Om TEMA

Bo Björnsäter

Bo-Bjorsater

  • Utdanning: Høyskoleeksamen i biologi og kjemi
  • Antall år som reiseleder: 25
  • Språk: Svensk, fransk, spansk, engelsk, samt litt italiensk og portugisisk og engelsk
  • Guider: Fotturer og rundreiser på bl.a Kanariøyene, Provence, Sicilia, Mallorca, Menorca, Nepal, Patagonia og Alaska
  • Annen kunnskap: Har spilt jazztrompet i studentorkester og storband

En sterk drivkraft for meg i mine reiser, er følelsen av å være som en liten prikk ute i den storslagne og mektige naturen.

Min interesse for naturen ble grunnlagt allerede tidlig i barndommen, under mine sommeropphold i Stockholms skjærgård. Denne interessen ledet meg videre til universitetsstudier og jobb som marinebiolog i Alaska etter Exxon Valdex-ulykken. Villmarksopplevelsene gav mersmak og ledet senere til reiselederjobb i Alaska og i andre villmarksområder i Patagonia, Nepal og Svalbard.

Man behøver uansett ikke å reise så langt for å få sterke naturopplevelser. Den svenske og norske fjellheimen, samt Stockholms skjærgård er noen av mine favorittsteder der jeg leder fotturer og kajakkturer. For TEMA jobber jeg mest med fotturer i fjellområdene i Spania, Frankrike og Italia. Mitt favorittsted, der jeg ofte vender tilbake til, er Pyreneene og middelhavsøyene Sardinia og Sicilia. 

Å jobbe som TEMAreiseleder er nok et av de mest stimulerende jobbene man kan ha.; å få vandre i vakker natur med godt selskap og få muligheten til å nyte en god pknilunsj med havutsikt er blant noen av livets høydepunkter!

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.