Alt om reisen

Bestill trygt med kostnadsfri ombooking

Vi ser at mange av våre reisende ønsker større fleksibilitet ved bestilling av reiser akkurat nå.
Derfor tilbyr vi nå kostnadsfri ombooking frem til og med 65 dager før avreise for reiser innen Europa og 95 dager før avreise for reiser utenfor Europa. Tilbudet gjelder for alle nye bestillinger som er gjort fra 21. januar til og med 30. september 2021 med avreise til og med 31. mars 2022.

Ved ombooking til en reise/avgang med høyere pris betaler du bare mellomlegget. For avganger som er på forespørsel behandles bestillingen separat. I disse tilfellene må vi sende en forespørsel direkte til respektive flyselskap og se hvilke regler som gjelder i bestillingsøyeblikket. Ved ombooking når det er mindre enn 65 eller 95 dager igjen til avreise, gjelder normale avbestillingsregler.

Vi håper med å dette å gjøre det lettere for alle som drømmer om å reise og oppleve verden sammen med oss i TEMA igjen. Hvis du har spørsmål om tilbudet, eller ønsker hjelp med å bestille reisen, ta kontakt med oss på telefon 21 00 08 20 eller via e-post til info@tema-reiser.no.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.