Alt om reisen

MÅLTIDER UNDER RUNDREISEN

I reisefakta under respektive reise spesifiseres det for hver reisedag hvilke måltider som er inkludert. For øvrige måltider, som ikke er inkludert i reisens pris, kan TEMAs reiseleder gi deg tips om passende restauranter.

Dersom det er nok interesse, kan det ofte være at reiselederen gjerne ordner felles måltider. For å forenkle betalingen i slike tilfeller samler TEMAs reiseleder inn kostnaden for måltidet fra hver deltaker for betaling til restauranteieren. 

I de måltider som er nevnt i Reisefakta er ikke drikke til måltidene inkludert. I mange land kler man seg opp til kveldens middag og vi anbefaler å ta med klær for middag, dressjakke er dog ikke nødvendig. Ler mer under rubrikken «Klima og bekledning» på din reise. 

Når frokost er inkludert i reisens pris, avses om ikke annet er angitt, en kontinental frokost. Med dette menes generelt en frokost som består av hvitt brød, smør, syltetøy og kaffe.

Spesialmat på reisemålet og under rundreisen.

Ønskemål om spesiell diett under rundreisen må informeres om ved bestilling av reisen. Spesialmat som glutefri og laktosefri kan være vanskelig å finne i noen land som du kan reise med oss til. Du kan altså ikke regne med at det skal finnes på det reisemålet som du har valgt. 

TEMA informerer berørte hoteller/restauranter, men påtar oss for øvrig ikke noe ansvar for slike måltiders sammensetning.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.