Om TEMA

Ole Jörgen Hansen

OleJorgenHansen_web

  • Utdanning: Livets reise
  • Antall år som reiseleder: 20
  • Språk: Norsk, portugisisk og engelsk
  • Guider: Portugal, Sør-Amerika, Irland, Tyrkia og Bulgaria
  • Annen kunnskap: Den store vinverden med Chile, Argentina og Portugal i fokus

På åttitallet jobbet jeg med å selge reiser. Etter en stund begynte jeg å lenge ut for å se alt jeg formidlet, samt å oppdage de kulturer jeg hadde lest om. Derfor har jeg i over tyve år kombinert arbeidet på kontoret med å være reiseleder, noe som er utrolig morsomt.

Oppelevelsen på en reise med TEMA skal være større enn det som fremkommer av katalogen. De fleste som reiser med oss er hyppige reisende og derfor er kombinasjonen av maten, miljøene og måten vi forteller om en kultur på, veldig viktig. Det er helheten som avgjør, men det er ofte det enkle og del lille hendelsen som gir minner for livet. Det uplanlagte møtet lokalebefolkningen som berører eller den spontane stunden som gikk rett inn i våre hjerter. Noen ganger må man være en liten kunstner for å utvikle en reise, med riktig farge, form og stemning. Det er fint når gruppen føler seg komfortabel  og blir harmonisk sammen i en fremmed kultur.

Familien betyr veldig mye for meg. Å spise godt, et glass god vin, en god bok, musikkens mangfold og fred på jorden så vi alle kan fortsette å reise.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.