Sørøst-Asias ulike verdenerSingapore, Malaysia og Indonesia

En mangfoldig og multikulturell rundreise i denne magiske delen av Asia. Her blander vi moderne metropoler med hodejegere på Borneo, sol og bad på Penang samt matlaging hos en lokal familie. På Java kommer vi til det ostindiske kompaniets Batavia, dagens Jakarta. Reisen rundes av i Yogjakarta hvor vi besøker verdensarvtemplene Prambanan og Borobudur. Vi avrunder reisen på Bali, der de to siste dagene byr på herlige bad på resort ved Sanurstranden. Reisefakta

Land: Singapore, Malaysia, Indonesia

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 21 dager

Størrelse på gruppen: 20-25 personer

Visum kreves : Nei

Høydepunkter

  • Singapore med Clarke Quay og den botaniske hagen
  • Rehabiliteringssenter for orangutanger på Borneo
  • Georgetown og strandliv på Penang
  • Verdensarvtemplene Prambanan og Borobudur på Java
  • Bali med risterrasser, avslapping og sin egen hinduisme

Dagsprogram
2020

Dag 1 – Tre land i Asia

Avreise med fly fra Skandinavia. Nå starter vi denne innholdsrike rundreisen i Sørøst-Asia som kommer til å ta deg gjennom tre svært forskjellige land: Singapore, Malaysia og Indonesia.

Dag 2 – Singapore & Clark Quay

Etter den komfortable men lange flyreisen blir du møtt på Singapores flyplass, Changi, av din TEMA-reiseleder. Singa og pura er malaisiske ord for løve respektive by. I følge den folkelige tradisjonen var den første levende skapelsen som byens grunnlegere så, en løve. En av severdighetene vi ser under byturen er The Merlion, Singapores symbol, som har et løvehode på en fiskekropp. Vi bor to netter i Singapore.

På kvelden samles vi for en kort spasertur langs Singaporeelven til Clarke Quay. Området bestod en gang i tiden av store lagerlokaler for den intensive handelen som fant sted i elvemunningen. I dag er de anrike havnekvartalene en del av byens fornøyelsessentrum med et stort utvalg av restauranter, kaféer og utendørsbarer. Vi spiser vår velkomstmiddag ved havnekvartalet langs Singapore River.

Dag 3 – Sightseeing i Singapore

Etter en deilig frokostbuffet på hotellet er det tid for en byrundtur i denne metropolen. Singapores nasjonalblomst er en vakker orkidé. Denne, og mye annet kan man se i Singapores botaniske hage som vi besøker i løpet av formiddagen. Den botaniske hagen er også det lille landets verdensarv oppført på Unescos liste.

Det moderne Singapores grunnlegger, kan man kalle Sir Thomas Stamford Raffles, som var tjenestemann ved det brittiske ositindiske kompaniet. Han undertegnet en avtale med sultanen av Johor i 1819 og opprettet Singapore som handelssted. Hans navn ble i 1887 satt på det som nå har blitt et av verdens mest ærverdige hotell, The Raffles Hotel. Det var her drinken Singapore Sling ble oppfunnet.

I løpet av dagen spiser vi en flott lunsj på et annet ærverdig hotell, The Fullerton Hotel. Fullerton er i dag et femstjerners hotell, men har tidligere tjenestegjort som Singapores postkontor, og har også huset den prestisjetunge Singapore Club.

Kvelden er fri til egne aktiviteter.

Dag 4 – Malaysia og Melaka

Etter frokost pakker vi sammen, sjekker ut og forlater Singapore landeveien til nabolandet Malaysia.

Melaka er Malaysias historiske sentrum. En gang var stedet et meget viktig sjøfarts- og handelssted. Portugiserne var de første europeerne som kom til Sørøst-Asia i 1511, og deretter fulgte hollenderne og engelskmennene. Du vil få se gamle portugisiske bosetninger og det engelske overvåkingsfortet. Vi tar også en spasertur til The Dutch Square, det mange århundrer gamle hollandste torget med sitt berømte rådhus.

Vår lunsj serveres på en restaurant som innretter seg mot det som kalles Peranakan, eller Baba & Nyonya, oppkalt etter etterkommerne til kinesiske immigranter som kom hit. Smakene er en blanding av kinesiske og malaysiske ingredienser og krydder.

