Om TEMA

Gry Cathrine Iversen

  • Utdanning: Geolog
  • Antall år som reiseleder: 19
  • Språk: Norsk, svensk, engelsk, italiensk og litt spansk
  • Guider: Fotturer på Tenerife, La Gomera, Kreta og i Toscana.
  • Annen kunnskap: 

Det er en lykke å få oppleve så mye sammen med TEMAs gjester. Noen ganger har jeg gjester som kommer tilbake to eller til og med tre ganger til forskjellige reiser som jeg leder, da er gleden alltid stor når vi møtes igjen.

I mitt arbeide får jeg virkelig brukt meg selv, både som geolog, pedagog og ikke minst som mennesk, noe som er utrolig herlig. Jeg jobbet tidligere som lærer, men byttet raskt ut klasserommet med reising. Når du reiser med TEMA får du noe unikt, og det føles utrolig deilig når jeg merker at gjestene har hatt en fantastisk ferie full av unike opplevelser. På TEMA-reisen omgås du også med reiselederen som vandrer sammen med gruppen, og som innehar kunnskaper om naturen og kulturen dere møter på veien. Dette er noe jeg tror mange setter stor pris på.

Jeg husker en høst vi vandret på Kanariøyene, da det blåste opp til orkan. Vi klarte å gjøre endringer i programmet, som gjorde at vi kunne gjennomføre alt vi ønsket og fikk stort utbytte av alle dagene. Alle reiste fornøyde hjem med minnet om en fantastisk reise, på tross av uværet.

Italia ligger mitt hjerte nærmest, der blir alle sansene tilfredstilt. Landet byr på en fantastisk natur, kultur og historie, samtidig som maten og vinen også bidrar. Når jeg har fri er jeg helst sammen med min datter i Oslo. Hun elsker også å gå på fotturer.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.