Om TEMA

Jeppe Munkholm

JeppeMunkholm

  • Utdanning: Kokk og servitør. Har også lest historie
  • Antall år som reiseleder: 25
  • Språk: Skandinavisk, engelsk, tysk, fransk, litt italiensk og spansk
  • Guider: Thailand, India, Tyrkia, Frankrike, Italia, Spania, Cuba, Den dominikanske republikk og Vestindia
  • Annen kunnskap: Skuespill

Som ung bodde jeg i Paris og jobbet på den danske ambassaden. Iblant viste jeg rundt blant kunstverden i byen. Når jeg siden flyttet hjem til Danmark savnet jeg å guide og søkte meg derfor til reiselederyrket.

Jeg forsøker å gi selve fundamentet til din reise og deretter kan du selv bygge videre basert på dine interesser og ønskemål. Vi har jo fantastiske reisemål med TEMA og det er et privilegium å få vise frem steder man ikke kan unngå å bli forelsket i. Man kan ikke ha bare en favoritt. Hver reise er forskjellig fra den andre med ulike stemninger og opplevelser som er suverene. Til og med de reisene som ikke går helt etter planen er spennende og givende.

For meg er det viktig å leve hver dag. For tiden lever jeg i San Fransisco med min kone og nyter av en flerkulturell by. Det er som et Europa i USA. Her har du alt du trenger, uten at byen blir for stor.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.