Alt om reisen

India

Visum kreves. Du må selv søke og betale for visumet. Norske borgere kan nå søke elektronisk om å få “Indian E-Tourist Visa” basert på såkalt “Electronic Travel Authorization (ETA)». I praksis betyr dette at man søker og betaler for turistvisum elektronisk, tar med seg den skriftlige bekreftelsen fra indiske myndigheter og får visum innstemplet i passet ved ankomst i India.  Det må søkes om visum maks 30 og minimum 10 dager før ankomst til India. Det elektroniske visumet er gyldig i kun en (1) måned. Et 30 dagers visum koster 25 USD og i tillegg kommer avgift for betaling med kort. 

Dersom du ønsker hjelp med din visumsøknad (mot en kostnad) så kan dere fortsatt kontakte vår samarbeidspartner Visum Service i Oslo. 

Påsset må være gyldig i minst 6 måneder ved ankomst.  Dere må også fremvise kopi av flybillett for å søke om visum. Send en e-post til passport@temaresor.se sammen med bestillingsnummeret så sender vi en bekreftelse på flybilletten til deg. 

Passfoto for visumsøknaden må være 5×5 cm og tatt rett forfra mot en hvit bakgrunn. Foto i europeisk standardmål 3×4 godtas ikke.

Du trenger kontaktinformasjon til våre agenter i India til visumsøknaden.

Agent: Earthen Experiences

Kontaktperson: Mr Shabih Ahmed, Manager

Adress: 2, DDA Commercial Complex, Panchsheel Park, New Delhi 110017, India

Telefonnummer: + 91 11 49211005 

 

Det kreves utfyllende opplysninger. Vennligst gå inn på Min reise snarest mulig, og senest 45 dager før avreise for å legge inn disse opplysningene.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.