På kvelden ankommer vi hovedstaden. I tillegg til den populære forkortelsen KL blir også Kuala Lumpur kalt for «The Garden City og Lights». Men det som de fleste forbinder byen med er det ikoniske kontor-tempelet Petrona Twin Towers. Etter innsjekking spiser vi en felles middag.

Dag 5 – Kuala Lumpur

I dag fortsetter vi med å oppdage denne relativt anonyme asiatiske storbyen. Religionen spiller en stor rolle i Asia og her i KL er alle velkommen. Både muslimske, hinduistiske, kristne og buddhistiske helligdommer finnes om hverandre. Flere av de fremste severdighetene rekker vi å besøke, som f.eks. malaysiernes landemerke, Dataran Merdeka, Selvstendighetstorget. Her ble landets eget flagg heist opp første gang ved selvstendigheten den 31. august 1957.

Ved Central Market, som en gang i tiden var byens fiskemarked, spiser vi en enkel lokal lunsj. Fiskesalget har blitt erstattet med håndverk fra Malaysias alle hjørner. Ved Sze Yah-tempelet kommer vi inn i Chinatown, og også her finnes et marked med muligheter for litt shopping. Det moderne Kuala Lumpur er sterkt påvirket av vestlig arkitektur, men historien og det lokale malaysiske livet er stadig nærværende. Det er en vibrerende by med en rik og fargesterk historie som fascinerer.

Kvelden ledig til å utforske mer av byen på egen hånd.

Dag 6 – Batu Caves

Vi forlater hovedstaden og beveger oss nordover på Malckahalvøya. På formiddagen gjør vi et stopp og besøk ved Batu. Her finner man hinduenes aller helligste tempel utenfor Indias landegrenser, dedikert til guden Maruga. Guden selv kan beskues i form av en drøye 40 meter høy bronsestatue. Her kan du som hinduene bestige de nesten 300 trappene opp til grottetempelet (Vær oppmerksom på at man ikke får besøke grottene kledd i shorts eller kort skjørt/kjole).

I løpet av ettermiddagen fortsetter vi til det sagnomsuste, grønne høylandet, Cameron Highlands. Vi gjør et par stopp på veien for den vakre utsikten, men også for kaffe og te. Ved det vakre fossefallet Iskandar gjør vi selvfølgelig også et stopp for å ta bilder.

Dag 7 – Cameron Higlands

Under kolonitiden kom engelskmennene gjerne til Cameron Highlands, først og fremst for at klimaet lignet det engelske klimaet. Den koloniale arven er påtakelig i mye av traktenes arkitektur. Her oppdaget man et fantastisk jordbrukslandskap. Det var teplantasjene som kom til å dominere landskapet, men det ble også populært å dyrke jordbær. I dag er det mange som kommer hit for å se en annen side av landet og få nyte av et svalere og mindre fuktig klima.

Selvfølgelig besøker vi en teplantasje, Sørøst-Asias største i omfang. Vi får følge hele prosessen, og besøke fabrikken der bladene tørkes og pakkes. Her skal man selvfølgelig nyte en god kopp te, og kanskje også en liten godsak til den.

Vi reiser tilbake til vår resort, og har i løpet av ettermiddagen mulighet til å ta en spasertur i jungelen med lokal guide (tillegskostnad, betales på plass).

Dag 8 – Verdensarv Georgetown

Vi forlater innlandet og reiser gjennom en vakker natur ut til kysten. Via en lang bro kommer vi til den tropiske øya Penang ved lunsjtid. Her blandes jungel, strender og den historiske perlen Georgetown. I løpet av ettermiddagen utforsker vi denne levende koloniale byen som så vel fortjener sin plass på Unescos verdensarvliste. Vi spaserer langs "Street og Harmony" hvor religiøse monument fra islam, hinduismen, kristendom og buddhismen mer eller mindre ligger vegg i vegg.

Senere på ettermiddagen sjekker vi inn på vår resort ved Penangs fine strender langs nordkysten.

Dag 9. Sol- og badedag på Penang

Nyt en avslappende dag med sol og bad. Dersom du er mer nysgjerrig og rastløs er det mye å se og gjøre på Penang. Kanskje et besøk i Penang National Park, eller en badeutflukt med båt til Monkey Beach frister?

