Om TEMA

Åsa Backevall

asabackevall2

  • Utdanning:
  • Antall år som reiseleder:
  • Språk: Svensk, engelsk og spansk
  • Guider: Ecuador, Pyreneene, Mallorca og Peru
  • Annen kunnskap: Jeg er døpt med et indianernavn; Ipiako. Det betyr kvinne som maler seg rød, siden jeg som hvit lett blir rød i solen

I løpet av mine studieår syntes jeg at utfluktene var det mest morsomme. Det var sosialt og selskapelig samtidig som vi lærte oss mye. Å få jobbe som reiseleder for TEMA er som å få være på utflukt hver dag. Det er fantastisk å få æren av å få være med når hver gjest gjør sin livs reise. Som reiseleder vil jeg aldri glemme at hver reise er et livs reise, vi er så mye mer enn en gruppe når vi reiser sammen.

Allerede på nittitallet kom jeg til Ecuador takket være et stipend fra universitetet. Da jobbet jeg med indianere i Amazonas og siden den gang har jeg vært tilbake regelmessig. For snart femten år siden traff jeg min mann der og etter å ha bodd i Sverige i mange år har vi nå, sammen med våre barn, flyttet tilbake til Ecuador.

Her møtes fortid og nåtid, og her er et lappeteppe av menneskelig rikdom. Ecuador er fargerikt og har et dynamisk mangfold som tiltaler meg. Folket blir mer og mer stolt over sine røtter og strekker nå på ryggen. Det er utrolig flott å se.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.