Om TEMA

Isak Isaksson

isak_isakssoncrop

  • Utdanning: Biolog og Geolog. Har også studert tropisk miljø og jordvern
  • Antall år som reiseleder: 26
  • Språk: Svensk, engelsk, tysk, fransk
  • Guider: Alpene og Samos
  • Annen kunnskap: Elsker å fange slanger, gjrne boaslanger

Å lese naturen er som å lære seg et språk. Dersom man ikke behersker det forstår man ikke hvordan et lite insekt hjelper til med blomstenes bestøving og hvordan vi mennesker så får nytte av disse gratistjenestene.

På reisene med TEMA forsøker jeg å lære deg som gjest alfabetet til dette språket, og formidle en videre innsikt og innblikk i naturens verden. Det er en spennende utfordring å gjøre hver reise til den beste, der alt stemmer, for deg som gjest.

Det er uslåelig når vi med TEMA har hatt en lang og flott vandring, kanskje oppdaget noe unikt sammen, nytt en herlig piknik og tar en svømmetur i Middelhavet eller hviler en stund i solen i en blomstereng. Jeg elsker å være i skogen og setter pris på balansen mellom livets skalaer. Den ene dagen på jobb i Naturvernforbundet, den andre dagen fiske med mine fire barn. Akkurat som med en TEMA-reise er det viktig med samspillet mellom hvile og spennende aktiviteter.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.