Alt om reisen

Kina

Visum kreves, og må skaffes før avreise. For dere som ikke allerede har skaffet eget visum, kan TEMA nå ordne med gruppevisum. For å kjøpe visumtjeneste til Kina, vennligst kontakt vår kundeservice.

Priser per visum:
Norge: 1600 NOK
Sverige: 1600 SEK  
Finland: 165 Euro
Danmark: 1250 DKK

For at vi skal kunne handtere dette må vi ha en fargekopi av pass, passfoto med hvit bakgrund, informasjon om sysselsetting (og arbeidsgivere) samt bokningsnummer og avreisedato. Vær oppmerksom på at vi må ha dette senest 40 dager før avreise, alternativt så fort som mulig etter bestilling. Send til passport@temaresor.se eller via post til TEMA, Glödlampsgränd 1, 120 31 Stockholm, Sverige. Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst.

Visum mailes/sendes ut ca. 1 uke før avreise, og da får dere mer informasjon om visumet. OBS! Dokumentet ska kunne vises opp ved både innreise og utreise.

Hvis dere ønsker å søke visum på egen hånd kan det gjøres digitalt via Kinesiske ambassades visumsenter. For mer informasjon se her.  Man må også booke tid på ambassaden online. Merk at vi på TEMA innehar de bekreftelser (Hotel og dagsprogram) som dere trenger for å søke visum. Vennligst kontakt oss på passport@temaresor.se så sender vi disse dokumentene. Vær oppmerksom på at visumet er gyldig i 3 måneder, så man kan tidligst søke ca. 2 måneder før avreise. Behandlingstid på ambassaden er ca. fire arbeidsdager, men pga av stor etterspørsel bør man beregne lengre tid og være ute i så god tid som mulig.  

Det kreves i tillegg ytterligere informasjon til flyselskapet. Vennligst fyll i denne informasjon så fort som mulig på «Min reise».

OBS! Visumet krevet at man er minst to personer. Hvis du reiser alene må vi derfor legge sammen din visumsøknaden med andre reisendes søknad. Det betyr at dere må sjekke inn sammen på flyplassen og passere sikkerhetskontrollen i Kina sammen. Det samme gjelder for hjemreisen. Når avreise nærmer seg tar vi kontakt og formidler hverandres kontaktinformasjon slik at dere kan bestemme hvor dere skal ses på flyplassen for innsjekking. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på telefon 210 00 820 hvis du har spørsmål rundt dette.

 

Hvis du trenger hjelp med søknad om visum finnes det en mulighet å henvende seg til Visumservice.

Gjennom TEMAs samarbeid får du 10% rabatt ved å bruke lenken under ved bestilling.

 

https://visumservice.no/visum100650

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.