Om TEMA

Linda Lange

Linda-Lange

  • Utdanning: Biologi, språk og en bcheloroppgave i italiensk
  • Antall år som reiseleder: 13
  • Språk: Svensk og italiensk er mitt morsmål. Snakker også spansk, engelsk og tysk
  • Guider: Italia og Kanariøyene
  • Annen kunnskap: Plukker oliven og produserer egen olivenolje

I Italia finner man en del av mine røtter og min slekt, mens mitt hjem og min familie er i Sverige. Dermed er TEMA som en link mellom mitt italienske og svenske liv.

Gjennom mine reiser får jeg vise våre skandinaviske gjester det Sør-Europa som betyr så mye for meg. Jeg leder fotturer og under vandringene utvikles ofte et sosialt samvær og en behagelig stemning i gruppen. Når man kjemper sammen og når sitt mål til lunsj eller på kvelden resulterer dette ofte i fine samtaler.

Som nyutdannet biolog ville jeg forlate de akademiske rammene, noe som gjorde at jeg, takket være mine språkkunnskaper, endte opp som guide på Vasamuseet i Stockholm. Der ble en flamme tent som brenner fremdeles, gleden over å få vise, fortelle og formidle kunnskap. Når jeg deretter begynte som reiseleder for TEMA ble mitt interesse for natur og kunnskapen i biologi forent med viljen til å formidle.

Jeg blir aldri mett av dette, suget etter å reise tilbake til samme stedene og fordype naturopplevelsene sammen med TEMAs gjester er til stede hele tiden. Finne nye steder man ellers ikke kommer til. Det, i kombinasjon med kulturen og kontakten og utvekslingen med andre mennesker, er herlig!

Når jeg ikke jobber reiser jeg helst til mitt sommerhus og jobber i hagen: Det er min oase.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.