Om TEMA

Pontus Lindqvist

  • Utdanning: Studert musikkhistorie, psykologi og egyptologi.
  • Antal år som reiseleder: 14
  • Språk: Svensk, engelsk. Gjør meg også forstått på dansk og norsk
  • Guider: Egypt, India Antikens Tyrkia samt Istanbul.
  • Okänd kunskap: Kunnig i religionsvetenskap samt esoterisk vetenskap som meditation och Yoga.

Når jeg står med gjester fra TEMA i tempelet i Luxor og ser at det tennes en interesse i deres øyne og kontakten mellom oss flyter, det er da det er best å være reiseleder. Selvfølgelig er det viktigste å formidle genuin kunnskap om reisemålet, men å oppleve et reisemål er så mueu mer enn interessante fakta.

Det er bra for psyken å reise, det skaper toleranse og forståelse for at alle på jorden er like. Vi står alle opp på morgenen, spiser vår frokost, jobber og elsker vår familie. Uansett om vi bor i Kairos slitne forsteder eller i det moderne Norge.

Jeg jobbet tidligere innen psykiatrien med familieterapi og med unge mennesker og gled egentlig inn til TEMA på et bananskall. Det er noe jeg aldri har angret på. Å reise gjør meg til et mer åpent, intelligent og empatisk menneske. Vi blir enkelt og greit mer kompetente som mennesker ved å møte nye miljøer og andre kulturer. 

 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.