Dag 10 – Kuching, Sarawak, Borneo

Nyt en avkoblende formiddag før vi på ettermiddagen flyr fra fastlandet til Borneo, en flyreise på cirka 1 time og 45 minutter. Kucin betyr katt og på kvelden får du mulighet til å bli bedre kjent med kattebyen på egen hand. Vi bor rett ved Sarawakelven som flyter gjennom byen, og utenfor døren har vi en stor katt statue. I gangavstand har vi også Kuching Waterfront Bazaar med moderne souvenirer til salgs i gamle, fine bygninger langs vannet.

Dag 11 – Orangutanger og tidevann.

Mange forbinder Borneo med orangutanger. Det er også kun på Borneo og det nordlige Sumatra man kan treffe på disse menneskene fra skogen som orang hutan betyr. I dag har får vi sjansen til å se disse individene når vi besøker Semenggoh Wildlife Rehabilitation Center. Her har man i lang tid tatt vare på orangutanger på en fremgangsrik måte. Dyrene her lever i et stort reservat så noen garanti for å få se primatene finnes ikke, men med litt flaks kan man se de meget menneskelignende dyrene.

Vår sluttdestinasjon fro dagen er Sri Aman ved elven Batang Lupar. Elven er kjent for sin benak, en merkbar tidevannforskjell som på visse tider av året er så høy som tre meter.

Dag 12 – Naturvandring

Tidlig morgen fortsetter reisen inn i jungelen i Batang Ai National Park. Vi reiser gjennom et landskap som er som et stort lappeteppe av jomfruelig regnskog, men også dyrkbare områder og små byer. Ved Lemanakelven bytter vi kjøretøy til en såkalt longboat og fortsetter på elven. Ved elvebredden kan vi se longhouses, rumah panjang, bygget av tropisk tømmer. Her bor også storfamilier av Ibanfolket på mer eller mindre samme måte som man har gjort i mange århundrer. Iban var beryktede hodejegere helt frem til den europeiske kolonitiden. Vi besøker et longhouse og får en oppvisning i hvordan man skyter piler med blåserør.

Vel tilbake i Kuching får du fritid på egen hånd før vi på kvelden tar en kort spasertur til en annen kulinarisk opplevelse. Nå skal vi få prøve etnisk mat fra Sarawakprovinsen.

Dag 13 - Bako nasjonalpark

Dagen byr på en utflukt til nasjonalparken Bako som er en av de beste plassene i Sarawak for å se ville dyr i sitt naturlige miljø. Her er det ikke uvanlig å se de endemiske neseapene og Krabbemakaker. Men man ser også dyr som villsvin, varaner og selvfølgelig mange fuglearter. Parken har ulike skogstyper som for eksempel mangrove, tropisk regnskog og kerangas som er en en form for buskskog som man bare finner på Borneo. Det finnes et nettverk av stier som gjør at man kommer nære naturen, og parkens spektakulære kystlinje er full av små bukter og strender. Tilbake i Kuching sent på ettermiddagen.

Dag 14 – Indonesias Java og Jakarta

Vi forlater Borneo med fly og begir oss til Java og Indonesia. Landets hovedstad Jakarta er en megametropol og en mingel av kulturytringer fra Java, Malaysia, Kina, den arabiske verden, India samt Europa – og da først og fremst fra hollendernes ostindiakompani. Vi kommer til å se ikoniske steder som f.eks. presidentpalasset, men fokuserer vår dag i Jakarta på den gamle bydelen Batavia, eller Kota Tua, med flotte koloniale bygninger.

På kvelden tar vi oss til en av Jakartas bedre restauranter og blant ærverdig innredning blir vi servert en middag tillaget etter historiske oppskrifter som blander javanesisk og kinesisk matlagingskunst.

Dag 15 – Yogyakarta og Prambaran

Indonesia består av 13 000 øyer, fordelt på 33 provinser. Befolkningen er på drøyt 240 millioner og regnes med det som verdens fjerde mest folkerike land. Dette innebærer også store avstander, og vi flyr derfor en drøy time fra Jakarta til Yogakarta.

Denne dagen får vi ta del av et av landets verdensarv, de imponerende templene ved Prambanan. Det er mer eller mindre 240 templet totalt i området. Her tilbringer vi formiddagen fram til lunsj der vi blir invitert av en lokal familie som byr på mat og forteller om sine hemmeligheter om tempelområdet.

