalt språk, likevel snakkes engelsk av alle folkegrupper

Australia

Innbyggere: 24 millioner 
Flateinnhold: 7 692 024 km²  
Valuta: Australske dollar (AUD)
Religion: Kristendom (halvparten katolikker, halvparten protestanter)
Språk: Engelsk er offisielt språk, aboriginere snakker også forskjellige former for australske språk

New Zealand

Innbyggere 4,5 millioner
Flateinnhold 270 534 km²
Valuta Newzealandsk dollar
Religion Protestantisk kristendom, minoritet av katolikker
Språk Engelsk og maori er offisielle språk

Viktig om reisen

Prisen inkluderer
Fly Singapore (via London) – Cairns – Ayers Rock – Alice Springs – Melbourne – Auckland – Queenstown – Sydney – Singapore – Skandinavia, del i dobbeltrom og TEMAs reiseleder. Øvrige transporter, måltider, entréer og samtlige utflukter ifølge program dersom ikke annet er angitt. 

Valuta

Australsk dollar (AUD)
New Zealandsk dollar (NZD)
Singaporsk dollar (SGD)

De vanligste bank- og kredittkortene aksepteres i de fleste butikkene. Minibanker finnes. Beregn ca. 60 australske dollar, respektive 60 new zealandsk dollar per dag til diverse småutgifter og mat og drikke som ikke er inkludert. Kontakt bank- eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Klima og bekledning
Årstidene i Australia og New Zealand er de motsatte av våre på den nordlige halvkule. Ettersom Australia og New Zealand er vidstrakte land med store avstander er det store lokale variasjoner i klimaet. Fra november til mars er det varmt i hele Australia, fuktig med tropisk regn i nord. Klimaet på New Zealand er subtropisk på Nordøya er subtropisk der det også normalt er høyere gjennomsnittstemperatur enn på Sørøya som har et mer "skandinavisk lignende" klima. Informasjon om klima og aktuelle værprognoser finner man blant annet på yr.no, bbc.com og cnn.com.

Lette og luftige bomullsklær samt et par sko av typen sandaler egner seg best når vi besøker storbyer og på bussreisene. Unngå syntetiske klær og trange jeans. En varm genser/jakke kan komme godt med om kvelden og evt. i bussen der luftkondisjonering kan oppleves som kald/trekkfull. Regntøy, gode sko, hodeplagg, solbriller, høy solfaktor, shorts, badetøy og badehåndkle er også viktig å ta med. For vandringer og spaserturer anbefaler vi å ta med bekvemme/vel inngåtte joggesko el.l med gummisåler. Både i Australia og New Zealand er det en relativt avslappet dress-code så slips er ikke nødvendig.

Driks
På denne reisen er felles driks ikke inkludert. Du bør i stedet beregne SGD 5, AUD 25 och NZD 20 for driks til felles aktiviteter og måltider, samt til sjåfører, lokalguider og bagasjebærere. TEMAs reiseleder samler inn drikspengene ved starten av reisen og porsjonerer deretter ut til berørte personer på respektive destinasjon.  

Vær oppmerksom på
Både Australia og New Zealand har meget strenge regler på forbud mot innførsel av frukt, grønnsaker, fersk mat m.m. Ved ankomst Australia fyller du ut et skjema der du får spørsmål om akkurat dette. All bagasje blir screenet ved innreise. Om det skulle vise seg at du har noen av ovennevnte varer med deg, finnes det søppelbeholdere der du kan kaste det.

Landene har også strenge regler for innføring av tobakk; kun 25 gram tobakksprodukter kan innføres tollfritt i Australia, på New Zealand 50 gram. Denne mengden gjelder uansett hvor og når den er innkjøpt, og uansett om den fraktes i håndbagasjen eller den innsjekkede bagasjen. Bøter gis dersom dette ikke etterfølges.

Innenriksfly
På innenriksflyene gjelder maks bagasjevekt 23 kg/person. Flybilletten Auckland - Queenstown billetteres lokalt og denne flybilletten mottar du på plass av TEMAs reiseleder.

The Outback
Litt informasjon om dine dager i The Outback:
Det kan bli veldig varmt i Red Centre/The Outback, blant annet i området Ayers Rock/Uluru til Alice Springs. Det er derfor viktig å drikke mye vann, normalt anbefales 2–3 liter (ca. 10–12 glass) per dag.

Ta med gode tursko, kamera, et hodeplagg og solfaktor, vannflaske, lommelykt, innsektsmiddel. Ved Ayers Rock er det mye fluer.

Avgift til nasjonalparkene Uluru og Kata Tjuta på 25 australske dollar er selvfølgelig inkludert.

Hotellalternativ
Vi har flere avreiser og på disse kan det være andre hotellalternativer på noen destinasjoner. Vi tar forbehold om endringer.

Hotell/overnatting

Kommentarer

Vinter 2024/2025

Vi kommer til å bo en natt ekstra i Sydney.

Vi kommer til å bo i Hamilton i stedet for Pauanui Beach på New Zealand.

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreisested Pris Status
19.10.2024 info_icon

Flyinformasjon

cross

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
London
2024-10-19
17:05
2024-10-19
18:25
British Airways, 767
London
Singapore
2024-10-19
20:45
2024-10-20
17:25
Qantas Airways, 002
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2024-10-21
20:30
2024-10-22
06:05
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2024-10-22
09:40
2024-10-22
12:05
Qantas Airways, 708
Cairns
Ayers Rock
2024-10-25
07:10
2024-10-25
09:30
Qantas Airways, 1915
Alice Springs
Melbourne
2024-10-27
12:35
2024-10-27
16:40
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2024-10-30
07:00
2024-10-30
12:40
Qantas Airways, 151
Queenstown
Sydney
2024-11-06
15:25
2024-11-06
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Perth
2024-11-09
19:20
2024-11-09
14:25
Qantas Airways, 649
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Perth
London
2024-11-11
19:20
2024-11-12
05:05
Qantas Airways, 009
London
Oslo
2024-11-12
07:45
2024-11-12
10:55
British Airways, 762
25 dager Australia og New Zealand Oslo 119 450 NOK 4 plasser igjen Bestill
09.11.2024 25 dager Australia og New Zealand Oslo 123 350 NOK 2 plasser igjen Bestill
14.12.2024 25 dager Australia og New Zealand Oslo 129 450 NOK 4 plasser igjen Bestill
11.01.2025 25 dager Australia og New Zealand Oslo 122 450 NOK 2 plasser igjen Bestill
01.02.2025 25 dager Australia og New Zealand Oslo 124 450 NOK 4 plasser igjen Bestill
15.03.2025 25 dager Australia og New Zealand Oslo 124 450 NOK Forespørsel

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Komfortabel gruppestørrelse
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.