Om TEMA

Ulrika Stenberg

  • Utdanning: Fil. Kand i Mediakommunikasjon/sosiologi
  • Antall år som reiseleder: 10
  • Språk: Svensk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og litt portugisisk
  • Guider: Portugal, Italia og Alpene
  • Annen kunnskap: En mester i å kjøre snøscooter

Å kjenne til og forstå et lands historie kan gi nye innsikter om hvorfor ting er som de er i dag. Når vi ser et monument fra 1300-tallet møtes historie og nåtid og bildet av et folk og hvordan de oppfører seg kan klarne for oss. Jeg vil gjerne hjelpe til å gi et mere sammensatt bilde av landet og forhåpentligvis vekke et dypere interesse i løpet av vår reise sammen.

Å få lov til å reise var en drøm for meg helt siden tenårene. I mitt arbeide med TEMA møter jeg utrolig mange forskjellige og spennende mennesker, og ser fantastiske steder. Jeg håper å kunne formidle den gleden disse opplevelsen gir.

Jeg leder hovedsakelig fotturer og sykkelturer. Her kommer man nær naturen og alle våre sanser berøres og bidrar til den endelige oppfatningen av turen. Portugal er en favoritt og et fantastisk land å vandre i, med vakker natur og trivelige mennesker. Det er også et land som hadde mange kolonier og enorme rikdommer som vi kan spor av også i dag.

Jeg reiser også mye privat, gjerne for å vandre på forskjellige steder. Vel hjemme planter jeg blomster på min balkong eller sitter i sofaen med en stor kopp kaffe og en riktig god bok.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.