Alt om reisen

Bestillingsbekreftelse

Spesifikasjon av bestillingen ser du med en gang du har bestillt via
tema-reiser.no. på «Min reise«. Du vil også motta en bekreftelse til mailadressen du oppgav i bestillingen. Kontroller denne bestillingsbekreftelsen grundig, slik at du vet at den stemmer overens med det du har bestilt. Dersom evt. feil skal rettes, må dette skje før du betaler depositum.

«Min Reise» kan du besøke når som helst ved å logge deg inn med ditt 
telefonnummer eller e-postadresse og bestillingsnummer. Ditt bestillingsnummer er din bekreftelse på reisen og gis ikke ut på annen måte enn ved bestilling. Skriv opp nummeret så du har det lett tilgjengelig.

Det er viktig at navnet ditt er stavet riktig i forhold til det som står i passet. Er det mer enn 50 dager igjen til avreise kan du skrive ut din bestillingsbekreftelse fra våre nettsider.

Vi gjør oppmerksom på at bestillingsbekreftelsen ikke er gyldig som billett. Det er kun en bekreftelse på hva du har bestillt med preliminære avreise- og hjemreise tider.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.