Seychellenes paradisiske øyverdenen reise i paradis

I Seychellenes vakre skjærgård venter et uberørt paradis. Vi bor komfortabelt med helpensjon på en cruiseyacht som tar oss til noen av de flotteste øyene. Vi opplever områdets unike flora og fauna på nært hold og får stifte bekjentskap med både skilpadder og fugler. Selvsagt venter også snorkling og bading for den som vil – ved noen av verdens vakreste strender.

Reisefakta

Land: Seychellene

Reisetype: Cruise

Reiselengde: 11 dager

Størrelse på gruppen: 15-24 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

 • Livet ombord
 • Skilpaddene på Curieuse
 • Fantastiske strender
 • Fuglelivet
 • Besøk i Vallée de Mai

Viktig om reisen

I grunnprisen inngår:

Flyreise til og fra Seychellene. TEMAs reiseledelse, samtlige overnattinger med del i dobbeltrom/lugar, måltider, utflukter og transporter på reisen i henhold til dagens program.

Obs! For denne reisen gjelder et høyere depositum på 7 500 kr per person som betales innen en uke etter bestilling. Denne avgiften erfunderes ikke ved en eventuell avbestilling. Sjekk din reiseforsikring før du bestiller.

Om cruiseyachten:

M/Y Pegasos er en cruiseyacht med doble skrog, bygd i 1990. Yachten gjennomgikk en omfattende renovering så sent som i 2016 og i forkant av vintersesongen 2019/2020 gjennomføres ytterligere mindre oppgraderinger for å kunne levere den høye standarden rederiet, Variety Cruises, er kjent for. Det er plass for cirka 40 gjester ombord.

Atmosfæren ombord er sosial og avslappet, gjestenes velbefinnende og sikkerhet er alltid av høyeste prioritet for kapteinen og hans erfarne besetning. På dagtid kretser tiden ombord rundt yachtens lounge og bar på øvre dekk, der det også er et bra soldekk tilgjengelig for avkopling. På nedre dekk er det installert mini-spa og massasje, som også kan bestilles på øvre dekk.

I akter er det en plattform som tillater bading og snorkling rett fra yachten når været tillater det. Snorkleutstyr kan lånes i grad av etterspørsel. Vi anbefaler likevel å ta med eget utstyr, om du er entusiast.

Wi-Fi finnes ombord mot en avgift. 1 GB surf koster ca. 30 euro.

Lugarene:

Alle lugarer er utstyrt enten med en stor dobbeltseng eller to enkeltsenger, store vinduer, eget bad med dusj, TV, radio, hårtørker, luftkondisjonering og en liten safe.

Mat og drikke ombord:

I prisen for reisen inngår helpensjon. Det omfatter frokostbuffé, lunsj og middag. Vanlig kaffe, te, vann og en velkomstdrink inngår også. Drikke for øvrig står du selv for. På hoveddekket til yachten er det en fullt utstyrt bar i tilknytning til en spisesal. Middagene kan også inntas på øvre dekk.

Valuta og betaling ombord:

Seychellenes egen valuta er SCR (Seychelliske Rupi), men her kan du bruke de fleste store valutaer. Mest gangbart er euro eller amerikanske dollar, som fungerer nesten overalt. Skal du handle på markeder eller i en liten butikk, kan det likevel være bra å ha noen rupier i lomma. Seychellisk rupi kan ikke veksles til seg hjemme, men betaler du med annen valuta på stedet, får du som regel vekslepenger i rupier.

Ombord på yachten kan du betale både med kort og kontant. Velger du kontant betaling går det bra både med euro, dollar eller rupier. Vil du ha med deg kontanter anbefaler vi at du veksler til ønsket valuta før du reiser, eller benytter vekslingskontor, alternativt uttaksautomat på Mahé.

Driks:

Driks ombord på yachten er ingen tvang, men forventes av fornøyde reisende. Anbefalingen er 13-15 euro per person og dag, som du overrekker på slutten av reisen. Det totale beløpet fordeles deretter jevnt mellom besetningen som har tatt seg av deg under reisen.

Klima:

Klimaopplysninger og aktuelle værprognoser til de forskjellige destinasjonene på reisen finner du enkelt på ulike nettsteder om vær, egnede sider er www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Klær og utstyr:

Ombord på yachten er det ingen spesifikk kleskode. Kle deg i det du trives i. Den eneste regelen er å ikke ha på seg badetøy under middagen.

Utfluktene på denne reisen foregår som regel på steder med høye dagtemperaturer og subtropisk klima. Været kan veksle fort i Seychellene og det regner hele året, selv om skurene er korte. Ta derfor med deg lett regntøy og kle deg gjerne i behagelige, luftige klær. En langermet genser kan likevel være bra å ha med til kveldsbruk eller ved besøk på steder med høy luftfuktighet. Et par bekvemme sko til å gå med er et must, både til guidede spaserturer og turer på egen hånd. Strand-/badesko er også å anbefale der det er langgrunne, da det er mye skjell.

Sjekk gjerne med reiselederen hvilken type klær som anbefales i forkant av respektive utflukt.


Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Komfortabel gruppestørrelse
 • Se dagsprogrammet
 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.