Alt om reisen

Nepal

Visum kreves og koster 30 USD per person. Du kan kjøpe visumet ved ankomst til Nepal. Myndighetene har installert «visumkiosker» der du på egen hånd fyller ut søknaden samt tar passfoto med et webkamera. «Visumkioskene» er tydelig merket og det finnes  personale på stedet som kan assistere. Etter at søknaden er fylt ut tar du med kvitteringen på visumsøknaden sammen med 30 USD per person i kontanter og går til immigrasjonsskrankene. 

Du som skal på reisen «Bhutan og Nepal» må ved ankomst til flyplassen i Nepal søke om «multiple emtry visa with 15 day validity». Du søker først om vanlig visum so er gyldig i 15 dager i de visumkioskene som finnes ved ankomsten. Du fyller på egen hånd ut visumsøknaden og tar passbilde med et webkamera. Etter at søknaden er ifyllt tar du med deg kvitteringen på visumsøknaden sammen med 30 USD og går til immigrasjonsskrankene. Der må dere fortydlige at dere ønsker et visum med «multiple entry visa with 15 day validity». Dette på grunn av at dere skal reise ut av Nepal til Bhutan og så tilbake igjen.

Det kreves også utfyllende opplysninger for denne rundreisen. Vennligst gå inn på Min reise for å oppgi nødvendige opplysninger. Vi må ha disse opplysningene senest 2 månder før avreise. 

Hvis du har bestilt rundreisen uten fly må du sende disse opplysningene direkte til passport@temaresor.se.

 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.