Om TEMA

Magnus Hermansson

Magnus-Hermansson

  • Utdanning: Jeg er økonom, men det er egentlig uinteressant da jeg som reiseleder kontinuerlig leser om de landene jeg guider i
  • Antall år som reiseleder: 30
  • Språk: Svensk, engelsk, tysk, fransk
  • Guider: Sørøst-Asia, Australia, New Zealand, Afrika, Frankrike og Skottland
  • Annen kunnskap: Har vært konkurranserytter i dressur- hopp- feltkonkurranser. De fleste premier jeg har hjemme har jeg vunnet på hesteryggen

Jeg gjorde en feil. Men jeg rettet til det. For over tretti år siden byttet jeg yrkesvei og får siden den gang være utendørs, treffe mennesker og formidle kulturen i land jeg liker veldig godt. Hvilken seier! Tenk, at jeg får fortelle spennende historier og spise deilig mat på jobben!

Selv i dag blir jeg overrasket på våre reiser og det er alltid en utfordring å finne plan B når vi av ulike årsaker skal endre i reiseprogrammet. Jeg vil si at du tar en risiko av å reise på egen hånd når du heller kan reise med TEMA. Vi tørr å svinge til venstre der du aldri hadde tenkt på å gå selv, og vi vet hva som skjer akkurat i denne byen i kveld. Dessuten kanskje du går glipp av en unik opplevelse og den restauranten ikke mange andre kjenner til. Det er informasjon som man ikke finner i guidebøkene som gjør reisene med oss så spennende.

På fritiden er det et avslappende å gjøre ingenting……. selv om jeg også gjerne kaster meg utfor en skibakke, da ski har vært min lidenskap gjennom mange år.

I tyve år hadde jeg Bangkok som min base, men Göteborg vil alltid være min hjemby.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.