På ettermiddagen besøker vi torget Alun Alun Kidul. Her får vi teste Masangin, en utfordring som om man klarer det, viser på et godt hjerte og ren samvittighet. Middagen spises i et kulturbeskyttet hus der kjøkkenet får mye skryt av både lokale innbyggere og gjester fra fjerne strøk.

Dag 16 – Verdensarven Borobudur

Nord-vest for Yogyakarta finner vi det majestetiske Borobudur. Det buddhistiske tempelområdet ble bygget på midten av 700-tallet, og de drøyt 70 stupaene som alle inneholder en Buddhastatue, ble restaurert i løpet av 1970-tallet med hjelp av Unesco. Det er i dag en del av verdensarven, noe man lett kan forstå når man står midt i dette utrolige landskapet.

På veien tilbake til Yogjakarta besøker vi Ngayogyakarta Hadiningrat, eller som det også kalles; Kraton Yogjakarta palasset, som er et levende museum. Palasset tilhørte Yogjakartas Sultan og hans familie. Her kan vi se deler av det kongelige hverdagsliv.

Med Becak fortsetter vi til Taman Sari Water Castle, fra midten av 1700-tallet. I de fine bassengområdene kan vi ane hvordan de eldre tiders sultaner omgav seg med vakre kvinner fra hele landet. Den underjordiske moskén er spesiell og bygget med perfekt akustik.

På ettermiddagen besøker vi Jalan Malioboro. Jalan betyr gate, men Malioboro er så mye mer enn bare en gate: her brer det ut seg et helt kvartal med boder, butikker og barer for både lokalbefolkning og turister

Dag 17 – Til Bali

Vi forlater Java og flyr til Bali.

Bali har i flere århundrer blitt kalt for «verdens daggry» og «en jordisk lystgård» av poeter og kunstnere. Det kommer kanskje fra det vakre folket med sine fortryllende tradisjoner. Eller kanskje det stammer fra naturen, med alle sine nyanser av grønt, regnskogens myriader av lyd og farger, alle urørte strender og det det fruktbare landskapet.

Øyas glitrende grønnhet merker vi med en gang tar oss ut til midten av øya og sjarmerede Ubud med sine risterrasser. I løpet av dagen gjør vi et besøk ved Tirta Empul, et av de største og mest besøkte vanntempler i hele Indonesia. Tempelets navn betyr «hellig vannfjær» på balinesisk.

Dag 18 – Kultur og tradisjon på landsbyen

Fra kunstnerbyen Ubud drar vi til håndverksbyen Mas for et kort besøk. Vårt mål for dagen er Guliang Kawan, der man passer godt på Balis tradisjon og kultur. Under dagen får vi ta del av balinesisk tresnikkeri og besøke landsbyens smed. Vi får også se hvordan man gjør en balinesisk sari, i tillegg til en smaksprøve på palmevin før vi blir servert lunsj blant risterrassene.

På ettermiddagen tar vi oss til sørkysten og vårt siste stop på reisen, Sanur. Her sjekker vi inn for de to siste nettene på en resort med fin strand.

Dag 19 - Sol- og badedag

Resorten ligger rett ved havet, men har også et hyggelig bassengområde. På denne dagen gjør du akkurat hva du føler for, og er perfekt for å smelte alle inntrykk av alt man har opplevd på reisen. En avslappende behandling på hotellets spa frister kanskje!?

Dag 20 – Hjemreise fra Indonesia og Bali

Avslappende formiddag før vi tar oss til flyplassen sent på ettermiddagen.

Dag 21 - Hjemkomst

Mellomlanding i Europa før vi tar oss den siste biten hjem. Etter en lang og innholdsrik reise kommer du hjem med mange nye inntrykk. Vi håper reisen har gitt mersmak og at du snart blir med oss på nye eventyr.


Dette er inkludert i reisen

• Fly t/r 
• Samtlige overnattinger
• 18 frokoster
• 11 lunsjer
• 8 middager

• Inngangsbilletter ifølge prgram
• TEMAs reiseleder

REISE FAKTA

Dag 1

Fly Skandinavia – Singapore. Flymåltider er inkludert.

Dag 2

Ankomst til Singapore. Spasertur langs Singapore River. Velkomstmiddag. To overnattinger på hotell i Singapore.

