Alt om reisen

Gratis avbestilling og ombooking

For å gjøre det lettere for dere med planlegging og bestilling av reiser tilbyr vi nå gratis avbestilling og ombooking for alle som bestiller en ny reise, fram til og med 65 dager før avreise. For avbestillinger og ombookninger når det er 64 dager eller færre til avreise, gjelder normale regler.

Tilbudet gjelder for nye bestillinger fra og med 25.april 2020, inntil videre. Ved ombooking til en reise med høyere pris betales kun differansen. Ved avbestilling refunderes hele beløpet som er betalt. For avreiser som er på forespørsel behandles bestillingen separat. Her må vi sende en forespørsel til respektive flyselskap og se hvilke regler som gjelder ved tidspunkt for bestilling.

Vi håper at vi med dette kan gjøre det lettere for dere som drømmer å reise og oppleve verden sammen med oss på TEMA, å planlegge neste reise. Hvis dere har spørsmål om tilbudet eller ønsker hjelp med bestilling av reise, nøl ikke med å ta kontakt med oss på telefon 210 00 820 eller e-post info@tema-reiser.no.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.