Om TEMA

Christian Magnusson

Foto-Magnusson-Christian

  • Utdanning: Fil.kand i Kunstvitenskap/Historie/Antikkens kultur- og samfunnsliv. Natur- og villmarksguide ved âlvdalens utdannelsessentrum
  • Antall år som reiseleder: 9
  • Språk: Svensk, engelsk, tysk, arabisk (litt)
  • Guider: Egypt, Israel og Jordan
  • Annen kunnskap: Driver med historisk håndverk: klær, smijern og middelaldersk våpenkamp

Jeg har flere ganger blitt fortalt at jeg burde spilt teater, og det kan kanskje være noe.  Jeg tror neppe jeg hadde fått muligheter til å jobbe i like fantastiske kulisser som Karnaktempelet i Luxor.

Det er inspirerende å fortelle om svunne tider og forsøke å formidle bilder med ord, og jeg blir lett revet med og synes det er herlig å se når gruppen dras med i mine historier. 

Jeg husker når jeg stod i Karnaktempelets store kolonnehall og fortalte om en festival som er utført på veggene. Jeg må virkelig ha fanget publikum, for ikke bare min gruppe, men en annen skandinavisk gruppe stoppet også og lyttet. Først når jeg var ferdig, og fikk applaus, innså jeg at gruppen hadde blitt større. Det var veldig hyggelig å få en slik mottakelse, og de inspirerte meg til å gi ennå mer av meg selv når jeg forteller.

Takk for din deltakelse!

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.