Dag 3

Byrundtur i Singapore. Frokost og lunsj.

Dag 4

Singapore – Kuala Lumpur, 350 km. Byrundtur i Melaka. Frokost, lunsj og middag. To overnattinger på hotell i Kuala Lumpur.

Dag 5

Byrundtur i Kuala Lumpur. Frokost.

Dag 6

Kuala Lumpur – Cameron Highlands, 210 km. Besøk ved Batugrottene. Frokost og lunsj. To overnattinger på hotell i Cameron Highlands.

Dag 7

Heldagsutflukt i Cameron Highlands med besøk på teplantasje. Frokost.

Dag 8

Cameron Highlands – Georgetown, 250 km. Byrundtur i Georgetown. Frokost og lunsj. To overnattinger på resort ved Tanjung Bungah.

Dag 9

Sol- og badedag på Penang. Frokost.

Dag 10

Fly Penang – Kuching. Frokost. En overnatting på hotell i Kuching.

Dag 11

Kuching – Batang Ai, 300 km. Besøk orangutang-senter. Jungeleventyr. Frokost, lunsj og middag. En overnatting på resort i Batang Ai.

Dag 12

Naturvandring i Batang Ai. Batang Ai – Kuching, 300 km. Frokost, lunsj og middag. To overnattinger på hotell i Kuching.

Dag 13

Dagsutflukt til Bako nasjonalpark. Frokost og lunsj.

Dag 14

Fly Kuching (via Kuala Lumpur) – Jakarta. Byrundtur i Batavia, Gamle Jakarta. Frokost og middag. En overnatting på hotell i Jakarta.

Dag 15

Fly Jakarta – Yogyakarta, ca. 1 time 10 minutter. Utflukt til Prambanan. Frokost, lunsj og middag. To overnattinger på hotell i Yogyakarta.

Dag 16

Utflukt til Borobudur, sultanens palass og Malioboro marked. Frokost, lunsj og middag.

Dag 17

Fly Yogyakarta – Bali. Utflukt til balinesisk tempel. Frokost, lunsj og middag. En overnatting i Ubud.

Dag 18

Utflukt på Balis landsby med håndverk og risfarmer. Frokost og lunsj. To overnattinger på hotell ved Sanurstranden.

Dag 19

Sol- og badedag. Frokost.

Dag 20

Avslappende formiddag. Fly Bali-Europa. Frokost og flymåltider.

Dag 21

Amsterdam- Skandinavia

Singapore

Innbyggere 5,6 millioner
Flateinnhold 647 km²
Valuta Singaporsk dollar
Religion Buddhisme, taoisme og konfucianisme (ofte i blandning), minoriteter av mer ortodokse buddhister, sunnimuslimer, hinduer, sikher og kristne
Språk Fire offisielle språk: engelsk, kinesisk, malaysisk og tamilsk. Malaysisk har en særstilling som nasjonalt språk, likevel snakkes engelsk av alle folkegrupper

Malaysia

Innbyggere 27,5 millioner
Flateinnhold 329 758 km²
Religion Islam dominerer; minoriteter av hinduer, sikher, kristne, buddhister og konfusianere
Valuta
Ringgit
Språk
Malaisisk (bahasa malaysia) er offisielt språk; kinesisk er det største minoritetsspråket; engelsk brukes ofte som forretningsspråk.

Indonesia

Innbyggertall 253 millioner
Flateinnhold
1 904 600 km²
Valuta
Rupiah (USD og EUR kan brukes på hotell, i store butikker og restauranter).
Religion Islam, protestantisme, katolisme, "hindu-buddhisme", lokale stamreligioner.
Språk
Offisielt språk er Indonesisk (bahasa indonesia, en form av malaysisk). I tillegg finnes det ca 300 språk som tilhører den austronesiske språkfamilien, hvorav de støste er javansk og sundanesisk. Øvrige dominerende språk er achinesisk, balinesisk, batak, makassar, maduresisk og minangkabau.

Viktig om reisen

Prisen inkluderer

Fly Norge – Singapore med retur fra Jakarta. Regionale fly er også inkludert (disse billetten utleveres på reisemålet). TEMAs reiseleder, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, entréer og øvrige transporter ifølge dagsprogrammet.

