Om TEMA

Christian Larsson

Christian-Larsson

  • Utdanning: Reiselederskole
  • Antall år som reiseleder: 14
  • Språk: Svensk, thai, engelsk og skandinavisk. Kan også litt tysk og litt italiensk.
  • Guider: Thailand, Kina, Tibet, Nepal, Kina, Sri Lanka og Tyrkia
  • Annen kunnskap: Jeg spiller gitar og øver flittig

Jeg lever og jobber i et område der veredens fremtid tar form. Jeg bor i Thailand og ledere TEMA-reiser i hele Asia.

Her finner man ikke bre en fantastisk spennende historie, men hele verdens dagsorden står på spill ut fra neste skritt som tas. Deäven hela världens agenda står på spel utifrån nästa steg som tas. Dette er veldig sjarmerende og TEMA har mye fantastisk å tilby her.

Vi kommer til å lære mye om verden rundt oss på våre reiser i Asia og jeg føler et ærbødig ansvar å få være del av å realisere drømmen som du som gjest har Med TEMA sparer du mye tid, du får oppleve det beste uten å måtte gå omveier. Til og med en transportstrekning på et par timer kan bli givende, da jeg håper å kunne fortelle detaljer og historier som du ikke kjenner til; Hva gjør den gamle mannen med en stor bøtte og en gigantisk pensel på ryggen? Hvordan smaker den retten på det lokale amrkedet? Jeg elsker å krydre reisen med små opplevelser som man ikke kan lese om i guideboken!

Å bo i Thailand er en super base for min jobb. Det er et moderne utviklingsland med kultur, god mat og deilig klima. Vi

Att bo i Thailand är en bra bas för mitt jobb. Det är ett modernt utvecklingsland med kultur, god mat skönt klimat. Vi setter også pris på hverandre, thaiene og svenskene, fordi vi deler en form for høflig fremtoning og vennlighet. Også i mitt privatliv har fremtiden tatt form etter at jeg nylig ble pappa til lille Anton.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.