Alt om reisen

Billett

Flybilletter

Billetter med charterfly
Ditt reisebevis blir sendt per post cirka en uke før avreise og gjelder som billett for charterflyet. Billetten er kun gyldig sammen med kvittering eller annet bevis på betaling. Derfor er det viktig at du tar vare på kvitteringene for dine innbetalinger, og tar disse med på reisen. Samtlige priser som er oppgitt på reisebeviset er per person. På billetten finner du, foruten en spesifikasjon på hva du har bestilt, også tidtabellen for flyreisen.
OBS! Tidtabellen for flyreisen skal betraktes som «midlertidig» frem til 20 dager før avreise.

Billett med rutefly
Flere av våre reiser gjennomføres med rutefly som f.eks SAS, Qatar .Airways, KLM, Norwegian eller Thai Airways. Når vi benytter rutefly benyttes kun elektroniske billetter. Du vil motta et dokument i A4-format der din reiserute anigs, i form av en «Itinerary». Denne E-ticket er et personlig reisedokument, og skal printes ut og medbringes på din reise.
Dokumentet som er merket ”YOUR TRIP” blir tilsendt cirka 25-35 dager før avreise, sammen med dine øvrige reisedokumenter og sluttfaktura. Dersom du mot formodning ikke har mottatt disse senest 15 dager før avreise, er det meget viktig at du kontakter oss på TEMA enten å e-post: info@tema-reiser.no eller på telefon 21 00 08 20. 

Husk å informer oss dersom du endrer adresse eller telefonnummer i denne perioden. Den elektroniske billetten må du ta vare på under hele reisen. Det er veldig viktig at ditt navn samsvarer med navn som er oppgitt i ditt pass. Samtlige fornavn og etternavn skal fremkomme på din E-ticket. Du kan nektes ombordstiging/innreise i et land om ikke disse opplysningene samsvarer. Kontroller billetten nøye og kontakt oss dersom noe ikke stemmer.

Ønskemål
Ønskemål av forskjellig slag kan noteres ved bestilling. Disse vil fremkomme på ditt reisebevis. Vær oppmerksom på at dette kun er et ønskemål, og ikke kan garanteres. Dersom det ved bestilling gis garanti for ditt ønske, må dette fremgå skriftlig  på ditt reisebevis. Ønskemål kan legges til bestillingen frem til 25 dager før avreise. 

 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.