Om TEMA

Kerstin Holmberg

Foto-Kerstin-Holmberg-08

  • Utdanning: Fil.mag i Kunst. litteratur og italiensk. Autorisert guide i Firenze og Stockholm, samt utdannet naturguide i Italia
  • Antall år som reiseleder: 13
  • Språk: Svensk, italiensk, spansk, fransk, engelsk og norsk
  • Guider: Reiser i Italia, Cuba og Teneriffe
  • Annen kunnskap: Jeg kan skrive baklengs, akkurat slik som Leonardo d Vinci kunne

Det er en mann som stadig går igjen i mitt liv, Christopher Colombus. Han ble født i Italia og seilte fra Kanariøyene videre mot Cuba. Jeg leder reiser på akkurat de stedene og hver gang jeg leser om disse, dukker Colombus opp. Det er fantastisk at landene på den måten bindes sammen.
 
Kunst og litteratur er min store interesse og i dag bor jeg i Firenze som er en fantastisk by å leve i. Her finnes kunsten rett rundt hjørnet, det er jo renessansens vugge, og når jeg ønsker å komme bort fra folkelivet vandrer jeg på Chiantis åser. Eller leser en bok, bokorm som jeg er.

Når jeg vandrer med TEMAs gjester gir det en fin kombinasjon av å komme utenfor allfarvei og oppleve kunst og litteratur. Takket være at jeg bod i landet eller kjenner landet godt opplever du som gjest forhåpentligvis at du får mer enn forventet. Det er morsomt å ikke bare fortelle AT – men forklare HVORFOR ting er som de er i et land. 

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.