Anatolias klassiske verdensarvMed Troja, Pergamon og Efesos 

Vi starter i Istanbul, Europas største metropol og fortsetter langs Tyrkias vestkyst til klassiske Troja, Pergamon og Efesos. Av TEMAs kunnskapsrike reiseleder får vi den klassiske historien fortalt på plass, midt blandt underverkene. Vi glemmer naturligvis ikke Tyrkias spennende matkultur som vi daglig nyter av.

Reisefakta

Land: Tyrkia

Reisetype: Rundreiser

Reiselengde: 7 dager

Størrelse på gruppen: 15-24 personer

Visum kreves : Ja (Klikk for detaljer)

Høydepunkter

 • Istanbul
 • Båttur på Bosporen
 • Troja
 • Pergamon
 • Efesos

Viktig om reisen

I grunnprisen inngår

Fly tur/retur Istanbul/Izmir. TEMAs reiseledelse, del i dobbeltrom, måltider, utflukter, adganger og transport under reisen i henhold til dagsprogrammet.

Valuta

Tyrkiske lire (TRY). Uttaksautomater finnes. De vanligste bank- og kredittkort aksepteres i de fleste butikker. For mer informasjon om valuta og kurser, kontakt bank- eller vekslingskontor.

I reisen inngår måltider ifølge programmet, men regn med utgifter til øvrige måltider, måltidsdrikker og forfriskninger i løpet av reisen. Når du regner ut reisekassen, må du regne med at utvalget av suvenirer, håndverk, skinnklær med mere er stort, ikke minst vil innkjøp i den store basaren, Grand Bazaar, være fristende.

Ekstrutflukt

En uforglemmelig opplevelse! De Dansende dervisjer. I dag tilhører denne religiøse dansen Unescos såkalte åndelige verdensarv. Forestillingen foregår i ett tidligere og omhyggelig ombygd tyrkisk bad fra 1500-tallet – Hodjapasha.

Påmelding gjøres første dag etter ankomst. Kontant betaling.

Cirkapris 20 EUR.

Driks

Driks inngår ikke i prisen for reisen. TEMAs reiseleder vil derfor samle inn 50 EUR per person når reisen starter og ta seg av fordelingen til sjåfører, bagasjebærere og restaurantpersonale ved felles måltider osv.

Klima

Klimaopplysninger og aktuell værprognose fås blant annet på yr.no, bbc.com og cnn.com.

Klær og utstyr

Lett ulltøy kan være bra å ha med, dersom det skulle blåse eller være kjølig en dag, først og fremst på vår- og høstreisene. Det viktigste er kanskje et par bekvemme sko. Pass på å ha på tøy som dekker skuldre og knær ved besøk i kirker eller moskeer, der herren bør ha langbukser og kvinnene skjørt.


Hotell/overnatting

Inkludert i alle våre reiser

 • TEMAs reiseledere
 • Nøye utvalgte fly & hotell
 • Utvalgte måltider
 • Inngangsbilletter ifølge program
 • Sikkerhet gjennom reisegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundreiser

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.