Alt om reisen

Kina

Visum er påkrevd. 

TEMA tilbyr nå tjenesten å arrangere gruppevisum til Kina. For å kvalifisere for et gruppevisum må minst to personer delta. Prisen for denne tjenesten er 1800 kroner og er ikke refunderbar. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt oss på kontoret via e-post: info@temaresor.se. Når visumet er utstedt av de kinesiske myndighetene, vil vår lokale partneragentur sende visumet direkte til din hjemmeadresse. Visumet leveres med posten noen dager før avreisedatoen.

 Hvis du ønsker å søke om visum selv, kan du kontakte Kinas ambassades visumsenter direkte. For mer informasjon, besøk deres nettside. Vær oppmerksom på at vi i TEMA tilbyr bekreftelser (hotellvouchers og dagsprogram) som du trenger for å søke om visum. Vennligst kontakt oss på passport@temaresor.se, så sender vi deg disse dokumentene.

Det er nå mulig å søke om visum på nettet for individuelt visum. Her er lenken til søknaden visaforchina.cn. Velg det norske flagget. Dette er en omfattende søknad som man bør beregne god tid til.  Opplysninger om flyreisen er nødvendige, og man må laste opp et fotografi. Denne søknaden må deretter skrives ut og tas med til konsulatet eller ambassaden. Informasjon om hotell og sted, samt flyopplysninger, vil du få fra TEMA-reiser. (For stedet Longji velger man Guilin og Longsheng når man ruller).

Det er også nødvendig med supplerende opplysninger til flyselskapet. Vennligst fyll ut disse opplysningene så snart som mulig under «Min reise».

Hvis du trenger hjelp med visumsøknaden, er det også mulig å henvende seg til Visumservice. 

OBS! Passet må ha plass til to blanke sider og være gyldig i mer enn seks måneder.

Vi håper at Kina igjen vil gå tilbake til gruppevisum, men for øyeblikket gjelder individuelt visum.
 Gjennom TEMAs samarbeid får du 10% rabatt ved å bruke lenken under ved bestilling.

https://visumservice.no/visum100650

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.