Alt om reisen

HOTELLENE

Samtlige hotell på våre reiser er valgt ut med hensyn til reisens helhet med tanke på dagsprogram, lengden på dagsetapper og ikke minst for sin atmosfære.

Noen hotell kan ligge til slik at bussen ikke kan kjøre helt frem til hotellinngangen. En del hoteller tilbyr bagasjehjelp, andre ikke. Derfor må du selv være forberedt på å bære din bagasje fra bussen til hotellet. 

Romstandard

Prisen inkluderer som oftest innkvartering i dobbeltrom med bad/dusj og wc. I noen få tilfeller benytter vi hotell der rommene helt eller delvis savner slike bekvemmeligheter. Forklaringen er at det ikke finnes slike alternativ på stedet eller i nærheten, eller at det aktuelle hotellet har andre kvaliteter som oppveier denne ulempen. Det kan være såkalte lodger i nasjonalparker eller fjellhotell i naturskjønne omgivelser på våre fotturer. 

Inn- og utsjekking

Ved ankomst på formiddagen eller tidlig på ettermiddagen kan det skje at rommet/leiligheten ennå ikke er gjort klar. 

Rommene kan normalt ikke disponeres før kl. 15.00, men dette varierer fra hotell til hotell. På noen reisemål får man tilgang til sitt rom/leilighet først kl. 17.00.

Noen hotell av høyere klassifisering krever ofte et depositum i forbindelse med innsjekking. Noen hotell tar også en ekstra avgift eller deposit for f.eks. fjernkontroll til TV og/eller luftkondisjonering m.m. Ifølge internasjonale bestemmelser forlates rom/leilighet senest kl. 12.00 ved avreise (i noen tilfeller kl. 10.00). Dette gjelder selv om hjemreisen skjer sent på kvelden/natten eller påfølgende morgen. 

Dobbeltrom

Et rom for to personer. Rommet har enten en dobbeltseng, grand lit eller to separate senger. Vær dog oppmerksom på at vi ikke kan garantere en viss romstype på forhånd.

Enkeltrom

Et rom for en person. Rommets størrelse, plassering og standard kan være noe lavere enn dobbeltrommenes. Noen ganger kan et enkeltrom være et dobbeltrom for eget bruk.

Tilgangen på enkeltrom er sterkt begrenset og selv om vi skulle ønske å tilby flere egne rom på våre reiser, er dette ikke mulig. 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.