Om TEMA

Anders Mårtensson

  • Utdanning: Biolog. Har også studert  geovitenskap, miljøvern samt tropisk- og arktisk økologi
  • Antall år som reiseleder: 28
  • Språk: Svensk, norsk, tysk, engelsk. Forøker meg gjerne også på andre språk.
  • Leder: De brittiske øyer, reisemål i Afrika
  • Ukjent kunnskap: Liker å spille blues

Min «karriere» som reiseleder for TEMA ble innledet i 1988. Noe tilfeldig må jeg nok medgi! Første reisen gikk til det da «nye» reisemålet Irland og dette gav mersmak på mange måter. Natur, kultur og møte med befolkning og nysgjerrige gjester har gjort at jeg har fortsatt i alle disse årene. Det er fortsatt like spennende å reise med mennesker som har felles interesser og som hele tiden søker store og små opplevelser i løpet av reisene.

Om jeg dessuten lykkes med å formidle kunnskap og forståelse for det vi møter, kjennes det veldig vellykket. Når man på den femte dagen på en sekstendagers reise hører en gjest si: «Anders, nå har reisen betalt seg», gjør oppdraget som reiseleder til noe av det mest stimulerende jeg kan tenke meg. 

For meg er reiser så mye mer enn selve reisen. Reiser får deg til å revurdere hvem du er, hvordan verden er  og hvordan ditt eget land er. Det er stadig engasjerende, belønnende, spennende, omtumlende, rart og forvirrende. Akkurat som livet ellers!

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.