Valuta

Singaporiansk dollar (SGD)

Malaysisk ringgit (MYR)

Indonesisk rupiah (IDR)

De vanligste bank- og kredittkortene aksepteres i de fleste butikkene. Minibanker finnes.

Les mer under Valutaveksling»

Kontakt bank eller vekslingskontor for mer informasjon om kurs og valuta.

Driks

Driks er ikke inkludert i prisen. I stedet anbefaler vi at du beregner 50 USD til bagasjebærere, sjåfører, eventuelle lokalguider og restaurantpersonale ved felles måltider. Driksen samles inn av TEMAs reiseleder som fordeler driksen underveis. 

Klima  

På Internett finner du værprognoser over de fleste stedene vi besøker på reisen. Se f.eks www.bbc.com eller www.yr.no.

Klær og utstyr

Komfortable og lette bomullsplagg er å anbefale for reise i disse landene. Ved besøk i templer eller andre hellige steder, samt ofisielle bygninger skal man ikke kle seg i ermeløse gensere/bluser, shorts eller korte kjoler. Ved besøk i templer og private hjem skal sko tas av. Solkrem, solbriller og hatt/caps samt myggmiddel anbefales.

På denne reisen gjør vi en del kortere vandringer både i byer og i naturen, så vi anbefaler å ta med et par gode sko med gummisåle.

Vær oppmerksom på

Sigaretter får ikke innføres tollfritt til Singapore. Snus får ikke innførs til Singapore, ikke en gang til eget bruk. 


For øvrig

De regionale flyreisene i Malaysia og Indonesia bestilles av våre samarbeidspartnere. Billettene til disse flyvningene utleveres på stedet. Ved innsjekking for avreise fra Skandinavia anbefaler vi at du har reisens dagsprogram/dagbok tilgjengelig for å kunne vise reiseplanen.

OBS! Maksvekt for innsjekket bagasje på innenriksflyene er som regel 20 kg (pluss maks 7 kg håndbagasje) – uansett hva dine internasjonale flyvninger til og fra Asia tillater.

Noen helligdager som feires i Sørøst-Asia, spesielt det kinesiske nyttåret, Idul Fitri - avslutningen på fastemåneden Ramadan samt Nyepi – Balinesisk nyttår, kan føre til tilfeldige endringer i dagsprogrammet.

Hotell/overnatting

Avreiser

Dato Fly-
info
Reiselengde Reise Avreisested Pris Status
2020-11-05 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stavanger
Amsterdam
2020-11-05
17:20
2020-11-05
18:55
K L M, 1204
Amsterdam
Singapore
2020-11-05
21:05
2020-11-06
16:20
K L M, 835
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Denpasar (Bali)
Amsterdam
2020-11-24
21:30
2020-11-25
07:55
K L M, 836
Amsterdam
Stavanger
2020-11-25
09:40
2020-11-25
11:10
K L M, 1199
21 dager Sørøst-Asias ulike verdener Stavanger 45 550 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-11-05 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Bergen
Amsterdam
2020-11-05
17:25
2020-11-05
19:15
K L M, 1190
Amsterdam
Singapore
2020-11-05
21:05
2020-11-06
16:20
K L M, 835
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Denpasar (Bali)
Amsterdam
2020-11-24
21:30
2020-11-25
07:55
K L M, 836
Amsterdam
Bergen
2020-11-25
12:00
2020-11-25
13:40
K L M, 1185
21 dager Sørøst-Asias ulike verdener Bergen 45 550 NOK 2 plasser igjen Bestill
2020-11-05 ..

Flyinformasjon

..

Alle tider som vises er lokale.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Oslo
Amsterdam
2020-11-05
17:00
2020-11-05
18:55
K L M, 1148
Amsterdam
Singapore
2020-11-05
21:05
2020-11-06
16:20
K L M, 835
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Denpasar (Bali)
Amsterdam
2020-11-24
21:30
2020-11-25
07:55
K L M, 836
Amsterdam
Oslo
2020-11-25
10:05
2020-11-25
11:55
K L M, 1143
21 dager Sørøst-Asias ulike verdener Oslo 44 290 NOK 3 plasser igjen Bestill

Inkludert i alle våre reiser

  • TEMAs reiseledere
  • Nøye utvalgte fly & hotell
  • Utvalgte måltider
  • Inngangsbilletter ifølge program
  • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.