Alt om reisen

Kina

Visum er påkrevd, og helsedeklarasjon må fylles ut innen 24 timer før ankomst. Hvis du ønsker å søke om visum selv, kan du kontakte Kinas ambassades visumsenter direkte. For mer informasjon, besøk deres nettside. Vær oppmerksom på at vi i TEMA tilbyr bekreftelser (hotellvouchers og dagsprogram) som du trenger for å søke om visum. Vennligst kontakt oss på passport@temaresor.se, så sender vi deg disse dokumentene.

Det er nå mulig å søke om visum på nettet for individuelt visum. Her er lenken til søknaden visaforchina.cn. Velg det norske flagget. Dette er en omfattende søknad som man bør beregne god tid til. Man må blant annet fylle ut informasjon om foreldre, familiemedlemmer, studiehistorikk og mer. Opplysninger om flyreisen er nødvendige, og man må laste opp et fotografi. Denne søknaden må deretter skrives ut og tas med til konsulatet eller ambassaden. Informasjon om hotell og sted, samt flyopplysninger, vil du få fra TEMA-reiser. (For stedet Longji velger man Guilin og Longsheng når man ruller).

Fra 29. april 2023 er det ikke lenger nødvendig med PCR-test før reise til Kina, uavhengig av avgangs- eller transittland. Det er imidlertid fortsatt obligatorisk å fylle ut helsedeklarasjon via den kinesiske tollens nettside eller WeChat-konto. OBS. Hvis man gjør dette for tidlig, må man fylle ut helsedeklarasjonen på nytt for å få en ny kode ved ankomst. Flyselskapene har ulike rutiner for å sjekke QR-koden ved innsjekking.

Ved ankomst blir reisende bedt om å skanne den genererte QR-koden. Personer som tester positivt ved ankomst, uten alvorlige symptomer, blir bedt om å isolere seg selv. Personer med alvorlige symptomer oppfordres til å søke medisinsk hjelp. 

Det er også nødvendig med supplerende opplysninger til flyselskapet. Vennligst fyll ut disse opplysningene så snart som mulig under «Min reise».

Hvis du trenger hjelp med visumsøknaden, er det også mulig å henvende seg til Visumservice. 

OBS! Passet må ha plass til to blanke sider og være gyldig i mer enn seks måneder.

Vi håper at Kina igjen vil gå tilbake til gruppevisum, men for øyeblikket gjelder individuelt visum.
 Gjennom TEMAs samarbeid får du 10% rabatt ved å bruke lenken under ved bestilling.

https://visumservice.no/visum100650

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.